reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moje na lisciach jada, sanek nie mamy, a my to tam kolo was Aniu i Asiu na gorce zjezdzamy:-) i widze ze pelno dzieciakow tam juz jest, jak strasza przyjdie to pewnie beda chcialy isc na godz

a co do wlosow to madzia musisz zdjecie dac:-):tak: a ja tez chyba sobie za jakis czas robie jasniejsze moze nie bedziw widac tych siwych tak...

reklama
ooo a nasze sanki sa u mamy :(a tez bysmy z Wami poszli.ja dzisiaj zalatwialam dodatek mieszkaniowy bo mi sie miesiac temu skoncyl cholera i musze caly czynsz teraz placic:(((((no ale zalatwilam tylko od nastepnef\go miesiaca.
larvunia przejedz sie do pepco po sanki bo a:)to znaczy w magazynie wiec trzeba powiedziec.bo nie ma miejsca zeby je wyciagac.i pewnie beda tanie bo teraz te prawie wszystko poprzeceniane

Asia, a te sanki z oparciem są??
Jak bedziesz pamietac to sprawdź kochana w jakiej cenie

gdzie jest pepco?? w intermarhe na staszica?? :confused:

ciasteczko jakie siwe wlosy?? no nie zartuj sobie!!

tak na staszica w intermarhe:-)
kochana siwych to ja mam pelno:-:)-( zaczelam siwiec jak mialam 26 lat i to bylo tylko z 3-4 siwe a teraz masakra istna, po miesiacu mam z 1,5cm odrostow i pelno siwych widac a ze mam ciemne to strasznie widac zwlaszcza jak zaczesze w konski ogon
dlatego mysle zeby je ciut rozjasnic to moze nie bedzie widac...no moze
tylko ze najlepiej czuje sie w takich ciemnych ale szybko siwe widac ot tyle :-(
takze ja chyba w wieku 35 lat bede chyba cala siwa, i niech mi ktos powie ze siwe nie sa od stresu to udusze na zywca

oj od stresu na bank!
moj mezulko tez dostal pelno siwych jak zaczol miec problemy w pracy... zycie.

dobra ja szykuje sie do g-wa. Jak bedzie otwarty fikoland na staszica to bede tam jakby cosik, tel na ukrytym jst wiec jak ktoras ma ochote to prosze o esa z chcecia sie spotkam z ktoras w fikolandzie :tak: Moze Ty ciasteczko ?? :-)

no wlasnie po ile te sanki blond? promocja tzn za ile te sanki sa? i wlasnie czy z podparciem? jak bede miala chwile to zajde :tak:

Hej moja kumpela pojechala wlasnie tzn.moj m ja odwiozl bo ma 15 km..
dzieciaki sie pobawily musze isc teraz posprzatac...
fryzurka hmm....troche za krotko mnie opitolila hihi..
frown.gif

musze sie przyzwyczaic
pasemka w miare fajnie wyszly nie takie calkiem blondi wiec ok
smile.gif

jutro jakas fotke wstawie...:tak:

w przedszkolu powiedzialam ze hanie wypisuje i tylko do czwartku chodzi..panie zdziwione i troche zasmucone jutro dostanie jakas ksiazke co na zakonczenie roku beda rozdawac to jej dadza jutro...:tak:

dobra ide chalupe sprzatac :tak:

witam:-)
hehe to ja tez bede siwa w wieku 35lat:-D:-D
i jakie plany na dzis dziewuszki?
a wczoraj dzwonilam do pepco i u mnie sa sanki ale bez oparcia i za 79zl,no masakra:szok::szok:

reklama
hejka...
widze szukacie sanek hehe ladne ceny maja masakra...
ja mam kupilismy 2 lata temu z oparciem za 35 zl :tak::tak:
u nas planow brak tzn.po 13 musze podjechac do mamy do pracy bo pity mamy juz gotowe do skarbowki to dzis zaniesiemy i kaska szybko bedzie :-):-)
a o 10 musze zaniesc do przedszkola przebranie bo dzis maja na 11 dzien babci :-)

Do góry