reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej,
Asiu, gratuluję pracy i dodatkowego zarobku na weselu.

Co do zakupów to mnie niestety też dzisiaj czekają. Ja jakaś nienormalna chyba jestem,bo nie lubię po sklepach ganiać. W sobotę mnie jeszcze chrzciny czekają więc następny wydatek. Nowy rok nowe wydatki.

aaa dziewczyny u nas 1 stycznia zmarla dziewczyna 19lat byla tydzien przed rozwazaniem,zaczadzila sie:szok::-:)szok:wspolczuje jej rodzinie i narzeczonemu:sorry2:
o matko:-:)-:)-(co oni teraz musze przezywac:-(masakra...:no:
aaaa co do promocji to teraz sa wyprzedaze i to naprawd duuuze.np wczoraj ukladalam ramki do zdjeci i z 7 zl na 0.99 zl przeceny:szok: ogolnie duza czesc jest - 50%
Ciasteczko gdzie Ty kupilas mlodej ta fajna czapke? bo kolezanka pytala gdzie takie kupic mozna

asienka niektore tak maja ze nie lubia po sklepach chodzic i juz:tak: to imprezy sie wam szykuja jak nie urodziny to chrzciny hehe

dobrze ze ja narazie nic nie mam bo za duzo tych wydatkow bylo a jeszcze sie styczen porzadnie nie zaczal i juz na mechanika sie wydalo :-( no ale jak sie ma na co wydawac to tak jest jak lubi sie wygode :-D:-D

blond to musze zajsc dzis do pepco zobaczyc co tam u mnie jest bo ramki to akurat u mnie by sie przydaly:tak:
akurat mam dzis po drodze:tak:
ja to sklepch lubie chodzic jak jest wolna kasa a tak to dupa:-D

ciasteczko powiedz mi czy snikersa moge upiec na zwyklym kruchym ciescie?
mam ochote na hod dogi:-Dkto ma jakis dobry spoosb na nie?

Ciasteczko gdzie Ty kupilas mlodej ta fajna czapke? bo kolezanka pytala gdzie takie kupic mozna

marzenka wiesz co chyba mozna ale to chyba chodzi o kompzycje smakowa bardziej ale przeciez mozna poeksperymentowac od tego sa przepisy i kuchnia:-):tak:
blond a tu na pasazu na baczynskiego w tych dzieciecych ale chyba juz ich nie ma bo ja ja kupowalam jeszcze w listopadzie i poszly jak swieze buleczki ale zawsze mozna sprawdzic

ciasteczko lec lec:-Da ja dzis mam bigosik:-D
madzia gdzie zniklas
katgen mam chetke upiec jakies ciasto?czy naprawde ten budyniowy jest prosty?bo kurde mam stracha czy mi wyjdzie?

reklama
o Asia to widze ze dzisiaj idziemy do pepco poszalec :) i do tego jeszcze z rabatem;p

a ja dzis zapewne dzis znow suchy ryz z jakas paroweczka a zjadla bym sobie jakiejs zupki warzywnej ale sie boje ze bedzie za ciezka

Do góry