reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia kobieto to chyba jakas rekompensata czy cóś:-D ze tak sniadanko do lozka hehe no mi sie moze tylko marzyc takie cos ale fajnie milo tak czasem byc porozpieszczana:-):tak:
ja rano jak wstaje to nieraz nie wiem jak sie nazywam
ostatnio mloda odzywczajam zeby mnie w nocy nie wolala no to dzisiaj wolala mnie o 3 rano ale tylko poszlam i kazalam jej zeby sama spala a rano moze do nas przyjsc i jakos usnela i obudzila sie przed 7 moze jakos sie uda bo mnie to wykancza

reklama
no i juz obiad zjedzony. Po prostu rozmroziłam porzadnie rybke, osuszyłam, przyprawiłam solą pieprzem i pieprzem ziołowym mąka, jajko i bułka tarta i dobre wyszły. Do tego ziemniaki i surówka z porów..
Wogole ostatnio przekonuje sie do Biedronki. Robimy teraz tam takie tygodniowe zakupy i naprawde sie opłaca. Np płyn do płukania "EDEN" nie pamietam dokładnie ile kosztowal ale 2litry i malutko sie daje, moim zdaniem lepszy niz Lenor. Poza tym mają tam jogurty produkwoane przez Bakome za 69groszy.
Kawa nie wiem Cafe d'Or czy cos takiego 11zł i naprawde mi lepiej smakuje niż Nescafe. Wogole wiele wiecej rzeczy ciekawych...

Wogole mieso tańsze. ta ryba tez 6 kostek za 7zl chyba było. wiec na dwa obiady jak dla nas.

heh larvunia ja juz dawno sie nabiedronke przerzucialam i mi tez tam wszystko smakuje a i ceny przystepne :) proszek plyn do plukania wogole wiekszosc spozywki i chemi tam kupuje tylko wedliny paczkowane to juz mi sie znudzily;p

a ja osiotanio robilam dobra rybke i jzutro na obiad zrobie tez :)

zamrozona rybka (panga mintaj) sole pieprze wrzucam do rekawa do pieczenia dodaje warzywa na patelnie z biedronki tez posolone popieprzone i wrzucam do piekarnika) dla mnie pycha i jakie zdrowe hehe

hello ja wrocilam znowu bylam w miescie bo ze skarbowki dzwonili ze jakis blad :wściekła/y::wściekła/y: no wiec znow wyprawa a co sie okazalo to musialam podac daty urodzenia dzieci noz kurde jakby nie mogli tego zalatwic przez telefon :wściekła/y::wściekła/y:..
ja tez lubie biedronke czasem tam zagladam ale ceny tez juz poszly w gore i jakos zawsze duzo place :tak::tak:ale jednak ja wole intermarche nie wiem jakos przyzwyczailam sie pewnie dlatego ze mam pod nosem :-):-) i lidla lubie bo tez jest tani :-):-) chyba bardziej go wole od biedrony :tak::tak:
a nie lubie tesco :no::no:..
mlody zasnal we wozku i spi sobie a hania na kolko plastycznym do 16 :tak:
no to na tyle mykam !!!

Larvunia ale ci dobrze mila taka niespodzianka ale ja moge pomarzyc bo moj to tak jak Ani mezus ze spalby caly dzien :-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:

Oj ja tez lubie Biedronke i Marche wlasnie.i wcale nie jest takie drogie jak sie wszystkim wydaje.a Tesco znowu nie takie tanie tyle ze promocje maja duze i to jest ich plus.Lidla nie lubie jakos i nie jezdze bo najdalej mam.
Magda musialas osobiscie bo przez telefon to nigdy n ie wieadomo z kim gadaja i ktos by mogl zle podac i by bylo na tych ze skarbowki wtedy.

witam popoludniowo.my ze spacerku wrocilismy.
jest mi zle cholernie zle:-(pierwszy raz dalam dawidkowi w dupe,nie bolalo go ale sam fakt a to wszytsko przez to ze zrobil ogromna niespodzianke i nie chcial lezec spokojnie i normalnie umazal wsyztsko lacznie ze mna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i plakac mi sie chce,bo zle zrobilam......

kasiu co do biedronki to ja bardzo lubie robic tam zakupy,a plyn eden uzywam juz od dawna mam teraz czerwony i bardzo ladnie pachnie,ja wlewam 1,5 nakretki:tak:jak dla mnie nie rozni sie od lenora a 7zl kosztuje a nie 14zl:tak:
zwlaszcza ze teraz mam pod nosem i nie ma tlokow wiec wchodze i wychodze:tak:
lidl tez lubie ale teraz to nie bardzo by isc na pieszo...
larvunia ale ci dobrze,moj to w weekend robi mi tylko kawe ale dobre i to:tak:

reklama
Do góry