przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja zapomnialam sie pochwalic
tzn moje dziecie:
przez ta paskudna chorobe mamy wiele +
:- nie ciagnie dyda juz od tamtego poniedzialku i zasypia bez niego
- pije ze zwyklego kubka,
- nie pije kaszy z butelki ( choc dla mnei to minus bo tak to wiedzialam ze zawsze cos zjadla)
- zasypia tylko z pieluszka ( i ze mna )
ale dzis zasnela tylkoze mna a potem ja zanioslam do lozeczka i przespala sama cala noc
- no i nawija jak szalona wszystko juz powtozy i zaczyna podejmowac decyzje np, nie chce tego ciasta tylko takie, nie chce tych skarpetek tylko te.....
- je na sniadanie chlebek, bulke i platki , parowke.....
- no i wola jak chce kupe to teraz jeszcze nad sikaniem w pieluchy trezba popracowac
- jednym slowem mam dosrosle dziecko jak to asia wczoraj powiedziala hehehe
tylko zeby jeszcze te napady zlosci (buntu) ustapily ( dzis darla sie mezowi przez pol godziny i ni mogl jej uspokoic bo mama poszla do pracy a miala nie isc bo tata pojdzie)
ehhh ale sie rozpisalam ;p;p
tzn moje dziecie:
przez ta paskudna chorobe mamy wiele +
:- nie ciagnie dyda juz od tamtego poniedzialku i zasypia bez niego
- pije ze zwyklego kubka,
- nie pije kaszy z butelki ( choc dla mnei to minus bo tak to wiedzialam ze zawsze cos zjadla)
- zasypia tylko z pieluszka ( i ze mna )
ale dzis zasnela tylkoze mna a potem ja zanioslam do lozeczka i przespala sama cala noc
- no i nawija jak szalona wszystko juz powtozy i zaczyna podejmowac decyzje np, nie chce tego ciasta tylko takie, nie chce tych skarpetek tylko te.....
- je na sniadanie chlebek, bulke i platki , parowke.....
- no i wola jak chce kupe to teraz jeszcze nad sikaniem w pieluchy trezba popracowac
- jednym slowem mam dosrosle dziecko jak to asia wczoraj powiedziala hehehe
tylko zeby jeszcze te napady zlosci (buntu) ustapily ( dzis darla sie mezowi przez pol godziny i ni mogl jej uspokoic bo mama poszla do pracy a miala nie isc bo tata pojdzie)
ehhh ale sie rozpisalam ;p;p