reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja sie zastanawiam o ktorej mlodego klasc spac... wstal o 17,30 bo padl po kapieli... kapali sie z mezem razem bo wczoraj mlody padl i nie zdazylam wykapac....

ale mam lenia :-D

asienka waga chyba oki prawda ? :tak: Spala na szczepieniu czy nie??

reklama
Asienka to chyba waga ok ?:)
Larvunbia moj polozyl sie po 17 i wstal na chwile.W pogadal do niego na skypie, wypil kasze i spi dalej :)
ja jem kolacje i na wspolnej ogladam
baj baj

uuufff mlody spi :tak:
ide i ja pod kolderke bo u nas zimno cos... nos zimny... bbbrr.... ale najpierw zrobie sobie herbatke :tak:

do juterka moje mile!

ps. blond masz spiocha - pozazdroscic :)

Dzien dobry !!!
oj zla jestem od rana mlody mnie wnerwia rozwala zabawki wszedzie a ja tylko zbieram :wściekła/y::wściekła/y: do tego zgubila sie hanki nowa bluza z kapturem :wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem czy zostala wczoraj w przedszkolu bo m ja odbieral czy zostawila u kolezanki bo tam byla ale dzwonilam to mowia ze nie ma :no: no zla jestem..
a tak nic nowego jutro rano jedziemy do tesciowki :-):-)

helol
ja znow nie wyspana bo sasiedzi z dolu znow popijawe urzadzalia potem sie tlukli wiec sie z M wkur... i wezwalismy polcje, oni oczywiscie im nie otworzyli to potem przyszli do nas i spisywali zeznannia nosz..... a mowilam mojemu zeby nie podawal swoich danych bo jeszcze w pier... dostanie od tych de..bili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i bluza sie znalazla jest w przedszkolu cale szczescie :-):-):-)

PR to nie ciekawie :no::no:..mogl przeciez nie podawac danych tak jak mowisz i nie przyznawac sie ze to on dzwonil..no ale moze to by wykryli...
jak takie glupie sasiady to potem moga sie mscic :tak::tak:roznie to jest z takimi typami...
dobrze ze moje sasiady spoko sa i nie ma zadnych pijakow u nas
:-):-)

a u nas juz Policja i inni sasiedzi walcza znimi od 2 lat i ciagle jakies awantury i burdy uzadzaja masakra..... rteszta sasiadow jest spoko, a tych chca eksmitowac z bloku i wlasnei Policja czeka na zgloszenia sasiadow jak beda awantury

:-)Cześć.
Waga ok. oczywiście trochę płaczu było, więcej chyba przy ubieraniu niż przy kluciu.
Jesli chodzi o sąsiadów toja nawet dobrze nie wiem jak moi wyglądają (a mieszkam tu juz 4 rok):-D:-D:-D

reklama
witam sie
Aniu to nie zazdroszcze takich sasiadow:-( chociaz ja mam takiego jednego zlosliwego i jego jednego potomka no ale ludzie sa rozni i dziwni
nie wszyscy sa normalni:-)

Do góry