reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Wrocilam i jestem wkur..na mojego syna...:wściekła/y::wściekła/y:
co za wredny dzieciak !!!
taka histerie urzadzil na dworze ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok...
darl sie cala droge od przedszkola ze chce na rece !!!...:wściekła/y::wściekła/y:musialam go pchac bo inaczej nie szedl usiadl na snieg i darl sie...powiedzialam nie wezme i tyle drzyj sie ile chcesz...
no kurwica mnie juz bierze do tego jego wymuszania..i jak tu isc na spacer :wściekła/y::wściekła/y:
jak go oduczyc??..normalnie az babka mnie zaczepila i pogadalysmy chwile...o tym moim wrednym dziecku...nie mam juz sil do niego :no::no:

marzenka wasza bryka stoji dzis pod przedszkolem popatrzalam jaki macie fotelik dla malego :-D:-D

ania moj zawsze dostaje zwrot za zone bo nie pracuje cos takiego...
my w tamtym roku mielismy okolo 2 tys...:tak:

reklama
marzenka wasza bryka stoji dzis pod przedszkolem popatrzalam jaki macie fotelik dla malego :-D:-D

dobra jestes:-D
no tak to jest z dzieciakami,
ciasteczko a moze ty rpbilas ciasteczka ryzowe?

madzia wspolczuje ci, bo nie ma nic gorszego jak dziecko drze sie na caly regulator na dworze bo nie dostanie tego co chce:-( wiem cos o tym

marzenka nie robilam niestety, a masz przepis jakis to zrob albo w necie poszukaj czegos na pewno jest

ciasteczko twoje corki tez takie arie odstawialy??
bo ja juz nie wiem co robic :no::no: moj m to by zaraz mu przylozyl w dupe :wściekła/y::wściekła/y:
ale ja nie lubie na dworze dzieciaka bic...
w domu owszem dostal 3 klapsy bo juz wysiadlam :wściekła/y::wściekła/y:..i przeszlo mu....

dzis moja siostra zniemiec przyjezdza na kilka dni z mezulkiem i synem nie byli juz od sierpnia,fajnie :-):-)

starsza nie ale mloda nieraz potrafila teraz tez jej sie zdaza plakac i krzyczec bo nie kupie jej czegos albo ma swoja kase i mowie ze dosyc tych gazet i dupereli to krzyk
madzia to czarne futerko jest fajne:-):-) ale znajac mnie np, to bym kupila w jakism krzykliwym kolorze np. czerwien roz albo fiolet hehe

starsza nie ale mloda nieraz potrafila teraz tez jej sie zdaza plakac i krzyczec bo nie kupie jej czegos albo ma swoja kase i mowie ze dosyc tych gazet i dupereli to krzyk
madzia to czarne futerko jest fajne:-):-) ale znajac mnie np, to bym kupila w jakism krzykliwym kolorze np. czerwien roz albo fiolet hehe

a sa jeszcze takie kolorki:-):-)

JAPAN STYLE Futerko Czarne Szare Brzoskwinia biel (880438358) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

fajne kurde ale tak na allegro boje sie jakos kupic a w sklepie nie spotkalam nigdzie
:no:

reklama
marzenka co do tych ciasteczke to sprawdzilam w googlach i okazalo sie ze przepisy sa takie jak ja podalam na jedzeniu na ciasteczka kokosowe tylko ze nie daje sie kokosu lub tylko z 3-4 lyzki a reszta jest identyczna
musze sie przyznac ze raz zapomnialam dodac kokosu i upieklam takie poczym zorientowalam sie ze czegos mi brakuje ale i tak byly pyszne wiec przez pomylke ale pieklam ciasteczka ryzowe nie wiedzac o tym do dzisiaj :-D:-D:-D

Do góry