reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a bylam wczoraj w pepco i u nas nie ma az takiej wyprzedazy:szok:
upatrzalam taka kamizelke na wiosne dla dawidka zielona z 28 zl na 19zl blond wiesz o jaka mi chodzi?
beti sie dawno nie odzywala:-(

reklama
czesc marzenka..
o jaka jestes szybka juz zupe gotujesz..ja mam jeszcze ze wczoraj jarzynowa i pierogi ruskie odmrozilam :-):-)
no Beti dlugo sie nie odzywa mam nadzieje ze wszystko u niej ok :-):-)
dzieki wam za zyczenia w imieniu mlodej :tak::tak:

marzenka te ciasto napewno ci sie uda jak mnie sie udalo to i tobie wyjdzie :tak::tak:
te kruche ciasto to proste jest na to tylko jablka kladziesz budyniem zalewasz i gotowe:tak::tak:wiec dzialaj :-):-)

ale tu cisza;/
u nas znow nie przespana do konca noc:( mloda sie budzial znow ale mniej bo dzis moze z 7 razy. bidulka moja ma takie chrosty na tym jezyku ze sie zastanawiam czy to moze nie plesniawki tylko cos innego

Ania, co innego??
Widzał to lekarz więc to pewnie pleśniawki.Moja Oliwka miała dwa razy jak była maleńka raz pomogły siuśki a drugi raz vit. C w płynie. Na pleśniawki podobno specjalnego lekarstwa nie ma. Więc nie mogą być takir groźne (skoro nikt nic nie wynajduje). Na pewno są męczące dla Niunki ale to już sama widzisz. Zdrówka życzę.

a bylam wczoraj w pepco i u nas nie ma az takiej wyprzedazy:szok:
upatrzalam taka kamizelke na wiosne dla dawidka zielona z 28 zl na 19zl blond wiesz o jaka mi chodzi?
beti sie dawno nie odzywala:-(
wiem wiem ktora.tez chcialam ja dla malego.taka w maziaje jakies:-D;-)
a ja dzisiaj zaspalam troche do zlobka.jutro i pojutze do pracy:tak:i tylko troche mam stresa bo nowa niania bedzie ale powiedziala ze sobie poradzi

czesc dziewczyny:-)
dla jednych ten nowy rok dobrze sie zaczal i bardzo sie ciesze ale dla innych juz niezbyt w tym dla mnie
bo jak nie urok to sracz... dopiero co wymienilismy w aucie troche czegos a tu sie okazuje ze mamy jeden wtrysk wlaniety, a mielismy miec auto dobre i zeby do niego nie dokladac:wściekła/y::wściekła/y: ale wiecie zlosliwosc rzeczy martwych bo to strasznie duzo kosztuje:wściekła/y::-:)-( i na tydzien niemobilni jestesmy ale to przezyje tylko ze ot mamy nowa skarbonke :wściekła/y::wściekła/y: ale jak to sie mowi dom i samochod to skarbonka bo wiecznie cos

uciekam po zakupy trzeba isc bo wczoraj jakos nie bylo okazji zeby zrobic i musze znowu posprzatac ujjjj nie chce mi sie mam lenia :baffled:

reklama
tak tak w maziaje jakies:-D
jak to to tamta nie wypalila?
to znaczy nowa bo mial byc sasiad ale znalazlam taka fajna i chyba bedzie ok.
a te maziaje to chyba jakies zyrafy sa:-D
Magda 100 lat dla Mlodej
Ciasteczko ja tez ostatnio swieta bez samochodu mialam wiec bylo bosko bo mama musiala po nas przyjechac i wogole zamieszania tyle bylo.no i skarbonka straszna.bo auto warte kolo 2000 zl bo to stary golf a naprawa 500 zl:baffled::dry:

Do góry