reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asienka ja to znam wszystkich sasiadow sami nieraz zaczepia mimo ze czlowiek unika gadki bo nie ma ochoty a ile sie jeszcze dowie o tym i o tamtym a wiedziec wcale nie chce no i tacy tez sa najgorsi

reklama
witam sie i ja...

no ja tez moglabym nazekac na swoich.. wszystko im przeszkadza WSZYSTKO! JEdynych ktorych mamy spoko mieszkaja pod nami :tak: Zalalismy ich raz w lazience, mlody jak mial kolki to sie darl i nigdy nie nazekali a jak przepraszalam za zalanie to tylko text byl jeden "spoko sasiadka i tak remont mamy robic" ;-):-) A reszte to bym najlepiej omijala wielkim lukiem ale i tak ich malo widuje ;-)

najlepsi sa tacy co ich sie malo widuje albo wcale i jest spokoj:tak::-D
ja mam dzisiaj zebranie w przedszkolu ciekawe co wymyslili ...?
i co larvunia z ta praca jakas decyzja?

ja z moimi to wole raczej nie gadac,staram sie wlasnie tego omijac ale zawsze ktos probuje zagadac,
lepiej zeby jak najmniej o nas wiedzieli i tyle bo potem tak ploty powstaja:tak:

hej baby !!!
ja wrocilam ze sklepu nastawilam zupke..:tak::tak:
i znow mlody mnie wnerwil stalam przy kasie placilam a on do mnie pa pa i uciekl myslalam ze do tych aut co stoja w korytarzu wychodze patrze a go tam nie ma i nigdzie nie widze zdenerwowalam sie juz,wylaze na dwor patrze a on sobie idzie juz na pol parkingu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no myslalam ze zabije gada ja go wolam a on ma to gdzies dostal w dupsko to jeszcze glupi smiech do mnie prosto w oczy :wściekła/y::wściekła/y:ja juz wysiadam nie wiem co z nim robic jest taki wredny ze chwilami ryczec mi sie juz chce !!!...
no popoludniu mamy isc do mamy na kawe bo siostra przyjechala ale jakos nie mam zbytnio checi zobaczymy...:-):-)

masz urwiska madzia hehehehe..., no moj sie jakos sluchac choc tez ma chwile slabosci ;-)
a powiedz dalas spokuj sobie z odpieluchowaniem?

ja ide do wannhy bede pozniej laseczki..papa

reklama
masz urwiska madzia hehehehe..., no moj sie jakos sluchac choc tez ma chwile slabosci ;-)
a powiedz dalas spokuj sobie z odpieluchowaniem?

ja ide do wannhy bede pozniej laseczki..papa

a szkoda gadac z tym dzieckiem taki gowniarz a tak mnie wpienia nieraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pielucha juz lepiej chodzi w domu bez i jak chce siku to siada na nocnik sam bo stoji w pokoju,ale zdarzaja sie wpadki ze kupe robi w majty :wściekła/y::wściekła/y:
ale i tak jest lepiej i jak mu zaloze pampka a chce siku to wola i sciaga pampersa sam wiec pomalu do przodu :tak::tak:

milego relaksu we wannie :-):-)

Do góry