reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka na pewno pieknie pachnie i tak bedzie samkowac to ciacho:-)
ale to chyba nie ma znaczenia czy sie mieszka razem czy nie bo ty formalnie wolna moja znam podobna sytaucja jak u ciebie i nie bylo problemu z przyjeciem tylko ze ona wlasnei wracala do pracy no i dziecko szlo do przedszkola warto popytac w morde nikt nie da

reklama
Hejka babeczki !!!:-):-)
u nas nic nowego wlasnie gotuje ziemniaki do tego bigos ze swiat hehe...
mlody wlasnie zawolal siku i zrobil a z rana zesikal sie w majty hehe caly obsikany no ale mam nadzieje ze w koncu bedzie robil tylko do nocnika...:-):-)
ciasteczko bardzo smakowite te buleczki :tak::tak:
widze temat zlobkow i przedszkola na czasie heh no nas tez to czeka i jest tak smao jak u was ze jak nie ma sie pracy to nie ma sie przedszkola dla dziecka i takie kolo bo jak isc do roboty jak nie ma co sie zrobic z dzieckiem ale to takie popaprane w tym naszym kraju :wściekła/y::wściekła/y:..ale jakos bedzie laseczki :-):-)

no nic ide narazie do kuchni pozniej wpadne popoludniu :tak::tak:

o madzinka czesc:-)
ale ja glupia jestem:-Dprzeciez mojego siostrzenica zdaje wtym roku mature,wiec od polowy maja pewnie by sie zajela dawidkiem,i jej siostra tez by z checia zajela zreszta dawid bardzo za nia przepada.kwestia teraz dogadania sie:tak:czyzby problem sam sie rozwiazal!!!:-Dkurde ale bylabym happy:tak:

Hello gdzie sie podziewacie?????????..

my bylismy w przedszkolu i na malym spacerku kupilam farbe i jutro chyba sie ufarbuje :tak::tak:..bo juz takie odrosty mam ze szok..a zebrac sie nie moge hehe..

dobra ide na tv...:-):-)

hej,
byłam dzisiaj z Natuśką w poradni preluksacyjnej i okazało się, że ma dysplazję stawu biodrowego. Teraz mamy 4 tygodnie szerokiego pieluchowania podwójną pieluchą flanelową i odchylanie nóżek jak najczesciej (ryczymy razem) a za 4 tygodnie jak nie bedzie poprawy wprowadza nam poduszke frejki jak dobrze zapamietałam.

Ryczec mi sie chce.

czesc asienka :-)

Wiem ze to szok jak sie dowiadujesz sie ze z dzieckiem jest cos nie tak ale na pocieszenie ci napisze ze jak ja bylam mala to tez mialam dysplazje tylko ze 2 stawow biodrowych. Tez mnie mama pieluchowala, i teraz jest wszystko dobrze i nie mam zadnych poroblemow :tak:

asienka nie placz bedzie dobrze:tak::tak:
tylko zakladaj te pieluche :tak:
szymon tez tak mial i nosil caly miesiac podwojna pieluszke i to w lato w upaly musialam mu zakladac ale pomoglo bo jak poszlismy na kontrole to bylo juz wszystko ok..
zobaczysz u was tez tak bedzie trzymam kciuki :-)
:-)
:-)

Witam wieczornie:-)

asienka- nic się nie przejmuj, napewno wszystko bedzie dobrze, a pieluszkować musisz. Wiem ze jak dziecko płacze to matce też bardzo ciężko, ale musicie to przetrwać, nie macie wyboru. Dużo wytrwałości życze:-).
Mój mały z bidekami ma wszystko w porządku, ale za to oropeda powiedział ze ma "szprotowate" nóżki czyt. krzywe:baffled:i to bardzo . TEż nie wiadomo czy jakiś masazy nie będzie miał, na razie kazał czekać ja mały zacznie chodzic.

ja po pracy.mlody spi.jakos dal rade z niania.na poczatku troche plakal ale potem zadzwonilam i przestal juz plakac.teraz jem hmmmm obiad:shocked2::sorry2:no bo od rana na kanapkach jestem.a mam ochote na jakies owoce, deser..
idu sie kapac i spac
baj baj

reklama
Do góry