reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja wpadam na chwile nie ma co poczytac tutaj
frown.gif

bylismy w przedszkolu i chwile na sankach dzieciaki z gorki pozjezdzaly..:tak::tak:
teraz goraca kawe zrobilam i siadlam...:-):-)
w galeri kilka fotek swiezych :tak::tak:

reklama
dopiero wrocilam:wściekła/y:
rany myslalam ze zawalu dostane z tym wozkiem,boze co ja sie zmachalam:baffled:
a teraz mi zimno i z checia bym pod kolderke weszla,no coz mam nadzieje ze ciepla herbatka mnie postawi na nogi;-)

oj Marzenka tez mi sie hot - doga przez Ciebie zachcialo :) ja robie 2 rodzaje - jeden to bulka, parowka , musztarda, ogorki konserwowe i cebulka
a drugi taki chamski jak u Helenki w sklepie :p tzn bulka , poarowka ketchup i surowka z kapusty, marchewki, koperku i majonezu :)i nie wiem ktore bardziej lubie ale mam ochote na te helenkowe dzisiaj :)
a co do snisckersa to ja pieklamkiedys na zwyklym kruchym.bo kupowalam w cukierni i tez bylo na kruchym takim normalnym.
ja kilka dni temu upieklam takie dziwne troche ciasto.mialo byc z jablkami bo myslalam ze mam duzo ze zlobka a tu sie okazalo ze jednak nie wiec zrobilam i wsypalam pol paczki wiorkow kokosowych, potem te jablka i na to pozniej lukier troszke i wyszlo taaakie pyszne ze w szoku bylam.a robilam to z 5 minut, wyszla duza blacha a pieklo sie 15 minut tylko!!!i w sumie pierwszy raz w zyciu jadlam takie polaczenie ze jablka z kokosem hihi
Ania oczywiscie do Pepco mozemy sie przejsc.ja juz oczywiscie tam dzisiaj zabladzilam pod pretekstem ze grafiku zapomnialam wziac :p
Ciasteczko to chyba juz wiem gdzie.tak myslalam ze tam moga byc te czapki.bo ona sie pytala jakiegos dziecka co mialo taka czapke skad ja ma a to dziecko ze ze stanow :D:D:D

pustki tutaj ogromne:-( no nic ja uciekam milego wieczoru, moze cos upieke bo mam ochote na cos slodkiego chymm tylko ze po tym doopsko rosnie:tak::-D:-D
najwyzej zjem jutro do herbaty :-)

dzien dobry co to spicie jeszcze??
moja solenizantka wlasnie wyszla z torba cukierkow do przedszkola :-):-)
wstawac laseczki szkoda dnia !!
:-D:-D

ale tu cisza;/
u nas znow nie przespana do konca noc:( mloda sie budzial znow ale mniej bo dzis moze z 7 razy. bidulka moja ma takie chrosty na tym jezyku ze sie zastanawiam czy to moze nie plesniawki tylko cos innego

Magda- 100 lat dla Hanki:*

aha,no chyba najbardziej skuteczny...
sama nieraz mam to dziadostwo to wiem jak to boli...:tak::tak:

no nic narazie uciekam :tak::tak:

reklama
madzia 100lat dla hani:tak:

a my juz po sniadanku i zupa buraczkowa juz na gazie:tak:
mam ochote zrobic dzis ciasto te jablkowe budyniowe:tak:tylko czy mi wyjdzie:nerd:hmmm
ania pr dawid tez mial plesniawki w 2 miesiacu no nic dobrego nystatyna pomogla:tak:

Do góry