reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja wpadam na chwile nie ma co poczytac tutaj
frown.gif

bylismy w przedszkolu i chwile na sankach dzieciaki z gorki pozjezdzaly..:tak::tak:
teraz goraca kawe zrobilam i siadlam...:-):-)
w galeri kilka fotek swiezych :tak::tak:

reklama
dopiero wrocilam:wściekła/y:
rany myslalam ze zawalu dostane z tym wozkiem,boze co ja sie zmachalam:baffled:
a teraz mi zimno i z checia bym pod kolderke weszla,no coz mam nadzieje ze ciepla herbatka mnie postawi na nogi;-)

oj Marzenka tez mi sie hot - doga przez Ciebie zachcialo :) ja robie 2 rodzaje - jeden to bulka, parowka , musztarda, ogorki konserwowe i cebulka
a drugi taki chamski jak u Helenki w sklepie :p tzn bulka , poarowka ketchup i surowka z kapusty, marchewki, koperku i majonezu :)i nie wiem ktore bardziej lubie ale mam ochote na te helenkowe dzisiaj :)
a co do snisckersa to ja pieklamkiedys na zwyklym kruchym.bo kupowalam w cukierni i tez bylo na kruchym takim normalnym.
ja kilka dni temu upieklam takie dziwne troche ciasto.mialo byc z jablkami bo myslalam ze mam duzo ze zlobka a tu sie okazalo ze jednak nie wiec zrobilam i wsypalam pol paczki wiorkow kokosowych, potem te jablka i na to pozniej lukier troszke i wyszlo taaakie pyszne ze w szoku bylam.a robilam to z 5 minut, wyszla duza blacha a pieklo sie 15 minut tylko!!!i w sumie pierwszy raz w zyciu jadlam takie polaczenie ze jablka z kokosem hihi
Ania oczywiscie do Pepco mozemy sie przejsc.ja juz oczywiscie tam dzisiaj zabladzilam pod pretekstem ze grafiku zapomnialam wziac :p
Ciasteczko to chyba juz wiem gdzie.tak myslalam ze tam moga byc te czapki.bo ona sie pytala jakiegos dziecka co mialo taka czapke skad ja ma a to dziecko ze ze stanow :D:D:D

pustki tutaj ogromne:-( no nic ja uciekam milego wieczoru, moze cos upieke bo mam ochote na cos slodkiego chymm tylko ze po tym doopsko rosnie:tak::-D:-D
najwyzej zjem jutro do herbaty :-)

dzien dobry co to spicie jeszcze??
moja solenizantka wlasnie wyszla z torba cukierkow do przedszkola :-):-)
wstawac laseczki szkoda dnia !!
:-D:-D

ale tu cisza;/
u nas znow nie przespana do konca noc:( mloda sie budzial znow ale mniej bo dzis moze z 7 razy. bidulka moja ma takie chrosty na tym jezyku ze sie zastanawiam czy to moze nie plesniawki tylko cos innego

Magda- 100 lat dla Hanki:*

aha,no chyba najbardziej skuteczny...
sama nieraz mam to dziadostwo to wiem jak to boli...:tak::tak:

no nic narazie uciekam :tak::tak:

reklama
madzia 100lat dla hani:tak:

a my juz po sniadanku i zupa buraczkowa juz na gazie:tak:
mam ochote zrobic dzis ciasto te jablkowe budyniowe:tak:tylko czy mi wyjdzie:nerd:hmmm
ania pr dawid tez mial plesniawki w 2 miesiacu no nic dobrego nystatyna pomogla:tak:

Do góry