reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o nie nie nie nie zadnych blizniakow
wiesz w sumie pewnie takie sny bo sie boje zeby nie bylo bliznakow bo u mnie to mozliwe;/ moja mama miala siostre blizniaczke i jeszcze przed mama babcia miala blizniaki ( ale niestety mamy siostra zmarla przy porodzie, a blizniaki po miesiacu :()

reklama
no obiad gotowy potem kasze ugotuje i wsio...jakas surowka by sie przydala jeszcze ale isc mi sie nie chce...:no:
ide lepek umyc bo tlusty juz ehhe :tak::tak:

dobra narazie dziolchy !!!:-)

ja gulasz z ryzem mialam madzia ;-)
PR kochana ja tez blizniakow bym nie chciala, balabym sie ze nie podolam :baffled: Wiesz, gdzies czytalam ze blizniaki sa np jak Twoja mama miala blizniaka to w tedy twoje dziecko bedzie mialo dzieci blizniaki... Ty nie. Ale to chyba nie regula prawda :sorry2:

hehe a ja to calego dnia nie umiem przesiedziec przy kompie,zwariowalabym hehe:-D
my dzis znow do miasta,trzeba z tym wozkiem bo na spacer nie ma jak pojsc.i od razu zakupy male zrobiemoj dzis na nocne strzelanie jedzie:tak:
u mnie dzis pomidorowa:tak::tak:
madzia jakos pewnie smutno bedzie bez ciebie;-)
dobra zmykam robota czeka:-D

nio tak wyszlo...
moj M nie lubi zup ogolnie i u nas zawsze jest 2gie danie(od przypadku zupa). Odkad mlody sie urodzil robie tzw "smieciowki" specjalnie dla malego zupa na 2-3-4 dni. Gotuje na np kurzych cwiartkach zupe, dodaje przyprwy, pozniej przerozne warzywa np marchew, ziemniaki, pore, brokuły, kalafior, no i na koniec daje 2 lyzki kaszy gryczanej :tak:
Ale zeby mlodemu urozmaicic to zrobie pomidorowke :tak: I jakies frytki pozniej ;-) Mezus bedzie musial przecierpiec ;-):-D Bo dla niego zupa to jak cherbatka heheh, musi chlebem po godzinie zapychac sie hehehe ;-)

reklama
hehe larvunia ale dla niego zupka to w sumie dobre jedzenie taka dietka :-D:-D..przyda mu sie chyba troszke :tak:

a gdzie nasze ciasteczko czemu jej nie ma??
ja hanie do sklepu poslalam po jakas surowke
:tak:

Do góry