reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aaaaaa takie buty:-)
no moj tez sie obudzil o 5-45 bo moj wychodzil do pracy ale dalam butle picia i zasnal jeszcze a ja se serialiki ogladalam:tak:
no kurde a nam akumulator siadl w aucie,moj sie wczoraj meczyl i zreszta dzis rano tez ale na szczescie odpalil:tak:i dobrze bo dzis na zakupy jedziemy no i do lumpka mam zamiar wskoczyc:tak:
a wy jakie plany macie na dzis?
a na obiadek cio?

a ja dzis placki ziemniaczane:tak:
kochane polecam te ciasteczka ryzowe sa tanie latwe i bardzo dobre:tak:
jutro znow bede robic ale tym razem na kleiku a nie na wiorkach kokosowych bo moj to nie przepada za kokosem:tak:

wiatm z rana
ja na obiad dzisiaj mam wczorajszy krupnik i krokiety z pieczarkami:-)
a ciasteczka to robie od tygodnia i zrobic nie moge nie mam weny do nich

madzia milego weekendu
ja tez uciekam i zycze wszystkim udanego "wekendu";-)

helo

wczoraj upeiklam biszkopt i w koncu sie udal huuura
dzis bedziemy stroic z siostrami mojego M:)
a ja wymyslililam i wykonalam dla tescia jeszcze kalendarz z naszymi zdjeciami, tzn. calej rodzinki :)
a mlodsza chce jeszcze zrobic dla niego krzyzowke i oczywiscie ja bede musiala pomoc;p

hehe a moja Amelka od 2 dni to juz sie tak rozgadala ze gada jak stara i pieknymi dlugimi zlozonymi zdaniami mowi:)
a wczoraj do mnie pwoiedziala brzydko i nie wiem skad ona to wziela..
podeszla do mnei i mnie polizala a ja do niej fuuu smierdzi
a potem ja ja dla zartu liznelam w policzek a ona: mama fuj smierdzisz duuupa :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pr to super ze ci wyszedl, a robilas z tego przepisu co podalam?
to teraz bedziesz lepic tort:tak::-) hehe

ja upieklam dzisiaj muffiny orzechowe z kruszonka z brazowego cukru mniam mi wyszly nie chwalac sie:-D:-D

ale tu naprawde cisza jak makiem zasial:dry:

Do góry