reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o nie nie nie nie zadnych blizniakow
wiesz w sumie pewnie takie sny bo sie boje zeby nie bylo bliznakow bo u mnie to mozliwe;/ moja mama miala siostre blizniaczke i jeszcze przed mama babcia miala blizniaki ( ale niestety mamy siostra zmarla przy porodzie, a blizniaki po miesiacu :()

reklama
no obiad gotowy potem kasze ugotuje i wsio...jakas surowka by sie przydala jeszcze ale isc mi sie nie chce...:no:
ide lepek umyc bo tlusty juz ehhe :tak::tak:

dobra narazie dziolchy !!!:-)

ja gulasz z ryzem mialam madzia ;-)
PR kochana ja tez blizniakow bym nie chciala, balabym sie ze nie podolam :baffled: Wiesz, gdzies czytalam ze blizniaki sa np jak Twoja mama miala blizniaka to w tedy twoje dziecko bedzie mialo dzieci blizniaki... Ty nie. Ale to chyba nie regula prawda :sorry2:

hehe a ja to calego dnia nie umiem przesiedziec przy kompie,zwariowalabym hehe:-D
my dzis znow do miasta,trzeba z tym wozkiem bo na spacer nie ma jak pojsc.i od razu zakupy male zrobiemoj dzis na nocne strzelanie jedzie:tak:
u mnie dzis pomidorowa:tak::tak:
madzia jakos pewnie smutno bedzie bez ciebie;-)
dobra zmykam robota czeka:-D

nio tak wyszlo...
moj M nie lubi zup ogolnie i u nas zawsze jest 2gie danie(od przypadku zupa). Odkad mlody sie urodzil robie tzw "smieciowki" specjalnie dla malego zupa na 2-3-4 dni. Gotuje na np kurzych cwiartkach zupe, dodaje przyprwy, pozniej przerozne warzywa np marchew, ziemniaki, pore, brokuły, kalafior, no i na koniec daje 2 lyzki kaszy gryczanej :tak:
Ale zeby mlodemu urozmaicic to zrobie pomidorowke :tak: I jakies frytki pozniej ;-) Mezus bedzie musial przecierpiec ;-):-D Bo dla niego zupa to jak cherbatka heheh, musi chlebem po godzinie zapychac sie hehehe ;-)

reklama
hehe larvunia ale dla niego zupka to w sumie dobre jedzenie taka dietka :-D:-D..przyda mu sie chyba troszke :tak:

a gdzie nasze ciasteczko czemu jej nie ma??
ja hanie do sklepu poslalam po jakas surowke
:tak:

Do góry