reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dobra zmykam robota czeka moze jakies ciasto zagniote:-) bo musze sie jakos odstresowac a nic tak dobrze na mnie nie dziala jak pieczenie

Cześć

oj jak ja bym chciala zeby nas tylko tyle kosztowalo a u nas to razy 5 trzeba liczyc ale ile dokladnie to wyjdzie to cholera wie

pewnie i tak mniej niż nowy (czytaj używany) samochód w która ja muszę zainwestować jeśli chcę do pracy wrócić.
Wróce do pracy i przez pół roku bede na samochód pracować :wściekła/y:

Dzisiaj idziemy na szczepienie. Zobaczymy ile maleńka przybrała. Najbardziej boje się żeby mi czegoś nie złapała w tym osrodku. Mam nadzieję, że Oliwka da sie zostawić po drodze u kuzyna, bo jakoś mi sie nie usmiecha ciągnąc je obie.

asienka o ja nigdy nie lubilam chodzic z dzieciakami na szczepienia bo placz i mi ich zal no ale im starsze tym mniej tego:-) na pewno nie zlapie niczego to pozniej pochwal sie jak malenstwo ci rosnie:-)
kochana co do auta to nasze pensje sa zbyt male ze mozna na jakism luzie kupic nawet uzywke i sie bzytnio nie martwic no ale tu jest polska niestety
gorzej jest jak po zakupuje okazuje sie ze musisz jeszcze wlozyc w auto 1/3 wartosci :wściekła/y::wściekła/y: bo zlosliwosc rzeczy martwych cie dopadla
o nowym aucie to ja nawet juz nie marze, kiedys mielismy i sprzedalismy zeby mieszkanei kupic-takie zycie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam pytanie.
Mam 3 kostki filetu z mintaja. Jak je przyrzadzic zeby były dobre? nie takie zwykłe smazone. dajcie jakis pomysł...

Siemanko !!!
my w domu zakupy do dupy nie kupilam plaszczyka bo nic nie ma fajnego w sumie wcale nie ma plaszczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kupilam tylko bezrekawnik czerwony fajny :-):-)
Larvunia siemka co porabiacie??

no dobra spadam sama nie bede pisac
:tak::tak:

mam pytanie.
Mam 3 kostki filetu z mintaja. Jak je przyrzadzic zeby były dobre? nie takie zwykłe smazone. dajcie jakis pomysł...
jak masz czas to kup Pomysl na... rybe w sosie jakims tam nie pamietam.:tak: to jest zapiekana ryba wlasnie mintaj w kostce z makaronem i polana tym sosem z serem.pyyycha.:tak:
Winiary - Produkty, POMYSŁ NA Rybę w sosie śmietanowo- koperkowym
to wlasnie to
ja sie witam
mlody jak zwykle w zlobku, ja chate ogatniam, i szukam miejsc na wypad dziewczyn z pazdziernika bb bo jedziemy w czercwu :-):-):-)
do pracy dopiero w piatek wiec jeszcze luzik.
pytalam wczorja o te sanki ale sie juz rozeszly.a byly fajne , z oparciem.
w tv nic nie ma.tylko telezakupy.oszalec mozna z tym halogen oven:-Dbedzie mi sie po nocach snic:-D

a nic nie porabiamy... siedzimy w domku...
ja sobie dzis pospalam do 10.00 :-D a mezus latal od ponoc 6.00 z mlodym :tak: nawet nic nei slyszalam... spalam jak zabita :sorry2:
Obudzialm sie, patrze a moj mi sniadanko do lozka przynosi SZOK :-D Ale pyszne bylo, bulka z twarozkiem, smietanka i szczyprem :tak: do tego kawusia :-)
no mlody nakarmiony, piesek byl juz na spacerku...
jak wstalam to az tak dziwnie hehehe...
pozniej male conieco na deser bylo jak mlody ogladal bajki :zawstydzona/y::-D No i dzien zapowiada sie byc super dniem hehehe jak tak mnie od rana mezus rozpieszcza :-D

...albo cos nabroil.. :dry: jeszcze nci nei wiem :-D

reklama
larvunia- ale super sprawa mi tez sie tak marzy ale moj to sie jeszcze nigdy nie domyslil i sam jkako pierwszy z lozka nie wyjdzie bo on to by najchetniej spal przez cala noc i caly dzien i dziecku by tez kazal ehhh

Do góry