reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale mnie ta reklama z baba denerwuje!!

A u nas stara bieda...
nic nic nic nowego.
Magda gratuluje podjecia decyzji. Oby tam było lepiej;)

reklama
hejo:-)
chyba wszystkie sobie poszlyscie:-( ja juz zaliczylam tesco i przy okazji spacer,
tylko zem troche zmarzla a wsumie boje biedne nogi
a tak znowu cos sypie z nieba:-( niedosyc ze mroz to i snieg a ma byc jeszcze wiekszy mroz ale ciesze sie ze 2 lata temu kupilam sobie czapke uszatke ciepla:-)

dziendoberek

nas nudzi siedzenie w domu i dzis jedziemy z mezem do g-wa moze fikoland zaliczymy bo mlodemu obiecalismy wczoraj... no i do dziadkow zajedziemy, moze wbije sie na obiad hehehe ;-) Moj kiedys ob obiecal przez tel ze wnuka przywieziemy bo tesknili ;-) I dzien zleci...
jej jak ja wczoraj mialam zalamke przez te nude! Mslalam ze w leb strzele :dry:

wiecie co dlaczego w niektorych fikolandach nie mozna z dzieckiem wchodzic na gorne pietra?? Na manhattanie bylam ostatnio i tam mozna z dziecmi wszedzie biegac a w ascanie nie.

larvunia pewnie chodzi oto ze w askanie wytrzymuje to tylko do pewnego ciezaru
bo ocoz innego moze chodzic hymm
to dzien wam jakos zleci no ja na nude narazie nie moge narzekac sie kreci jakos

My na wekend wybywamy do slubic do tesciowki
tam tez otworzyli jakis fikoland i mam zamiar isc odwiedzic z dzieciakami za godz 8 zl ile u was??
no i zakupilismy nawigacje dzis na allegro ciekawe kiedy dojdzie...

madzia bez nawigacji za granice teraz jedzic ciezko zreszta u nas to koszmarnie tez sie jezdzi tak sa drogi oznakowane ze tylko wyc do ksiezyca

madzia bez nawigacji za granice teraz jedzic ciezko zreszta u nas to koszmarnie tez sie jezdzi tak sa drogi oznakowane ze tylko wyc do ksiezyca

hehe wyc do ksiezyca :-D:-D
no kochana dlatego kupilismy bo inaczej nie dojedziemy :no:
tym bardziej ze musimy wyjechac w nocy okolo 2-3 bo jestesmy na 9 umowieni :tak:
a mamy 450 km w sumie nie daleko ale nie wiadomo jakie drogi przez ten snieg :tak:

to i tak szybko chcecie tam dojechac no ale wiadomo jak przekroczycie granice wpadniecie na autostrade to sie leci
a u nas 500km my jedziemy 9godz- zgroza :wściekła/y::wściekła/y:- do kalisza wsumie tuz przed konczy sie dobra 2 pasmowa droga pozniej zostaje jeden pas i dziury:wściekła/y:
polska rzeczywistosc

reklama
to i tak szybko chcecie tam dojechac no ale wiadomo jak przekroczycie granice wpadniecie na autostrade to sie leci
a u nas 500km my jedziemy 9godz- zgroza :wściekła/y::wściekła/y:- do kalisza wsumie tuz przed konczy sie dobra 2 pasmowa droga pozniej zostaje jeden pas i dziury:wściekła/y:
polska rzeczywistosc

no wiesz ja nie wiem licze tak ze te 5-6 godz starczy..z jedna przerwa chociaz...
wlasnie na autostradzie to inaczej sie jedzie ..
no ale zobaczymy moze wczesniej wyjedziemy wtedy pomalu na spokojnie sie dojedzie :tak::tak:

Do góry