reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam sie i ja :-)

Jestem padnieta :-( marta chora, ma zapalenie gardla i na dodatek plesniawki :-( katar i goraczka to teraz u nas caly czas :-( do 3 nad ranem nie spalam i dzisiaj do 2 :-(w dodatku mamy problem z autem :wściekła/y: kierujemy sprawe do sadu, bo komis nie chce nam oddac kasy :wściekła/y: kupilismy auto niby dobre, a jak laweta nam przywiozla do domu to sie okazalo ze radio jest podmienione bylo cd a jest teraz na kasety, swiatla z tylu nie dzialaja, kontrolki i klakson nie dziala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem taka wkur.... bo zostalismy bez auta :wściekła/y: na dodatek marta chora, a byla zona szwagra wyzywa mnie i szwagierke od psychopatek ale to juz inna historia :-D

reklama
ale masz fajna rodzinke hehe..
a co do auta to masz racje zaskarzyc ich wogole w prawie masz 2 tygodnie na zwrot zakupionej rzeczy nawet bez podnania przyczyny

jezeli kupuje sie samochod z komisu a kupujacym jest osoba fizyczna to z tytulu rekojmi jest 3 miesiace na zwrot towaru. A jezeli sa jakies wady ukryte to mamy rok czasu zeby to zglosic. A oni to albo naprawia albo oddadza kase. Komis nie chce ani naprawic ani oddac kasy :wściekła/y: i dowiedzielismy sie na komendzie ze umowe ktora mamy tzn podpisana miedzy wlascicielem auta z wloch a komisem jest sfalszowana wiec mamy sprawe wygrana :-) tylko trzeba czekac na rozprawe z 3 miesiace..

hej laski !! ja kawke popijam i tak czytam o niusce co sie dzieje !!
szkoda slow co teraz wyprawiaja :wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze kase odzyskacie ale szkoda nerwow przez to...
a jakie auto kupiliscie??

dzień dobry.
U nas tez nie za ciekawie. Izka kaszle, katar po kolana.
Ja sie obudzilam z mega bólem gardła....musze znalezc tabletki.

Niuskaa życze wytrwałosci napewno wygracie.
Kurde niestety to tak jest jak sie kupuje auto z komisu. nigdy nie wiadomo na co sie trafi. A i Ci własciciele to oszukuja na kazdym kroku. Szkoda słow.

Zyczę zdrówka! Milego dnia!

Magda kupilismy Forda Mondeo kombiaka, dalismy za niego lacznie 7100... policjanci nam mowili zeby domagac sie tez zwrotu kosztow za lawete, paliwo i odsetki od dnia kiedy wzielismy auto... moj sie smieje ze lepiej na tym wyjdziemy i lepsze auto kupimy bo bedzie wiecej kasy :-D ale co z tego jak teraz auta nie mamy:wściekła/y:a jest potrzebne...

reklama
Ja wybieram sie za godz do miasta
ale jak widze ten snieg i mam isc z wozkiem to juz mnie cholera bierze ale musze isc...bo juz tyle siedze w chalupie przez ta pogode...:wściekła/y::wściekła/y:
ide upolowac jakis plaszczyk o ile cos znajde
:-)
:-)

Do góry