reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wlasnie dzwonilam do zlobka,dowiedziec sie co i jak,
u mnie jest tylko 20 miejsc i w pierwszej kolejnosci dostaja sie dzieci samotnych matek i tych rodzicow ktorzy dadza dziecko na wiecej godz tzn do 15-30,a jesli nie pracuje to tak naprawde nie mam szans no chyba ze zloze podanie a w miedzyczasie dostane podanie wiec wtedy tylko dostarcze zaswiadczenie.
no masakra jakas:-(

czesc dziewczyny
jakos tak dzisiaj chyba doopowato sie czuje, nawet moja mama pytala sie co ja taka jakas zmeczona itp.
ale wczoraj zarobilam drozdzowe wstawilam na noc do lodowki a dzisiaj rano upieklam tylko ze mialy byc rogaliki ale za duzo roboty wiec zrobilam zwykle buleczki:-)
o takie jak poznizej:

Witam,

ja dziś ledwo do pracy wstałam, takiego lenia miałam z rana. Teraz siedze w pracy i tak patrze czy coś naskrobałyście, ale już znikam, pewnie sie pod wieczór odezwę.

Marzenka- ale jak znajdziesz prace to szanse duże masz na żłobek, bo możesz uchodzić za mamę samotną;-)naskrobałam Ci na zamkniętym trochę:tak:

ciasteczko- aż bym zjadła takie ciacho:-pdaj kawałek:-D

reklama
ciasto juz wyjelam z piekarnika,pysznie wyglada:tak:
aneteczka no niby jestem samotna matka tyle ze mieszkamy wszyscy pod jednym adresem wec oszukac sie nie da,ja chcialam szukac pracy dopiero gdzies od czerwca,tu kolo nas otworzyla nowa biedronke i obok bedzie centrum handlowe blisko domu,wiec na to licze.a podanie trzeba zlozyc do 31 marca a napewno do tej pory pracy nie bede miec,jedyne co teraz moge zrobic to popytac wsrod znajomych o jakas nianie;-)

Do góry