reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hello
Witam po pracy.
Nogi mi w doope wlaza ale mam taki dobry humor ze w domu nie siedzec ze szok.Mlody u babci od wczoraj do poniedzialku.juz za nim tesknie:-(
dzisiaj moze gdzies z W wyskoczymy o ile nie padniemy.trzeba korzystac z wolnosci.
ja dzisiaj caly dzien na kasie stalam wiec nie jestem az tak zmeczona.a teraz mysle co by tu na obiad ( kolacje ) zrobic.mam mrozona pizze to moze byja tak podrasowac i bedzie zjadliwa :-D:confused:
milego wieczorku :*

hejka daje znac ze jestesmy w domciu...:-):-):-)
wrocilismy po 17 ale sypalo !!!
widze ze tu straszne pustki dzis hhehe
zmykam bo moje baby we wannie siedza ide wyjac ich..
narazie :tak::tak:

dzien dobry pospalismy do 8 zrobilam kawe i siadlam na chwile..
wypije to ide odkurze posprzatam cos a pozniej na poczte musze skoczyc bo awizo i do miasta,ale nie chce mi sie z szymkiem isc bo ciagle odstawia cyrki
frown.gif
frown.gif

jak jechalismy do tesciowki to zrobil taka histerie w aucie bo on chce siku w domu
biggrin.gif
a mial pampersa mowie zrob w majty nie...az z tego ryku zasnal,zajechalismy do mc donalda chcialam go na wc to nie usiadl trzymal siuski az do tesciowki hehe...
i caly czas u niej ladnie wolal na wc a wczoraj w domu poszedl pod biurko i juz zrobil w majtki kupe
mad.gif
...
u tesciowki ok moze jeszcze przyjedzie do nas na ten wekend..
kurde dziewczyny to juz nasz ostatni tydzien zaczynam pomalu miec malego stresa hehe...
biggrin.gif

a kolede mamy miec od 1 lutego bo teraz ze wzgledu na ferie ksiadz nie chodzi wiec sie nie zalapiemy hihi...

dobra to na tyle zajrze pozniej do was w poludnie
smile.gif

reklama
Do góry