reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dobra zmykam robota czeka moze jakies ciasto zagniote:-) bo musze sie jakos odstresowac a nic tak dobrze na mnie nie dziala jak pieczenie

Cześć

oj jak ja bym chciala zeby nas tylko tyle kosztowalo a u nas to razy 5 trzeba liczyc ale ile dokladnie to wyjdzie to cholera wie

pewnie i tak mniej niż nowy (czytaj używany) samochód w która ja muszę zainwestować jeśli chcę do pracy wrócić.
Wróce do pracy i przez pół roku bede na samochód pracować :wściekła/y:

Dzisiaj idziemy na szczepienie. Zobaczymy ile maleńka przybrała. Najbardziej boje się żeby mi czegoś nie złapała w tym osrodku. Mam nadzieję, że Oliwka da sie zostawić po drodze u kuzyna, bo jakoś mi sie nie usmiecha ciągnąc je obie.

asienka o ja nigdy nie lubilam chodzic z dzieciakami na szczepienia bo placz i mi ich zal no ale im starsze tym mniej tego:-) na pewno nie zlapie niczego to pozniej pochwal sie jak malenstwo ci rosnie:-)
kochana co do auta to nasze pensje sa zbyt male ze mozna na jakism luzie kupic nawet uzywke i sie bzytnio nie martwic no ale tu jest polska niestety
gorzej jest jak po zakupuje okazuje sie ze musisz jeszcze wlozyc w auto 1/3 wartosci :wściekła/y::wściekła/y: bo zlosliwosc rzeczy martwych cie dopadla
o nowym aucie to ja nawet juz nie marze, kiedys mielismy i sprzedalismy zeby mieszkanei kupic-takie zycie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam pytanie.
Mam 3 kostki filetu z mintaja. Jak je przyrzadzic zeby były dobre? nie takie zwykłe smazone. dajcie jakis pomysł...

Siemanko !!!
my w domu zakupy do dupy nie kupilam plaszczyka bo nic nie ma fajnego w sumie wcale nie ma plaszczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kupilam tylko bezrekawnik czerwony fajny :-):-)
Larvunia siemka co porabiacie??

no dobra spadam sama nie bede pisac
:tak::tak:

mam pytanie.
Mam 3 kostki filetu z mintaja. Jak je przyrzadzic zeby były dobre? nie takie zwykłe smazone. dajcie jakis pomysł...
jak masz czas to kup Pomysl na... rybe w sosie jakims tam nie pamietam.:tak: to jest zapiekana ryba wlasnie mintaj w kostce z makaronem i polana tym sosem z serem.pyyycha.:tak:
Winiary - Produkty, POMYSŁ NA Rybę w sosie śmietanowo- koperkowym
to wlasnie to
ja sie witam
mlody jak zwykle w zlobku, ja chate ogatniam, i szukam miejsc na wypad dziewczyn z pazdziernika bb bo jedziemy w czercwu :-):-):-)
do pracy dopiero w piatek wiec jeszcze luzik.
pytalam wczorja o te sanki ale sie juz rozeszly.a byly fajne , z oparciem.
w tv nic nie ma.tylko telezakupy.oszalec mozna z tym halogen oven:-Dbedzie mi sie po nocach snic:-D

a nic nie porabiamy... siedzimy w domku...
ja sobie dzis pospalam do 10.00 :-D a mezus latal od ponoc 6.00 z mlodym :tak: nawet nic nei slyszalam... spalam jak zabita :sorry2:
Obudzialm sie, patrze a moj mi sniadanko do lozka przynosi SZOK :-D Ale pyszne bylo, bulka z twarozkiem, smietanka i szczyprem :tak: do tego kawusia :-)
no mlody nakarmiony, piesek byl juz na spacerku...
jak wstalam to az tak dziwnie hehehe...
pozniej male conieco na deser bylo jak mlody ogladal bajki :zawstydzona/y::-D No i dzien zapowiada sie byc super dniem hehehe jak tak mnie od rana mezus rozpieszcza :-D

...albo cos nabroil.. :dry: jeszcze nci nei wiem :-D

reklama
larvunia- ale super sprawa mi tez sie tak marzy ale moj to sie jeszcze nigdy nie domyslil i sam jkako pierwszy z lozka nie wyjdzie bo on to by najchetniej spal przez cala noc i caly dzien i dziecku by tez kazal ehhh

Do góry