reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wlasnie dzwonilam do zlobka,dowiedziec sie co i jak,
u mnie jest tylko 20 miejsc i w pierwszej kolejnosci dostaja sie dzieci samotnych matek i tych rodzicow ktorzy dadza dziecko na wiecej godz tzn do 15-30,a jesli nie pracuje to tak naprawde nie mam szans no chyba ze zloze podanie a w miedzyczasie dostane podanie wiec wtedy tylko dostarcze zaswiadczenie.
no masakra jakas:-(

czesc dziewczyny
jakos tak dzisiaj chyba doopowato sie czuje, nawet moja mama pytala sie co ja taka jakas zmeczona itp.
ale wczoraj zarobilam drozdzowe wstawilam na noc do lodowki a dzisiaj rano upieklam tylko ze mialy byc rogaliki ale za duzo roboty wiec zrobilam zwykle buleczki:-)
o takie jak poznizej:

Witam,

ja dziś ledwo do pracy wstałam, takiego lenia miałam z rana. Teraz siedze w pracy i tak patrze czy coś naskrobałyście, ale już znikam, pewnie sie pod wieczór odezwę.

Marzenka- ale jak znajdziesz prace to szanse duże masz na żłobek, bo możesz uchodzić za mamę samotną;-)naskrobałam Ci na zamkniętym trochę:tak:

ciasteczko- aż bym zjadła takie ciacho:-pdaj kawałek:-D

reklama
ciasto juz wyjelam z piekarnika,pysznie wyglada:tak:
aneteczka no niby jestem samotna matka tyle ze mieszkamy wszyscy pod jednym adresem wec oszukac sie nie da,ja chcialam szukac pracy dopiero gdzies od czerwca,tu kolo nas otworzyla nowa biedronke i obok bedzie centrum handlowe blisko domu,wiec na to licze.a podanie trzeba zlozyc do 31 marca a napewno do tej pory pracy nie bede miec,jedyne co teraz moge zrobic to popytac wsrod znajomych o jakas nianie;-)

Do góry