reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie:tak:
ania pr zdrowiejcie szybko,plesniawki to nic dobrego:sorry2:
katgen a co ty tak milczysz osttanio?
my wczoraj bylismy na malych zakupach,dawida wlozylismy w wozek:-Dale chlopak mial frajde:tak:
no i wczoraj zauwazylam ze przebila mu sie gorna jedynka:-Dte zeby gorne to w bardzo szybkim tempie wychodza:szok::szok::szok:

reklama
to ja sie wreszcie przywitam
w pracy bylo super naprawde:tak:jestem baaardzo zadowolona bo kierowniczki mlode i normalne, a dziewczyny znam bo z ania ladowalysmy tam scodziennie wiec wesolo.wczoraj bylam 8 godzin i jedyne co moge ponarzekac:-p to to ze oczy pieka od tego swiatla ale pewnie sie przyzwyczaje jak reszta.teraz idr dopiero w czrawtek i piatek do 20.30:baffled: i juz na kasie bede.mlody w zlobku , a ja po rozmowie z niania.tak wiec szybko znalazlam, dziewczyna mieszka w bloku naprzeciwko zlobka, zaprowadzilam ja tam, pokazalam gdzie co i jak,pozniej posazlysmy na kawe do niej.wiec malego bedzie odbierac o 16 a potem do siebie berac i ja od niej po pracy go bede zabierac wic nikt pod ta cholerna gorke nie bedzie musial wchodzic i nie bede msuiaala wozka zostawiac bo tyle to maly dojdzie:tak:i jeszcze 1 wiadomosc dobra ze 13 lutego mam wesele wiec dorobie na czynsz przynajmniej:tak:wczoraj wrocilam po 19 i juz nie mialam sily za bardzo tu siasc bo te oczy wlasnie bolaly troche.a co jest najfajniejsze to to ze mam tam rabat teraz :-p:cool2:i to wszystkim tam najbardziej podoba hihi

Hej my wrocilismy ze sklepu :-):-)
bylam zamowic torta na sobote i zamowilam w ksztalcie laleczki barbi na bitej smietanie:tak::tak: 2 kg za 60 zl...
taki jak ty ciasteczko robilas :tak::tak:

blondi to super ci sie nowy rok zaczal,fajnie ze ci sie tam podoba :tak::tak:
i super ze znalazlas nianie oby rafal ja polubil :-):-)...

no nic to narazie uciekam robic zupe jarzynowa :-)
:-)

blondi kochana ale ci sieudalo:tak:zazdroszcze:tak:
ja mam zamiar isc na wakacje do pracy:tak:
tylko wiesz daj znac o promocjach:tak::tak::-D
magda to chyba tak w miare za torta dalas.
dzis sloneczko mamy wiec sie ciesze,pewnie cieplej niz wczoraj jest,trzeba isc zaplacic rachunki i po nowa ksiazeczke na czynsz bo sie skonczyla:-)

marzenka u nas - 1 da sie pospacerowac :-):-)
a tort no nie duzo bo 30 zl za kg a jak pytalam w netto w cukierni to 42 kg kosztuje :szok::szok: jaka roznica...

no nic udanego spacerku !!!

hejo dziewczyny:-)
dalej mrozno juz nie tak ale i tak zimno ja chce juz wiosne a najlepiej lato i po 25stop ciepla:-)

Asia supre widzisz jakos wszystko sie uklada i oby tak dalej:-):-)

a ja musze po zakupy isc bo w lodowce doslownie pustki i w szafkach tez brak juz jakis zapasow:baffled:

no to madzia rzeczywiscie spora roznica:szok:
no jeszcze troche a sama bede musiala zamawiac torta na roczek:-D
czekam az dawid sie obudzi i idziemy,ale poki co niech se spi:-Dbo mi tylko raz w ciagu dnia spi:-D
aaa dziewczyny u nas 1 stycznia zmarla dziewczyna 19lat byla tydzien przed rozwazaniem,zaczadzila sie:szok::-:)szok:wspolczuje jej rodzinie i narzeczonemu:sorry2:

reklama
magdula to malo za kg tortu u nas jak robisz specjalnie na zamowienie nie taki pierwszy lepszy to tak 45zl za kg czyli bys zaplacila 90zl a tak masz duzo taniej

tylko pozniej zdjecia poprosimy z imprezki:tak::-)

Do góry