reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej :tak:
ciasteczko szkoda ze ty blizej mnie nie mieszkasz to bys mi tez torta zrobila na roczek:-D
niuska to twoja mala juz postepy duze robi:tak:kurde martusia juz 3 miechy ma,boze jka ten czas leci a ja myslalam zee ona ma miesiac:tak:

byla kolezanka,az milo:tak:dostalam od niej tusz do rzes,dawid misia niedzwiadka:-D:-D:-D:-D a moj szampana:-D:-Di juz go nie ma:-D
i jeszcze wyskoczylismy na godzinny spacer odprowadzajac ja do domu:-D:-D:-D
a teraz juz tylko relaksik:tak:
dobranoc:tak:

witam
:-)
wrocilam niedawno z poznania, bylo suuuuuuuuuuper.
POLECAM WSZYSTKIM KINA IMAX w POZNANIU I FILM AVATAR :tak: (nasze kino helios sie chowa)
Super efekty, super film i wogole warto obejrzec :tak: Fabula filmu moze nie zwala z nog, ale dla samych efektow warto isc do kina :tak: Pierwszy raz bylam w kinie na 3D z okularami ;-)

helol
Marzenka gratulacje dla Dawidka!!!!!prosimy o filmik:tak:
ja jutro ide 1 raz do pracy:tak:no i od razu problem.bo dostalam grafik i bede musiala znalezc kogos dorywczo bo mam dni gdzie pracuje do 19, 20.czy nie znacie kogos ( albo same moze chcecie) kto by mlodego ze zlobka odebral i 3 godzinki z nim posiedzial?w tym miesiacu np tylko 7 razy no ale jednak.oczywiscie zaplace.bo moj sasiad ten z gory co mi pomaga sie zaoferowal ale on ma niecale 17 lat i tak troche sie boje jednak.moze ktoras chcialaby?bo juz zaczelam szukac nawet na niania.pl ale najpierw lepiej was zapytam.
mlody wstal dzisiaj o 8 i szaleje.chowa sie za zaslony i a kuk robi bez przerwy:blink:nie nudzi sie mu to wogole.ja jakas spiaca jestem od sylwestr.juz dawno powinnam odespac ale ciagle mnie oczy pieka i nawet jak 10 godzin spie w nocy to dalej mi sie oczy zamykaja:nerd:
lece na sniadanko
bajjj

Dzien dobry w mrozny dzionek !!!

blondi napewno kogos znajdziesz,super ze masz prace powodzenia jutro !!!:-):-)

larvunia fajnie ze film sie podobal...:-):-)

my pozniej na sanki..wiec milego dzionka
:tak::tak:

reklama
hej hej
larvunia super ze dobrze sie bawilas:tak:
hehe ja ten film ogladalam kilka dni temu no i jak dla mnie ne bardzo:-D

kochana a bylas na tym w kinie czy w domowych warunkach ogladalas? Sorki ale smieszy mnie jak ktos mowi swoja ocene filmu ogladajac bez 3 D i okularow do tego przystosowanych na duuuuzym ekranie. Wszystko traci sens. Moim zdaniem zepsulas sobie tylko film. Gdyby nie te wszystkie efekty dla mnie tez pewnie bylby taki sobie film, bo FABULA jest ŚREDNIA. PRzeciez ten film to przelom w kreceniu filmow... specjalne kamery itp... nie chodzi o temat tylko o efekty ;p
ZAPRASZAM DO KINA a pozniej do oceny filmu ;-)

czesc wogole ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry