reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No własnie miałam pisac ze nie ma porównania jak sie oglada cos co jest 3D z okularami i w kinie niz bez okularów i w domu.
Widziałm zwiastuny ma wyjsc niedługo Shrek kolejna czesc i tez bedzie 3D napewno sie wybiore

reklama
czesc dziewuszki:-D
widze ze wczorajszy dzien byl udany:-) a co do tego 3D to nie wystarczy zalozyc okulary i ze jest juz ok, to powinny byc specjalnie przygotowane sale, i pewnie takowe sa w Poznaniu..., ? pytam bo nie wiem:baffled:
a "Piorun" tez mial byc w 3D ale u nas byl normalnie puszczany i powiem ze nawet jakby byl w 3D to ogolnie film :no: i moim dziewczynom i mni sie nie podobal starsza nawet nie bardzo wiedziala oco chodzi:-(a to miala byc bajka dla dzieci

a do nas wczoraj przyszli znajomi i mialo byc tylko na kawe ale nie powiem jak sie skonczylo bo rano obaj mieli stan niewazkosci jeszcze:-D:-D ale wieczor bardzo udany:-):-)

helo baby
melduje sie ze zyje;/ ale znow meczy nas jelitowka i do tego jeszcze kaszel.. jutro jak znajde chwilke to napiszed co u nas;]

widze ze mamy nowa kolezanke- witam:) czy ty czasem nie masz na imie monika?

dzien dobry:-)
larvunia niewiem jak to jest na 3d wiec pewnie masz racje:-D
heh moj dzis do pracy juz poszedl a mnie jakos tak glowa boli:baffled:
ide przygotowac kanapki bo dawid zaraz glodny bedzie marudzil:-D
ania pr kurujcie sie:tak:

witam sie i ja juz pracowo lecze wogole nie w formie do 1 nie moglam zasnac bo meczyl mnie kaszel potem oudzila sie mloda i tak cala noc na przemian ja kaszlalam i ona plakala i ja tez zrywalo na wymioty i w brzuszku bulgotalo bidulka moja. mnie nad ranem zaczelo tez atakowac ze az sie balam w autobus wsiasc bo bylo by nie ciekawie jak by mnie dopadlo;p

a co u nas:

swieta Ok sylwek tez OK tylko ten nowy rok to wszyscy zle przywitali bo przyplatala sie ta wredna jelitowka do wszystkich;./( tylko M nie ma :p hehe zlego diabli nie biora)

to tyle nie mam weny na rozpisywanie sie

Dzien dobry !!
w koncu normalny dzien i mloda wyruszyla do przedszkola hehe a m pozniej do pracy na 2 zmiane w koncu po 2 tygodniach :tak::tak::-):-)...

PR duzo zdrowia dla was,niech ta jelitowka sobie pojdzie wspolczuje...:tak::tak:

u nas tez nic nowego wlasnie zlopie kawe i ide mlodego ubrac a pozniej musze skoczyc do lidla i do gminy :tak::tak:
a tak wsio ok....

Pozdrawiam i milego dnia........

hehe a powiedzcie jak na dworze?:-D
ide pranko wywiesic:tak:
mam dawidka w nosidelku bo tylko chodzi za mna i marudzi bo zamknelam drzwi od sypialni(komp).ciekawe ile wytrzymam z tym ciezarem:-D

reklama
Do góry