reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja zapomnialam sie pochwalic
tzn moje dziecie:
przez ta paskudna chorobe mamy wiele +
:- nie ciagnie dyda juz od tamtego poniedzialku i zasypia bez niego:)
- pije ze zwyklego kubka,
- nie pije kaszy z butelki ( choc dla mnei to minus bo tak to wiedzialam ze zawsze cos zjadla)
- zasypia tylko z pieluszka ( i ze mna :()
ale dzis zasnela tylkoze mna a potem ja zanioslam do lozeczka i przespala sama cala noc:tak::tak::tak:
- no i nawija jak szalona wszystko juz powtozy i zaczyna podejmowac decyzje np, nie chce tego ciasta tylko takie, nie chce tych skarpetek tylko te.....
- je na sniadanie chlebek, bulke i platki , parowke.....
- no i wola jak chce kupe to teraz jeszcze nad sikaniem w pieluchy trezba popracowac :)
- jednym slowem mam dosrosle dziecko jak to asia wczoraj powiedziala hehehe
tylko zeby jeszcze te napady zlosci (buntu) ustapily ( dzis darla sie mezowi przez pol godziny i ni mogl jej uspokoic bo mama poszla do pracy a miala nie isc bo tata pojdzie)

ehhh ale sie rozpisalam ;p;p

reklama
No to super ania ze mala sobie tak radzi...
moj smoka tez nie ciagnie bo nigdy nie uzywal :no::no:
z nocnikiem u nas tez jest lepiej ale wpadki sie zdarzaja jeszcze :wściekła/y::wściekła/y:
a z tym buntem i histeria to sie nie wypowiadam :no::no:
a jak z lozkiem macie cos upatrzone?? jakie chcecie kupic?

czesc dziewczyny
widze ze tu kolorowo od problemow:-(
niuskaa skoro sprawa tak sie ma to macie sprawe wygrana tylko ze czlowiek narwow sie naje przez takich patafianow
to wy kupilicie takie auto jak my sprzedalismy czyli MK2 szkoda ze wczesniej nie mysleliscie o kupnie to moze nasze by wam sie spodobalo, full rzeczy mialo wymienionych na nowe ale za to ktos inny sie cieszy
niuskaa duzo zdrowka dla Marty:-):-)
aniu to sie u ciebie dzieje :-) taki etap rozwojowy macie i bedzie jeszcze ciekawej gwarantuje:-):tak:
katgen duzo zdrowia dla was:-)

a my ciagle czekamy ile nas ta naprawa auta wyniesie i juz mnie tez kurw.. bierze bo wiem co poszlo pytanie jaki koszt..?:wściekła/y::wściekła/y:

dzieki!
Ja wypilam gorącą kawe i troche gardło lepiej. Ale młoda ma chrype.
Dałam jej na kaszel SINECOD( jak dla mnie rewelacja) i nie kaszle.
ale teraz ma chrype

Dobra laski my juz prawie gotowi to pomalu smigamy wmiasto
bo pewnie troche nam sie tam zejdzie w tych zaspach eheh :tak::tak:

narazie kobitki !!:-):-)

kasia bedzie dobrze ale taka pogoda ze niby powinno sie byc zdrowym a tu niespodzianka:-(
sinecod dobry ale jak moja starsza ma kaszel to to jej juz nie pomaga musialaby chyba z pol butelki na raz wypic:baffled: a jak byla mala to tez pomagalo ale na chwile
po zapaleniu krtani kaszlala przez 2 tyg az pulmonologa do domu wzywalam bo nie wiedzialam czy czegos znowu nie ma ale bylo ok

reklama
oj jak ja bym chciala zeby nas tylko tyle kosztowalo a u nas to razy 5 trzeba liczyc ale ile dokladnie to wyjdzie to cholera wie

Do góry