reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello to ja nastepna :-D:-D
dziecko mi spi serialiki skonczone to teraz komp i wlasnie wcinam pomarancza :-):-)
marzenka to humorek widze dopisuje po takich zakupach hehe...fajnie..
dawaj tu hod -doga jednego..
a ksiezulo nie pytal o slub ani o chrzciny?? bo ich specjalnosc lubia dosrywac znam to tez :wściekła/y::wściekła/y:

larvunia to poszalas dzis w tej kuchni pozytywnie znowu wystarczy na jakis czas sprzatania jak chcesz wpadnij i do mnie :-D:-D

to ide na tajny poczytac co tam skrobala anula :tak::tak:

reklama
ojej jak tu pusto:szok:
ja wlasnie wrocilam z miasta ,bylam na lowach w lumpku i za 22zl kupilam mnostwo ciuszkow wtym kamizelka na wiosne,katane dzinsowa,4bluzki,2 pary spodni bojowek i 1 para leginsy do spania i dla siebie 2 pary spodni jedne do spania drugie eleganckie czarne:tak:takze za taka cene jestem bardzo zadowolona,poszlam po ta posciel ale juz nie byla:-(a szkoda wielka,
taka pogoda ze ani mi w glowie wychodzic z dawidkiem na spacer,
a wy gdzie jestescie wszytskie?
po poludniu ma byc psiapsiolka z olivierkiem wiec juz sie doczekac niemoge,dawno sie nie widzialysmy i ploty nas czekaja:tak:
dobra zmykam

Czesc dziewczyny !!:-):-)
u nas tez sniegu duzo i dalej sypie..
hania na balu za godzine trzeba jechac po nia...
tort odebrany moze byc ale myslalam ze bedzie ladniejszy...
mam nadzieje ze goscie dojada bo mowili ze nie wiedza zalezy od pogody a jak widac fatalna,oby przyjechali bo co zrobie z 2 kg torta hehe :-D:wściekła/y:

no nic narazie !!!

Załączniki

• zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 31
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 23
Na tajnym wiadomosc dla was :-):-)
moja "tajemnica" zapraszam do poczytania :-):-)
jesli macie jakies pytanka to prosze pisac tylko tam
:tak::tak:

czesc laski
no pustki tu ze szok, magda ytanie czy Hani podoba sie tort jak tak to ok:-)
ale szczerze to mogliby sie bardziej postarac jak biora za to kase:dry:
ja zaraz zerke na tajny coz to za tajemnica hehe

a pogoda bee snieg moze sobie padac ale wiatr tak wieje ze nie ma jak na sanki wyjsc bo po twarzy daje czadu

reklama
no ja przedchwila wstalam... ale jeszcze bym sobie z checia pospala :dry:
jej z psem musze isc... ale mam lenia :dry:
mlody biega juz od 7.00 je wlasnie 2gie snieadanie ;-)

MILEJ NIEDZIELI :-D

Do góry