reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie
my wczoraj bylsimy chwilke na sankach.
ale bez oparcia:zawstydzona/y: i musialam mloda podtrzymywac w sumie mozna by jakies wykombinowac do nich tylko z czego hmmm ale ja cos moze wymuysle bo ja jestem taki pomyslowy dobromir hehehe. Bo te sanki to po siostrzemojego M:p a tata ma u babci na wsi jeszcze jedne saneczki po moim kuzynie i jak bedzie u niej to nam przywiezie:)

magda dawaj fote z wloskami

larvunia- i jak bylo w Fikolandzie?

Ciasteczko- wiesz co jak bys zrobila pasemka 2:1 (ciemne:jasne)
to by ci bylo ladnie i po 1 nie bedzie widac odropstow i siwych ;]

moja mama tez zawsze na ciemno sie farbowala a terazma prawie blond i rewelacja nawet jak juz ma duzo tych siwych na glowie to sie w oczy nie rzucaja. I ja tez teraz juz siebie nie widze w ciemnych bo bardziej mi sie jasne spodobaly :)

Marzenka- co u was? ile juz macie zabkow?

A u nas juz lepiej mloda dostala jakis silny antybiotyk nowej generacji co sie daje przez 4 dni *1. Ale juz widze ze buzia sie goi bo wczoraj nawet gume rozpuszczalan zjadla bulke, chlebek a dzis od rana pistacje wsowa :)\

no to tyle.. sie rozpisalam;p

reklama
a to moja fryzurka troche smiesznie wygladam ale musze sie przyzwyczaic:tak::tak:
rozjasniacz trzymalam na wlosach godzine za duzo mnie nie zlapalo ale jak na pierwszy raz to w sumie moze byc :tak:

Załączniki

• zdjecie 005.jpg
    zdjecie 005.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 19
  • zdjecie 008.jpg
    zdjecie 008.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 18
  • zdjecie 011.jpg
    zdjecie 011.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 19
madzia super ci w tej fryzurce:tak:
ania mamy 5 zebolkow i dalej wychodza wiec czekamy na nastepne:-)
czy robila ktoras z was ciasteczka ryzowe?

madzia juz pity macie zrobione?
kurde tak szybko?
no mi tez zalezy zeby szybko kase dostac ALE MY NAWET NIE MAMY ROZLICZENIA Z ZUS I JW wiec pozostaje nam czekac.
jestem ciekawa czy cos kasy ja dostane skoro ja nie pracuje.
A ile teraz sie nalezy na dziecko?

ania ja ide tylko zaniesc stroj bo to dla babciow dzis maja...:-):-)
marzenka tak moj juz dostal z pracy przy wyplacie i szybko dalismy naszej znajomej nam wypelnila i dzis zaniesiemy juz...
nie wiem dokladnie ile na dziecko jest kasy..wiem ze za zone 500 zl
nam zalezy zeby juz przed wyjazdem to zalatwic :tak::tak:
Dobra spadamy :-):-)

reklama
Ciasteczko- wiesz co jak bys zrobila pasemka 2:1 (ciemne:jasne)
to by ci bylo ladnie i po 1 nie bedzie widac odropstow i siwych

czesc dzisiaj:-)
Aniu ja mialam robione pasemka 2 late temu, wlosy mialam taki sredni braz i na tym pasemka w kolorze toffi i wiem ze nidy wiecej pasemek, bo po 2-3 miesiacach znowu trzeba isc do fryzjera i robic pasemka i koszt 100zl no i wdac te odrosty jednak, dla mnie to wyrzucanie kasy w bloto i za duzo zachodu,
takze wole miec jednolity kolor wlosow ale troche jesniejszy, a ja mam oliwkowa karnacje wiec nie kazdy kolor wlosow mi tu pasuje:tak::sorry2:
no ale zeby tylko takie byly problemy

Do góry