reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka na pewno pieknie pachnie i tak bedzie samkowac to ciacho:-)
ale to chyba nie ma znaczenia czy sie mieszka razem czy nie bo ty formalnie wolna moja znam podobna sytaucja jak u ciebie i nie bylo problemu z przyjeciem tylko ze ona wlasnei wracala do pracy no i dziecko szlo do przedszkola warto popytac w morde nikt nie da

reklama
Hejka babeczki !!!:-):-)
u nas nic nowego wlasnie gotuje ziemniaki do tego bigos ze swiat hehe...
mlody wlasnie zawolal siku i zrobil a z rana zesikal sie w majty hehe caly obsikany no ale mam nadzieje ze w koncu bedzie robil tylko do nocnika...:-):-)
ciasteczko bardzo smakowite te buleczki :tak::tak:
widze temat zlobkow i przedszkola na czasie heh no nas tez to czeka i jest tak smao jak u was ze jak nie ma sie pracy to nie ma sie przedszkola dla dziecka i takie kolo bo jak isc do roboty jak nie ma co sie zrobic z dzieckiem ale to takie popaprane w tym naszym kraju :wściekła/y::wściekła/y:..ale jakos bedzie laseczki :-):-)

no nic ide narazie do kuchni pozniej wpadne popoludniu :tak::tak:

o madzinka czesc:-)
ale ja glupia jestem:-Dprzeciez mojego siostrzenica zdaje wtym roku mature,wiec od polowy maja pewnie by sie zajela dawidkiem,i jej siostra tez by z checia zajela zreszta dawid bardzo za nia przepada.kwestia teraz dogadania sie:tak:czyzby problem sam sie rozwiazal!!!:-Dkurde ale bylabym happy:tak:

Hello gdzie sie podziewacie?????????..

my bylismy w przedszkolu i na malym spacerku kupilam farbe i jutro chyba sie ufarbuje :tak::tak:..bo juz takie odrosty mam ze szok..a zebrac sie nie moge hehe..

dobra ide na tv...:-):-)

hej,
byłam dzisiaj z Natuśką w poradni preluksacyjnej i okazało się, że ma dysplazję stawu biodrowego. Teraz mamy 4 tygodnie szerokiego pieluchowania podwójną pieluchą flanelową i odchylanie nóżek jak najczesciej (ryczymy razem) a za 4 tygodnie jak nie bedzie poprawy wprowadza nam poduszke frejki jak dobrze zapamietałam.

Ryczec mi sie chce.

czesc asienka :-)

Wiem ze to szok jak sie dowiadujesz sie ze z dzieckiem jest cos nie tak ale na pocieszenie ci napisze ze jak ja bylam mala to tez mialam dysplazje tylko ze 2 stawow biodrowych. Tez mnie mama pieluchowala, i teraz jest wszystko dobrze i nie mam zadnych poroblemow :tak:

asienka nie placz bedzie dobrze:tak::tak:
tylko zakladaj te pieluche :tak:
szymon tez tak mial i nosil caly miesiac podwojna pieluszke i to w lato w upaly musialam mu zakladac ale pomoglo bo jak poszlismy na kontrole to bylo juz wszystko ok..
zobaczysz u was tez tak bedzie trzymam kciuki :-)
:-)
:-)

Witam wieczornie:-)

asienka- nic się nie przejmuj, napewno wszystko bedzie dobrze, a pieluszkować musisz. Wiem ze jak dziecko płacze to matce też bardzo ciężko, ale musicie to przetrwać, nie macie wyboru. Dużo wytrwałości życze:-).
Mój mały z bidekami ma wszystko w porządku, ale za to oropeda powiedział ze ma "szprotowate" nóżki czyt. krzywe:baffled:i to bardzo . TEż nie wiadomo czy jakiś masazy nie będzie miał, na razie kazał czekać ja mały zacznie chodzic.

ja po pracy.mlody spi.jakos dal rade z niania.na poczatku troche plakal ale potem zadzwonilam i przestal juz plakac.teraz jem hmmmm obiad:shocked2::sorry2:no bo od rana na kanapkach jestem.a mam ochote na jakies owoce, deser..
idu sie kapac i spac
baj baj

reklama
Do góry