reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a sa jeszcze takie kolorki:-):-)

JAPAN STYLE Futerko Czarne Szare Brzoskwinia biel (880438358) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

fajne kurde ale tak na allegro boje sie jakos kupic a w sklepie nie spotkalam nigdzie :no:

rozmiar rozmiarowi nierownydlatego podaja wymiary, najlepiej zmierz swoje i zawsze mozna kupic roz wiekszy jak jest niezbyt duza roznica

o to szare czy tam srebre tez jest bardzo ladne:tak: jak nie ma wiekszego wyboru to ja osobiscie bym kupila albo czarne albo szare ale decyzja jest twoja:-)

reklama
rozmiar rozmiarowi nierownydlatego podaja wymiary, najlepiej zmierz swoje i zawsze mozna kupic roz wiekszy jak jest niezbyt duza roznica

o to szare czy tam srebre tez jest bardzo ladne:tak: jak nie ma wiekszego wyboru to ja osobiscie bym kupila albo czarne albo szare ale decyzja jest twoja:-)

nie ja raczej kupie plaszczyk jakis..bo futro to wydaje mi sie nie dla mnie za bardzo hehe tylko podoba mi sie :tak::tak:
dzis polaze po sklepach popatrza co maja i jak nie nie upoluje to w slubicach na wekend moze cos znajde :tak:
:tak:

ciasteczko glownie to chodzi mi o to czy blaszke smarowac tluszczem bo roznie w przepisach jest. madzia ja bym wybrala ten krotszy z pasem czarny:tak:

w sklepach tez jest duzo rzeczy na pewno cos znajdziesz, ja to mam taki krotszy czerowny ale on na takie mrozy jest za cienke dobry jest jak jest na plusie
no i mam takie do polowy lydki czarny plaszcz ma chyba juz z 8 czy 9 lat i dalej modny bo klasyczny kroj a o taki teraz w sklepach ciezko:tak:ale tez do -5 mozna nosic
to udanych polowow zycze hehe

marzenka ja to pieke na papierze do pieczenia ale mam tez takie blachy z piekarnika 2 plaskie one sa jak emaliowane i na nich nieraz pieke bez papieru bo te ciasteczka sa tluste same w sobie wiec juz nie smaruje blachy niczym

w ja dzisiaj mialam zamiar upiec wlasnie ciasteczka kokosowe bo chce mi sie slodkiego a dla mnia slodyczami jest ciasto i ciastka wiec trzeab cos ukrecic:tak::-):-)
zaraz zmykam brac sie za ukladanie prania i musze porzadek w szafie zrobic ale mam lenia :-D

no zaraz zaczynaja sie wystepy mam nadzieje ze moja mama juz dotarla do przedszkola
dzwonil kurier za godz bedzie to musze w domu siedziec narazie :tak::tak:
a plaszczyk ma byc spoznionym prezentem pod choinke :-D:-D
wlasnie obserwuje kobite jak sie mota i nie moze wyjechac z parkingu hehe..tyle sniegu same zaspy i klopot :-):-)

u mlodej w piatek przedstawienie dla babci i dziadka:-) mloda wierszyk mowi:-)
u nas tez pelno sniegu i zero jakiegos odsniezenia:wściekła/y: no co mi tam auto i tak padniete to mi wisi
ale przed chwila dowiedzialam sie ze moze w piatek bedzie zrobione teraz tylko czekamy jakie nas koszta czekaja ale tanie to to niebedzie:-:)-(

powiadasz spozniony prezent dobrze ze pamieta
ja dostalam srebrne kolczyki z bursztynem takie spore a moj dostal breloczek do kluczy z misiem w kombinezonie z F1

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no moja ma te jaselka dzis...
ja wlasnie czekam na rozrzad kurier ma przywiezc...:tak::tak:
dobra ide cos porobic ruszyc ta dupe :-D:-D..
moze szafki troche oproznie i co nie co powywalam :tak::tak:
a dzis kobitka przychodzi umowe podpisywac na 16 :-):-)..
no to zmykam milego dnia !!!:-)

Fajny prezencik hehe....super !!!

reklama
Do góry