reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a buu bidulka moja bylismy u lekarza i ma zapalenie jamy ustnej:(:-:)-:)-:)no:
dalej nystatyna + sachol+ bioaron c+ tantum verde i moze sie leczyc z tydzien albo i dluzej boze zeby jej szybko przeszlo tak mi jej szkoda
. tesciowa pisala teraz ze jak jej sacholem starła to bidulka glodna cala miseczke platkow z mlekiem zjadla jak mi jej szkoda i chce mi sie razem z nia plakac

na jutro i piatek wzielam urlop bo chce mame

reklama
a buu bidulka moja bylismy u lekarza i ma zapalenie jamy ustnej:(:-:)-:)-:)no:
dalej nystatyna + sachol+ bioaron c+ tantum verde i moze sie leczyc z tydzien albo i dluzej boze zeby jej szybko przeszlo tak mi jej szkoda
. tesciowa pisala teraz ze jak jej sacholem starła to bidulka glodna cala miseczke platkow z mlekiem zjadla jak mi jej szkoda i chce mi sie razem z nia plakac

:-:)-:)-:)-:)-:)-(jezu a myslalam ze juz przejdzie.normalnie mi sie wczoraj tez plakac chcialo taka biedna:-(

Też wczoraj w pepco byłam. Musiałam małej piżamke kupić i coś do ubrania na chrzciny. Kupiłam jej komplecik różowy z zajączkami a wieczorem Natalka dostała identyczny tylko rozmiar mniejszy od ciotki:-D (albo mamy podobny gust albo był najtanszy;-)). Moje dziecko wybrało sobie jeszcze książkę, mężuś kapcie, gatki, skarpety i tak wyszło 140 prawie zł. A szłam tam tylko po piżamkę i coś na chrzciny.

jak moja Oliwka chorowała to też siedziałam z nią na urlopie i nawet telefonów z pracy nie odbierałam. teraz zreszta tez staram sie nie odbierac telefonów służbowych.

Ostatnia edycja:
Ciasteczko ja tez ostatnio swieta bez samochodu mialam wiec bylo bosko bo mama musiala po nas przyjechac i wogole zamieszania tyle bylo.no i skarbonka straszna.bo auto warte kolo 2000 zl bo to stary golf a naprawa 500 zl:baffled::dry:

kochana nas to ten interes wyniesie cos kol 2tys wiec ja pierd... takie naprawy a jeszcze nie wiemy czy to aby na pewno tylko to poszlo:wściekła/y::dry:
takze rozowo jak cholera no ale takie zycie coz

ciasteczko u mnie sie zaczelo ze koilo 100 zl bedzie kosztowac :/ a potem uroslo do 500.a pzy tak niskiej cenie samochodu ta naprawa to duzo naprawde
Ania a skad to jej sie wzielo?
Asienka ja wlasnie szukalam w Pepco kombinezonu takiego sliskiego dla malego bo mama chce mu kupic bo on nie ma.no ale w pepco same rozowe:(a jutro do pracy
dzisiaj bylam z malym po zlobku u tej niani zeby sie zapoznal z otoczeniem i swinkami morskimi :)troche sie stresuje przed jutrem ze bedzie tam plakal ale dzisiaj od razu na rece do niej chcial i sie smial do niej wec mam nadzieje ze bedzie ok

Asia na pewno polubi nowa nianie zwlaszcza ze on taki otwarty na nowe znajomosci:-):-) na pewno bedzie wszystko dobrze a wiadomo ze kazda matka ma stresa jak oddaje dziecko pod opieke obcej osobie ale fajnie ze masz prace i w ogole:-)
u mnie ogolnie tak sobie ale nie bede sie uzalac, najwazniejsze to myslec pozytywnie:-):-)
gorzej jak nic z tego nie wyniknie

dziewczyny a wy gdzie tak w ogole co??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja...
brak weny jakos... do pisania.
u mnie po staremu...
jutro bedzie lekka odskocznia od codziennosci bo jeziemy do g-wa pozalatwiac pare spraw no i do kumpeli bo mnie zaprosila wiec idziemy. Z 10 lat jej nie widzialam i sie steskinlismy za sobia hehehe. Dobrze ze jest ta n-k bo bysmy sie chyba nie spotkaly ;-)

milego wieczorka!

WItam,

Blondi-gratuluje pracy i ze Ci sie tam podoba, bo to najważniejsze. Mozeszz mi powiedzieć ile bedzie Cie kosztowała opiekunka i ile razy w tygodnu???bo ja tez chyba bede musiała sie rozglądnąć:sorry2:za dorywcza opieką

Pr- oj biedna mała, tak mi jej szkoda, mam nadzieję ze to szybko minie.

Ciaseczko- tak to jest z tymi wydatkami:dry:my mamy swój od 1,5 roku i odpukać to tylko opony zmienialimy, na szczęscie.

asienka- to ciocia zrobiła prezencik:-Dja też kiedyś dostałam od koleżanki dla Misia bluze z 5-10-15 taką samą jak m-c wcześnij kupiłam, dobrze ze zamenić sie dało.

Larvunia - miłego spotkania zkoleżanką, czasem potrzebna jest odskocznia od codzinności.

U nas nawe, nawet, leci z dnia na dzień, wiecej na zamkniętym napisze, ale chyba nikt juz tam nie zagląda.

reklama
Blondi-gratuluje pracy i ze Ci sie tam podoba, bo to najważniejsze. Mozeszz mi powiedzieć ile bedzie Cie kosztowała opiekunka i ile razy w tygodnu???bo ja tez chyba bede musiała sie rozglądnąć:sorry2:za dorywcza opieką

wiesz mi wyszlo 7 razy w miesiacu po 3-4 godziny.stawka 6 zl/godzine.wyjdzie mi 100-150 zl miesiecznie.w weekendy mlody bedzie u mamy i cos tam w kieszeni zostanie.powiem Ci ze panikowalam z tymi opiekunkami bo dalam ogloszenie na egorzow i juz od niedzieli do mnie dniami i nocami napierdzielaja te opiekunki:-D:szok:wszystkie chetne i sie godza na wszystko;-)czyli problemu nie ma z opiekunkami w gorzowie.a ceny 5-7

Do góry