reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry my zaraz spadamy do miasta zalatwic troche rzeczy musimy :tak::tak:
oj bedzie bieganiny dzis...:tak:
jutro hanka ma bal i robimy urodzinki :-):-)

Kaska a ty co tak milczysz?? nic nie piszesz tylko wpadasz i wypadasz :wściekła/y::wściekła/y:...

no to ja uciekam narazie !!!

reklama
hej
ja tez do miasta musze ale to w porze drzemki dawida:tak:
dzis mamy kolede,ksiadz chodzi od 15-30:wściekła/y:jak ja tego nie lubie:baffled:
ciasto mi nie wyszlo,niewiem co zle zrobilam,rozpada sie i te dolne ciasto jest cale mokre wiec pewnie to od soku z jablek:nerd::baffled:
wiec poki co z nowosci to ja mam dosyc:blink:

hejo dziewczyny
ja na jutro musze zrobic dla dziadka tort na 84 urodziny, chyba zrobie cos jak szwarcwaldzki juz mi slinak cieknie:-)
a was widze wymiotlo z tad i w ogole nieliczne sie tu pokazuja:baffled:

a ja ciagle chodze niedospana zemczona to pewnie przez brak slonca juz ta zima moglaby sie skonczyc:tak::tak:

Hello co tu sie dzieje !!!!!!!:-):-):szok::szok:
gdzie sie podziewacie? u nas dzien zlecial szybko troche spraw na miescie mielismy teraz siedze z farba na glowie w koncu wzielam sie za moje wlosy ehhe...
a tak nic nowego...tzn.sporo sie dzieje ale jeszcze nie moge wam powiedziec troszke cierpliwosci kochane i lada dzien sie dowiecie :-D:-D

marzenka szkoda ze ciasto nie wyszlo ciekawe co zle zrobilas hmm...a ze spod mokry to raz tez mi sie trafilo tak bo chyba dalam za duzo jablek i ten sok puscil wlasnie..
udanego spotkania z popem :-D:-D daj znac jak bylo hehe...
ciekawe kiedy do nas wpadnie tez nie lubie tych wizyt...

no nie ma nikogo to pomykam bay !!!

madzia jak sie dzien skonczyl szybko?? jeszcze tyle popoludnia i wieczora ze ho ho :-D:-D:-D:-D

spac juz idziesz?? :-D:-D:-D

plecy mnie bola na maxa, od rana w kuchni sprzatalam. Wiecie sprzatanie w szafkach, oduwanie mebli, lodowki by zetrzec podlogi itp. Masakra jednym slowem... nawet okno umylam, firanki wieczorkiem wstawie do pranie bo teraz ciemne sie pierze.... Padam doslownie
i wszystko sama robilam heheh... mojego do kuchni nie wpuszczalam, jakos mialam dzis tyle werwy i sily ze sama chcialam, moj by tylko marudzil i stekal.. a tak sama po swojemu i gotowe
moj mlodym sie zajmowal. Ganiali sie po pokojach ze mlody caly mokry i widzailam ze go przebieral
dobra pozniej sie odezwe...
buzka!

hej:-)
a ja dzis zabiegana bylam,najpierw do miasta poszlam oczywiscie wstapilam do mojego ulubionego lumpka korzystajac ze mama byla ze mna to dawidka popilnowala :tak:bo po schodach nie bede go targac:tak:
no i poszlam z zamiarem szukac bodow z dlugim a zamiast tego wyszlam z cala torba ciuszkow:-D2 bluzki z krotkim rekawem,dla dawidka 4 bluzki w tym dwie polarkowe,fajniutkie takze jestem mega zadowolona i to za jedyne 15zl:-D
jutro musze jeszcze tam wpasc bo widzialam fajna posciel dla dawidka,:tak:
hehe akurat tak sie trafilo ze byl u nas proboszcz(ten u ktorego bylismy z chrzcinami)szmaciarz,nie lubie go,wredny malpiszon:-D
no i jeszcze na kolacje zrobilam hot dogi wiec jestem objedzona pozytywnie :-Dno i wyszly pyszne mniam mniam:tak:
madzia co ty kombinujesz!!!:-)no to ja czekam na wiesci.
larvunia osz kobieto ale mialas powera:tak:ja to nawet nie mam zamiaru odsuwac szafek wkuchni bo to stare graty i boje sie ze nic mi po nich nie zostanie:-D
dobra laseczki spadam
kolorowych snow

ja jestem
a wlasnie skrobalam na tajnym :tak:
widze ze wene tworcza zalapalas czy moze mialas nerwa i sprzatalas bo "my" tak mamy:-D:-D

reklama
marzenka to zes obkupila malego:-)i to za smieszne pieniadze
a hod dog mniam mniam dawno bardzo dawno nie jadlam za to dzisiaj zjadlam chyba z 4 rogaliki na kolacje takiej wlasniej roboty ale niezbyt duze i zapilam herbata i jestem pelna:-D:-D:-D

milej nocki spadam nie ma nikogo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry