reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia kobieto to chyba jakas rekompensata czy cóś:-D ze tak sniadanko do lozka hehe no mi sie moze tylko marzyc takie cos ale fajnie milo tak czasem byc porozpieszczana:-):tak:
ja rano jak wstaje to nieraz nie wiem jak sie nazywam
ostatnio mloda odzywczajam zeby mnie w nocy nie wolala no to dzisiaj wolala mnie o 3 rano ale tylko poszlam i kazalam jej zeby sama spala a rano moze do nas przyjsc i jakos usnela i obudzila sie przed 7 moze jakos sie uda bo mnie to wykancza

reklama
no i juz obiad zjedzony. Po prostu rozmroziłam porzadnie rybke, osuszyłam, przyprawiłam solą pieprzem i pieprzem ziołowym mąka, jajko i bułka tarta i dobre wyszły. Do tego ziemniaki i surówka z porów..
Wogole ostatnio przekonuje sie do Biedronki. Robimy teraz tam takie tygodniowe zakupy i naprawde sie opłaca. Np płyn do płukania "EDEN" nie pamietam dokładnie ile kosztowal ale 2litry i malutko sie daje, moim zdaniem lepszy niz Lenor. Poza tym mają tam jogurty produkwoane przez Bakome za 69groszy.
Kawa nie wiem Cafe d'Or czy cos takiego 11zł i naprawde mi lepiej smakuje niż Nescafe. Wogole wiele wiecej rzeczy ciekawych...

Wogole mieso tańsze. ta ryba tez 6 kostek za 7zl chyba było. wiec na dwa obiady jak dla nas.

heh larvunia ja juz dawno sie nabiedronke przerzucialam i mi tez tam wszystko smakuje a i ceny przystepne :) proszek plyn do plukania wogole wiekszosc spozywki i chemi tam kupuje tylko wedliny paczkowane to juz mi sie znudzily;p

a ja osiotanio robilam dobra rybke i jzutro na obiad zrobie tez :)

zamrozona rybka (panga mintaj) sole pieprze wrzucam do rekawa do pieczenia dodaje warzywa na patelnie z biedronki tez posolone popieprzone i wrzucam do piekarnika) dla mnie pycha i jakie zdrowe hehe

hello ja wrocilam znowu bylam w miescie bo ze skarbowki dzwonili ze jakis blad :wściekła/y::wściekła/y: no wiec znow wyprawa a co sie okazalo to musialam podac daty urodzenia dzieci noz kurde jakby nie mogli tego zalatwic przez telefon :wściekła/y::wściekła/y:..
ja tez lubie biedronke czasem tam zagladam ale ceny tez juz poszly w gore i jakos zawsze duzo place :tak::tak:ale jednak ja wole intermarche nie wiem jakos przyzwyczailam sie pewnie dlatego ze mam pod nosem :-):-) i lidla lubie bo tez jest tani :-):-) chyba bardziej go wole od biedrony :tak::tak:
a nie lubie tesco :no::no:..
mlody zasnal we wozku i spi sobie a hania na kolko plastycznym do 16 :tak:
no to na tyle mykam !!!

Larvunia ale ci dobrze mila taka niespodzianka ale ja moge pomarzyc bo moj to tak jak Ani mezus ze spalby caly dzien :-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:

Oj ja tez lubie Biedronke i Marche wlasnie.i wcale nie jest takie drogie jak sie wszystkim wydaje.a Tesco znowu nie takie tanie tyle ze promocje maja duze i to jest ich plus.Lidla nie lubie jakos i nie jezdze bo najdalej mam.
Magda musialas osobiscie bo przez telefon to nigdy n ie wieadomo z kim gadaja i ktos by mogl zle podac i by bylo na tych ze skarbowki wtedy.

witam popoludniowo.my ze spacerku wrocilismy.
jest mi zle cholernie zle:-(pierwszy raz dalam dawidkowi w dupe,nie bolalo go ale sam fakt a to wszytsko przez to ze zrobil ogromna niespodzianke i nie chcial lezec spokojnie i normalnie umazal wsyztsko lacznie ze mna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i plakac mi sie chce,bo zle zrobilam......

kasiu co do biedronki to ja bardzo lubie robic tam zakupy,a plyn eden uzywam juz od dawna mam teraz czerwony i bardzo ladnie pachnie,ja wlewam 1,5 nakretki:tak:jak dla mnie nie rozni sie od lenora a 7zl kosztuje a nie 14zl:tak:
zwlaszcza ze teraz mam pod nosem i nie ma tlokow wiec wchodze i wychodze:tak:
lidl tez lubie ale teraz to nie bardzo by isc na pieszo...
larvunia ale ci dobrze,moj to w weekend robi mi tylko kawe ale dobre i to:tak:

reklama
Do góry