reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No własnie miałam pisac ze nie ma porównania jak sie oglada cos co jest 3D z okularami i w kinie niz bez okularów i w domu.
Widziałm zwiastuny ma wyjsc niedługo Shrek kolejna czesc i tez bedzie 3D napewno sie wybiore

reklama
czesc dziewuszki:-D
widze ze wczorajszy dzien byl udany:-) a co do tego 3D to nie wystarczy zalozyc okulary i ze jest juz ok, to powinny byc specjalnie przygotowane sale, i pewnie takowe sa w Poznaniu..., ? pytam bo nie wiem:baffled:
a "Piorun" tez mial byc w 3D ale u nas byl normalnie puszczany i powiem ze nawet jakby byl w 3D to ogolnie film :no: i moim dziewczynom i mni sie nie podobal starsza nawet nie bardzo wiedziala oco chodzi:-(a to miala byc bajka dla dzieci

a do nas wczoraj przyszli znajomi i mialo byc tylko na kawe ale nie powiem jak sie skonczylo bo rano obaj mieli stan niewazkosci jeszcze:-D:-D ale wieczor bardzo udany:-):-)

helo baby
melduje sie ze zyje;/ ale znow meczy nas jelitowka i do tego jeszcze kaszel.. jutro jak znajde chwilke to napiszed co u nas;]

widze ze mamy nowa kolezanke- witam:) czy ty czasem nie masz na imie monika?

dzien dobry:-)
larvunia niewiem jak to jest na 3d wiec pewnie masz racje:-D
heh moj dzis do pracy juz poszedl a mnie jakos tak glowa boli:baffled:
ide przygotowac kanapki bo dawid zaraz glodny bedzie marudzil:-D
ania pr kurujcie sie:tak:

witam sie i ja juz pracowo lecze wogole nie w formie do 1 nie moglam zasnac bo meczyl mnie kaszel potem oudzila sie mloda i tak cala noc na przemian ja kaszlalam i ona plakala i ja tez zrywalo na wymioty i w brzuszku bulgotalo bidulka moja. mnie nad ranem zaczelo tez atakowac ze az sie balam w autobus wsiasc bo bylo by nie ciekawie jak by mnie dopadlo;p

a co u nas:

swieta Ok sylwek tez OK tylko ten nowy rok to wszyscy zle przywitali bo przyplatala sie ta wredna jelitowka do wszystkich;./( tylko M nie ma :p hehe zlego diabli nie biora)

to tyle nie mam weny na rozpisywanie sie

Dzien dobry !!
w koncu normalny dzien i mloda wyruszyla do przedszkola hehe a m pozniej do pracy na 2 zmiane w koncu po 2 tygodniach :tak::tak::-):-)...

PR duzo zdrowia dla was,niech ta jelitowka sobie pojdzie wspolczuje...:tak::tak:

u nas tez nic nowego wlasnie zlopie kawe i ide mlodego ubrac a pozniej musze skoczyc do lidla i do gminy :tak::tak:
a tak wsio ok....

Pozdrawiam i milego dnia........

hehe a powiedzcie jak na dworze?:-D
ide pranko wywiesic:tak:
mam dawidka w nosidelku bo tylko chodzi za mna i marudzi bo zamknelam drzwi od sypialni(komp).ciekawe ile wytrzymam z tym ciezarem:-D

reklama
Do góry