reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja siebie tez dawno tu nie widzialam;p

ale nie mialam jak do was zagladnac raz was podczytywalam i juz mialam pisac ale maruda sie obudzila.
Dzionki jaki nocki mielismy straszne :baffled: mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej

Witam
widze ze co sie troche ruszylo
Mlody dzisiaj ma bal w zlobku i za super mana jest przebrany:-Dja mam do piatku wolne wiec leniu****e i trochebede sprzatac, prac....
Ania mialam pisac do Ciebie wczoraj jak z mala.ale dobrze ze juz lepiej.wspolczuje Wam naprawde:-(ucaluj ja ode mnie.
MArzenka ja na szczescie mam duze kolka ale spacery w te ostatnie dni mi sie ograniuczaja niestety d jazdy samochodem i spacerze po sklepie a wlasciwie latanie po pepco z dziewczynami:blink:
spac mi sie jeszcze chce, zmeczona jestm po wczoraj,nie wiem co sie stalo ale caly wieczor wisialam nad kiblem:baffled:mlody tylko stal i patrzyl na mnie dziwnie jakby chcial zapytac dlaczego ta strona:-D:-D:-Dide cos porobic..:happy2:

reklama
moze cos zjedliscie
albo to jelitowka;/

Ami juz lepeij mamy jej tylko smarowac sacholem i na nnoc ma dostawac difergan bo cos pokasluje w nocy.
i mamy isc dzis na spacer moze na sanki znia dzis pojde troche jak mi tesciowa przyniesie;p

Katgen- fajny avatar;] no i robak ooczywiscie

Do góry