reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a sa jeszcze takie kolorki:-):-)

JAPAN STYLE Futerko Czarne Szare Brzoskwinia biel (880438358) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

fajne kurde ale tak na allegro boje sie jakos kupic a w sklepie nie spotkalam nigdzie :no:

rozmiar rozmiarowi nierownydlatego podaja wymiary, najlepiej zmierz swoje i zawsze mozna kupic roz wiekszy jak jest niezbyt duza roznica

o to szare czy tam srebre tez jest bardzo ladne:tak: jak nie ma wiekszego wyboru to ja osobiscie bym kupila albo czarne albo szare ale decyzja jest twoja:-)

reklama
rozmiar rozmiarowi nierownydlatego podaja wymiary, najlepiej zmierz swoje i zawsze mozna kupic roz wiekszy jak jest niezbyt duza roznica

o to szare czy tam srebre tez jest bardzo ladne:tak: jak nie ma wiekszego wyboru to ja osobiscie bym kupila albo czarne albo szare ale decyzja jest twoja:-)

nie ja raczej kupie plaszczyk jakis..bo futro to wydaje mi sie nie dla mnie za bardzo hehe tylko podoba mi sie :tak::tak:
dzis polaze po sklepach popatrza co maja i jak nie nie upoluje to w slubicach na wekend moze cos znajde :tak:
:tak:

ciasteczko glownie to chodzi mi o to czy blaszke smarowac tluszczem bo roznie w przepisach jest. madzia ja bym wybrala ten krotszy z pasem czarny:tak:

w sklepach tez jest duzo rzeczy na pewno cos znajdziesz, ja to mam taki krotszy czerowny ale on na takie mrozy jest za cienke dobry jest jak jest na plusie
no i mam takie do polowy lydki czarny plaszcz ma chyba juz z 8 czy 9 lat i dalej modny bo klasyczny kroj a o taki teraz w sklepach ciezko:tak:ale tez do -5 mozna nosic
to udanych polowow zycze hehe

marzenka ja to pieke na papierze do pieczenia ale mam tez takie blachy z piekarnika 2 plaskie one sa jak emaliowane i na nich nieraz pieke bez papieru bo te ciasteczka sa tluste same w sobie wiec juz nie smaruje blachy niczym

w ja dzisiaj mialam zamiar upiec wlasnie ciasteczka kokosowe bo chce mi sie slodkiego a dla mnia slodyczami jest ciasto i ciastka wiec trzeab cos ukrecic:tak::-):-)
zaraz zmykam brac sie za ukladanie prania i musze porzadek w szafie zrobic ale mam lenia :-D

no zaraz zaczynaja sie wystepy mam nadzieje ze moja mama juz dotarla do przedszkola
dzwonil kurier za godz bedzie to musze w domu siedziec narazie :tak::tak:
a plaszczyk ma byc spoznionym prezentem pod choinke :-D:-D
wlasnie obserwuje kobite jak sie mota i nie moze wyjechac z parkingu hehe..tyle sniegu same zaspy i klopot :-):-)

u mlodej w piatek przedstawienie dla babci i dziadka:-) mloda wierszyk mowi:-)
u nas tez pelno sniegu i zero jakiegos odsniezenia:wściekła/y: no co mi tam auto i tak padniete to mi wisi
ale przed chwila dowiedzialam sie ze moze w piatek bedzie zrobione teraz tylko czekamy jakie nas koszta czekaja ale tanie to to niebedzie:-:)-(

powiadasz spozniony prezent dobrze ze pamieta
ja dostalam srebrne kolczyki z bursztynem takie spore a moj dostal breloczek do kluczy z misiem w kombinezonie z F1

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no moja ma te jaselka dzis...
ja wlasnie czekam na rozrzad kurier ma przywiezc...:tak::tak:
dobra ide cos porobic ruszyc ta dupe :-D:-D..
moze szafki troche oproznie i co nie co powywalam :tak::tak:
a dzis kobitka przychodzi umowe podpisywac na 16 :-):-)..
no to zmykam milego dnia !!!:-)

Fajny prezencik hehe....super !!!

reklama
Do góry