reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aniu widze ze ty tez sie czasem tez pojawiasz:-)
ale co tu sie dziwic weekend jest wiec zero kogos:tak::dry:

moja ma 5 lutego bal karnawalowy w przedszkolu ide do pomocy przy tancach
to se poszaleje :-D:-D i musze jej jakis stroj zmontowac bo trzeba ale to jeszcze 3 tyg wiec czasu sporo to dam sobie rade

ale pusto juz ktora godzina a ja jestem tu pierwsza:baffled:

aniu super torty a jaka radocha jak podoba sie jubilatowi, zawsze to cos innego niz te w cukierniach:tak::-)

dzien dobry kochane:tak:
dawid dzis pospal do 9:szok::szok::szok:niewiem co mu sie stalo czy to nowa kaszka ryzowa tak podzialala?:szok::szok:
wczoraj bylismy na zakupach,zaszlam do lumpka kupilam 2 pary spiochow dla dawidka,sobie spodnie dresowe czarne super material i bluze z kapturem i tylko 10zl wydalam:szok::szok::-D:-D
ania super torciki,zdolnaicha z ciebie;-)
kasiu co tam u ciebie?
mamy zamiar dzis isc na plac zabaw ale chyba najpierw zadzownie i zapytam od jakiego wieku jest,

a u mnie nic. nie wyspana jestem. Izka wstala o 7. Dałam jej mleko i prawie usneła. A tu w korytarzu cos tak hukło ze sama az sie przebudziłam ze strachem w oczach.....Ona tak płakala....A sie okazało ze rura od odkurzacza na podłoge spadła....No szlag: :wściekła/y: bo juz spała...i pewnie do 9 by pospała....a tak lipa:wściekła/y::wściekła/y: I przez to marudna jak diabli. własnie teletubisie ogląda...

wogole sie czuje jakby po mnie jakis tir przejechał. zero siły zero ochoty...

reklama
Do góry