reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie
my wczoraj bylsimy chwilke na sankach.
ale bez oparcia:zawstydzona/y: i musialam mloda podtrzymywac w sumie mozna by jakies wykombinowac do nich tylko z czego hmmm ale ja cos moze wymuysle bo ja jestem taki pomyslowy dobromir hehehe. Bo te sanki to po siostrzemojego M:p a tata ma u babci na wsi jeszcze jedne saneczki po moim kuzynie i jak bedzie u niej to nam przywiezie:)

magda dawaj fote z wloskami

larvunia- i jak bylo w Fikolandzie?

Ciasteczko- wiesz co jak bys zrobila pasemka 2:1 (ciemne:jasne)
to by ci bylo ladnie i po 1 nie bedzie widac odropstow i siwych ;]

moja mama tez zawsze na ciemno sie farbowala a terazma prawie blond i rewelacja nawet jak juz ma duzo tych siwych na glowie to sie w oczy nie rzucaja. I ja tez teraz juz siebie nie widze w ciemnych bo bardziej mi sie jasne spodobaly :)

Marzenka- co u was? ile juz macie zabkow?

A u nas juz lepiej mloda dostala jakis silny antybiotyk nowej generacji co sie daje przez 4 dni *1. Ale juz widze ze buzia sie goi bo wczoraj nawet gume rozpuszczalan zjadla bulke, chlebek a dzis od rana pistacje wsowa :)\

no to tyle.. sie rozpisalam;p

reklama
a to moja fryzurka troche smiesznie wygladam ale musze sie przyzwyczaic:tak::tak:
rozjasniacz trzymalam na wlosach godzine za duzo mnie nie zlapalo ale jak na pierwszy raz to w sumie moze byc :tak:

Załączniki

• zdjecie 005.jpg
    zdjecie 005.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 22
  • zdjecie 008.jpg
    zdjecie 008.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 21
  • zdjecie 011.jpg
    zdjecie 011.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 22
madzia super ci w tej fryzurce:tak:
ania mamy 5 zebolkow i dalej wychodza wiec czekamy na nastepne:-)
czy robila ktoras z was ciasteczka ryzowe?

madzia juz pity macie zrobione?
kurde tak szybko?
no mi tez zalezy zeby szybko kase dostac ALE MY NAWET NIE MAMY ROZLICZENIA Z ZUS I JW wiec pozostaje nam czekac.
jestem ciekawa czy cos kasy ja dostane skoro ja nie pracuje.
A ile teraz sie nalezy na dziecko?

ania ja ide tylko zaniesc stroj bo to dla babciow dzis maja...:-):-)
marzenka tak moj juz dostal z pracy przy wyplacie i szybko dalismy naszej znajomej nam wypelnila i dzis zaniesiemy juz...
nie wiem dokladnie ile na dziecko jest kasy..wiem ze za zone 500 zl
nam zalezy zeby juz przed wyjazdem to zalatwic :tak::tak:
Dobra spadamy :-):-)

reklama
Ciasteczko- wiesz co jak bys zrobila pasemka 2:1 (ciemne:jasne)
to by ci bylo ladnie i po 1 nie bedzie widac odropstow i siwych

czesc dzisiaj:-)
Aniu ja mialam robione pasemka 2 late temu, wlosy mialam taki sredni braz i na tym pasemka w kolorze toffi i wiem ze nidy wiecej pasemek, bo po 2-3 miesiacach znowu trzeba isc do fryzjera i robic pasemka i koszt 100zl no i wdac te odrosty jednak, dla mnie to wyrzucanie kasy w bloto i za duzo zachodu,
takze wole miec jednolity kolor wlosow ale troche jesniejszy, a ja mam oliwkowa karnacje wiec nie kazdy kolor wlosow mi tu pasuje:tak::sorry2:
no ale zeby tylko takie byly problemy

Do góry