reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja sie zastanawiam o ktorej mlodego klasc spac... wstal o 17,30 bo padl po kapieli... kapali sie z mezem razem bo wczoraj mlody padl i nie zdazylam wykapac....

ale mam lenia :-D

asienka waga chyba oki prawda ? :tak: Spala na szczepieniu czy nie??

reklama
Asienka to chyba waga ok ?:)
Larvunbia moj polozyl sie po 17 i wstal na chwile.W pogadal do niego na skypie, wypil kasze i spi dalej :)
ja jem kolacje i na wspolnej ogladam
baj baj

uuufff mlody spi :tak:
ide i ja pod kolderke bo u nas zimno cos... nos zimny... bbbrr.... ale najpierw zrobie sobie herbatke :tak:

do juterka moje mile!

ps. blond masz spiocha - pozazdroscic :)

Dzien dobry !!!
oj zla jestem od rana mlody mnie wnerwia rozwala zabawki wszedzie a ja tylko zbieram :wściekła/y::wściekła/y: do tego zgubila sie hanki nowa bluza z kapturem :wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem czy zostala wczoraj w przedszkolu bo m ja odbieral czy zostawila u kolezanki bo tam byla ale dzwonilam to mowia ze nie ma :no: no zla jestem..
a tak nic nowego jutro rano jedziemy do tesciowki :-):-)

helol
ja znow nie wyspana bo sasiedzi z dolu znow popijawe urzadzalia potem sie tlukli wiec sie z M wkur... i wezwalismy polcje, oni oczywiscie im nie otworzyli to potem przyszli do nas i spisywali zeznannia nosz..... a mowilam mojemu zeby nie podawal swoich danych bo jeszcze w pier... dostanie od tych de..bili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i bluza sie znalazla jest w przedszkolu cale szczescie :-):-):-)

PR to nie ciekawie :no::no:..mogl przeciez nie podawac danych tak jak mowisz i nie przyznawac sie ze to on dzwonil..no ale moze to by wykryli...
jak takie glupie sasiady to potem moga sie mscic :tak::tak:roznie to jest z takimi typami...
dobrze ze moje sasiady spoko sa i nie ma zadnych pijakow u nas
:-):-)

a u nas juz Policja i inni sasiedzi walcza znimi od 2 lat i ciagle jakies awantury i burdy uzadzaja masakra..... rteszta sasiadow jest spoko, a tych chca eksmitowac z bloku i wlasnei Policja czeka na zgloszenia sasiadow jak beda awantury

:-)Cześć.
Waga ok. oczywiście trochę płaczu było, więcej chyba przy ubieraniu niż przy kluciu.
Jesli chodzi o sąsiadów toja nawet dobrze nie wiem jak moi wyglądają (a mieszkam tu juz 4 rok):-D:-D:-D

reklama
witam sie
Aniu to nie zazdroszcze takich sasiadow:-( chociaz ja mam takiego jednego zlosliwego i jego jednego potomka no ale ludzie sa rozni i dziwni
nie wszyscy sa normalni:-)

Do góry