reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

najwazniejsze ze wpadniecie na autostrade i bedzie szybciej tam mozna jechac i 140km/h bez ryzyka ze cie zlapia a nie ze u na ograniczenia max 120 a tak po 90km/h ale to sa pier...ne polskie drogi:wściekła/y:

reklama
No jakos dojedziemy :-):-)
bedziemy przekraczac w swiecku granice i potem juz sru na autostrade :tak::tak:
dobra spadam bo musze isc mlodemu zeszyc czape bo urwal sznurek nerwus jeden :wściekła/y:
dobra to narazie Aniu :-):-)

to narazie Magda jak cos tu pozniej tez tu zajrze bo tez musze obiad zrobic bo za godz mloda z przedszkola wraca to musi byc gotowe
pa milego szycia;-)

oj normalnie juz mam dosc
dawid starsznie marudny nic mu nie pasuje......zeby pewnie no i tez kupki czesciej robi dzis juz 3 razy:szok:
w koncu zasnal wiec ide kopytka robic bo wczoraj mi ziemniaczki zostaly po co maja sie marnowac..
madzia rozmawialam z nia osttanio i nie ma neta,dlatego sie nie odzywa,
katgen wty wkoncu do mnie przyjedziesz?

kasia ok to ja czekam na was:tak:
a u nas jest plac zabaw kolezanka mnie namawia zeby isc za godz 7zl jest ale ja niewiem czy warto czy dawid nie jest czasem za maly na takie cos.

no ja chyba tez musze sanki kupic mlodemu :tak: tylko ceny mnie rozbrajaja... na allegro patrzalam

no a z kad PR wiesz ze fikoland sie szybko mlodej znudzi? bylyscie juz?? moze masz ochote dzis ze mna sie wybrac? bo jakos samej nudno bedzie. Mezulko jedzie cos pozalatwiac a ja sama z mloidym bede...

ja niestety na razie jestem uziemiona w domku bo jak tylko mloda nie marudzi to staram sie cos pisac , tzn prace mgr bo do 22 musze oddac 1 rozdzial.
a tak mysle bop mopje mloda to wszystkim sie tylko na moment zajmie i sie potem jzu nudzi

reklama
ooo a nasze sanki sa u mamy :(a tez bysmy z Wami poszli.ja dzisiaj zalatwialam dodatek mieszkaniowy bo mi sie miesiac temu skoncyl cholera i musze caly czynsz teraz placic:(((((no ale zalatwilam tylko od nastepnef\go miesiaca.
larvunia przejedz sie do pepco po sanki bo a:)to znaczy w magazynie wiec trzeba powiedziec.bo nie ma miejsca zeby je wyciagac.i pewnie beda tanie bo teraz te prawie wszystko poprzeceniane

Do góry