reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej wlasnie zrobilam sobie kawke i usiadlam...:-):-)
chlop wybyl do pracki i jest ok :-):-)
widze temat to tu ciagle jest o wadze heh...laski wyluzujcie raz sie zyje, przeciez fajnie wygladacie wszystkie :-):-)dajcie luz z tym odchudzaniem :tak::tak:
ciekawe jak u Asi mija pierwszy dzien w pracy :baffled:..mam nadzieje ze sie jej spodoba :tak::tak:
ja piore wlasnie mlodego kurtke bo juz taka brudna nie chcial isc juz na snieg to wlaczylam i siedzimy w domu :tak::tak:
dajcie przepis na jakies ciasto na zimno bez pieczenia..
mloda ma urodziny w srode i w sobote goscie cos musze zrobic tylko moje lewe raczki wiec musze cos bez pieczenia :-D:-D
bo torta ide jutro zamowic :tak::tak:

reklama
Slyszalyscie ze faceci moga wziasc sobie takowy urlopik :tak::tak:
no moj juz sie nie zalicza :no::no:

Urlop ojcowski, w 2010 roku w wymiarze 1 tygodnia (7dni) przysługuje tatusiom do ukończenia przez pociechę 12 miesiąca życia i to jest jedyny warunek. wniosek należy złożyć co najmniej 7 dni przed wnioskowaną datą rozpoczęcia takiego urlopu, załączyć skrócony odpis aktu urodzenia oraz oświadczenie, że zasiłek macierzyński z tytułu urlopu ojcowskiego nie był wcześniej pobrany i tyle:biggrin2:.

No nic moj czas dobiegl konca :-D:-D
teraz kolej na corke chce pograc to niech gra a ja ide do mojej marudy :wściekła/y::wściekła/y:
i powiesic pranko !!

to do uslyszenia :-):-)

hehe no wlasnie slyszalam,ale cyz moj sie do tego zalicza to nie wiem,przeciez my nie jestesmy malzenstwem a zreszta u niego to nawet tych dwu dnia na dziecko nie ma w ciagu roku opiekuncze czy cos takiego
my wlasnie wrocilismy z parku dupsko mi zmarzlo wiec tylko godz bylismy:tak:.
zjadlam kopytka a teraz czekamy na tatusia:tak:

Asienka-zgubisz kilogramy zobaczysz:)

no mam nadzieję, bo w przeciwnym razie czeka mnie wymiana wszystkich ciuchów przed powrotem do pracy

asienka a ty mala karmisz jeszcze piersia?

karmię i mam nadzieje, ze to jeszcze bardzo dlugo potrwa, bo to uwielbiam

asienka o wadze sprzed 1 ciazy to ja nawet nie marze i szczerze to juz tyle bym nie chciala wazyc bo zbyt duzo wyrzeczen by mnie to kosztowalo ale tak zejsc do 60kg i je utrzymac to byloby good:-):-)

o wadze 47 kg to ja nawet nie chce marzyc ale chociaz do wagi sprzed 2 ciazy dobije:-)

itam sie nie wyspana
mloda ma plesniawki:(( i powiekszony prawy migdal :( nie moze nic jesc nie moze pic za bardzo no i dydusia nie moze a tylko z nim spi i sie tk meczylysmy dzis cala noc 15 miut snu 15 minut usypiania ehhbidul moja.

a mnie tez dalej trzyma:(

magda- nie widzialam sie za Asia a co masz jakas chetna nianie?

reklama
Do góry