reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

masakra jak ten moj dawid sie meczy z tymi zebami:-:)-(
w koncu mi zasnal musialam przycisnac go bardziej do siebie i zasnal:tak:
boze swiety niech te zeby wylaza szybko bo ja juz czasem opadam z sil:baffled::baffled:
madzia widze ze postepy w odpieluchowani sa,super:tak:pewnie na lato juz bez pampka bedzie smigal:tak:
zajadam wlasnie krupniczek:-)dobry wyszedl:tak:
agdzie zescie uciekly?

reklama
Ja troszke zrobilam porzadki w szafie z posciela :tak::tak:
i zjedlismy zupe a za troche trzeba isc po hanie dzis juz swoje rzeczy przynosi z przedszkola bo to jej ostatni dzien :-):-)

marzenka pociesz sie ze zanim wyjda wszystkie zeby to jeszcze minie szymkowi jeszcze cos tam tez brakuje w buzi :tak::tak:...

Pr to ty zdolniacha jestes jak sama torty lepisz hehe :-):-)

madzia ale jak maja wychodzic to niech wychodza byle tylko w przerwach a nie tak hurtem bo ja sie pochlastam,zwariowac idzie.
ania dobra jestes,a kiedy jest ta 50tka?

madzia ale jak maja wychodzic to niech wychodza byle tylko w przerwach a nie tak hurtem bo ja sie pochlastam,zwariowac idzie.
ania dobra jestes,a kiedy jest ta 50tka?

no wiesz nic nie poradzisz widocznie jemu ida hurtowo :-):-)
polecam ci czopki na zabkowanie i jak dziecko niespokojne Vibrucol
:tak::tak:

mam te czopki ale jakos wole mu dac syropek niz to,
kurde a ja czekam na psiapsiolke i nieweim czy sie doczekam!!!:baffled:
jak dawid wstanie to dokonczymy obiadek i idziemy na spacer:tak:

aniu- ciasteczko- pomocy powiedz mi jak ten tort koszule sie robi bo chcialabym zrobic tesciowi na 50tke:tak:

kochana pieczesz zwykly biszkopt w kwadratowej blaszczce przekladasz masa a wierzch obkladasz masa plastyczna- cukrowa badz nawet ta co tam podalam,
wycinasz kolniezyk i go formujesz po czym tez musisz wyciac krawat i go dokladasz, ale nigdy nie robilam bo nie bylo okazji jakos

a przepis na biszkopt podam w przepisach:-)

reklama
co tak cicho tutaj??
gdzie was wymiotlo??:-):-):-)
zycze wam juz udanego wekendu bo jutro rano o 9 chcemy jechac do Kostrzyna a potem do slubic takze juz nie zajrze :no::no:
my bylismy u mamy mojej i tak nam zeszlo :tak::tak:
teraz szatany jeszcze nie spia a m juz na nocke poszedl :tak::tak:

wiec trzymajcie sie cieplo i do uslyszenia w niedziele wieczorkiem pa !!!
:-):-)

Do góry