reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej wlasnie zrobilam sobie kawke i usiadlam...:-):-)
chlop wybyl do pracki i jest ok :-):-)
widze temat to tu ciagle jest o wadze heh...laski wyluzujcie raz sie zyje, przeciez fajnie wygladacie wszystkie :-):-)dajcie luz z tym odchudzaniem :tak::tak:
ciekawe jak u Asi mija pierwszy dzien w pracy :baffled:..mam nadzieje ze sie jej spodoba :tak::tak:
ja piore wlasnie mlodego kurtke bo juz taka brudna nie chcial isc juz na snieg to wlaczylam i siedzimy w domu :tak::tak:
dajcie przepis na jakies ciasto na zimno bez pieczenia..
mloda ma urodziny w srode i w sobote goscie cos musze zrobic tylko moje lewe raczki wiec musze cos bez pieczenia :-D:-D
bo torta ide jutro zamowic :tak::tak:

reklama
Slyszalyscie ze faceci moga wziasc sobie takowy urlopik :tak::tak:
no moj juz sie nie zalicza :no::no:

Urlop ojcowski, w 2010 roku w wymiarze 1 tygodnia (7dni) przysługuje tatusiom do ukończenia przez pociechę 12 miesiąca życia i to jest jedyny warunek. wniosek należy złożyć co najmniej 7 dni przed wnioskowaną datą rozpoczęcia takiego urlopu, załączyć skrócony odpis aktu urodzenia oraz oświadczenie, że zasiłek macierzyński z tytułu urlopu ojcowskiego nie był wcześniej pobrany i tyle:biggrin2:.

No nic moj czas dobiegl konca :-D:-D
teraz kolej na corke chce pograc to niech gra a ja ide do mojej marudy :wściekła/y::wściekła/y:
i powiesic pranko !!

to do uslyszenia :-):-)

hehe no wlasnie slyszalam,ale cyz moj sie do tego zalicza to nie wiem,przeciez my nie jestesmy malzenstwem a zreszta u niego to nawet tych dwu dnia na dziecko nie ma w ciagu roku opiekuncze czy cos takiego
my wlasnie wrocilismy z parku dupsko mi zmarzlo wiec tylko godz bylismy:tak:.
zjadlam kopytka a teraz czekamy na tatusia:tak:

Asienka-zgubisz kilogramy zobaczysz:)

no mam nadzieję, bo w przeciwnym razie czeka mnie wymiana wszystkich ciuchów przed powrotem do pracy

asienka a ty mala karmisz jeszcze piersia?

karmię i mam nadzieje, ze to jeszcze bardzo dlugo potrwa, bo to uwielbiam

asienka o wadze sprzed 1 ciazy to ja nawet nie marze i szczerze to juz tyle bym nie chciala wazyc bo zbyt duzo wyrzeczen by mnie to kosztowalo ale tak zejsc do 60kg i je utrzymac to byloby good:-):-)

o wadze 47 kg to ja nawet nie chce marzyc ale chociaz do wagi sprzed 2 ciazy dobije:-)

itam sie nie wyspana
mloda ma plesniawki:(( i powiekszony prawy migdal :( nie moze nic jesc nie moze pic za bardzo no i dydusia nie moze a tylko z nim spi i sie tk meczylysmy dzis cala noc 15 miut snu 15 minut usypiania ehhbidul moja.

a mnie tez dalej trzyma:(

magda- nie widzialam sie za Asia a co masz jakas chetna nianie?

reklama
Do góry