reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam szanowne Panie:-)
mrozno dzieciaki w szkole a zupa sie gotuje:tak: musze tylko hate do stanu uzywalnosci doprowadzic po weekendzie:-D:-D

a jak u was laseczki? mi to przybylo1-1,5kg potych 2 tyg:-( teraz bede to zrzucac jakies 1-1,5 miesiaca :wściekła/y: no ale coz pojadlam ciut wiecej i masz babo placek:-D

a u nas zimno brrr i bialo brrrr
marzenka- a pranie ci na dworze nie zamarznie? czy w lazience wieszasz?
ciasteczko- mi pewnie niedlugo zleca te kilogramy po tej jelitowce

ania pr no pewnie ze w lazience.nawet nie mysle zeby na balkon po co skoro to podwojna robota,co ztgeo ze powiesze na balkon jak i tak zamarznia w lazience raz dwa i suchutkie na drugi dzien:tak:

no u mnie tez bialo ale nie pada,tylko niemam pojecia jaka temperatura jest.....i dylemat czy wychodzic na spacer
ciasteczko u mnie moze z 2 kg przybylo ale chyba raczej zgubie to wszytsko szybko:tak:bo w koncu wrocilam do normalnosci no i sama z dawidkiem wiec latam za nim w ta i we wta:-D

hehe marzenka to sie nalatasz za malym, zopbaczysz jak ruszy jak wstanie na nozki dopiero bedziesz miala dosyc hehehe:p a jak zacznie ci nawijac to juz wogole bedzie hehehe:p

moja to tak nadaje i ciagle lata i lata i nadaje juz normalnie chwilami chcialam uciec z domu;p

a co do zamarznietego prania przypomnialo mi sie jak kiedys babci zamrzly strae spodnie co w nich kolo domu latala:) zamarzly i jak je chciala zdjac ze snurka to sie polamaly :):tak::tak::tak::tak:

Asienka-zgubisz kilogramy zobaczysz:)

ciasteczko u mnie moze z 2 kg przybylo ale chyba raczej zgubie to wszytsko szybko:tak:bo w koncu wrocilam do normalnosci no i sama z dawidkiem wiec latam za nim w ta i we wta:-D

u mnie sam ruch nie wystarczy :-( mam troche doopowata przemiane materii:wściekła/y:
moglabym to zrzucic w 2 tyg ale jesc codziennie powiedzmy tylko jogurt maly kromke chleba i np. miseczke platkow to tak by mi spadly te kg a ze jem ciut wiecej to potrwa to troche dluzej

reklama
asienka o wadze sprzed 1 ciazy to ja nawet nie marze i szczerze to juz tyle bym nie chciala wazyc bo zbyt duzo wyrzeczen by mnie to kosztowalo ale tak zejsc do 60kg i je utrzymac to byloby good:-):-)

mam kolezanke ktora przed ciaza nosila rozmiar 42 a teraz nie wiem czy nawet nosi 38 taka szczupla jest

Do góry