reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobranoc ciotki !!!
my tez bylismy w domu tez kumpel zapraszal ale nie mial kto nam zostac z dziecmi...
i podobnie jak marzenka spalam juz przed 23 :-D:-D ale o 23:50 obudzilam sie i dzieciaki tez i patrzelismy na fajerwerki ale tez nie bylo szalu :no::no:
no a przed 1 myk do wyrka hihi...

blondi gratuluje pracy !! super obys sie teraz tam utrzymala...

larvunia to wam fajnie maz sie szarpnal hehe...

a tak pozatym znow problemy mamy z kompem wrr...:wściekła/y::wściekła/y:

dobranoc zmykam spac:tak::tak:

reklama
hej hej
a ja myslalam z bede miec duzo czytania:baffled:
wpadlam tylko sie przywitac bo wlasnie idzie do nas kolezanka a potem na spacer idziemy.a tak od rana pozadki jak to sobota:tak:
buziaczki papa

hej hej
ja tak pozno bo ciagle zajeta bylam jak to przy sobocie:-D no ale poczytac to tu nie ma zbytnio co:-(kazda gdzies wybyla:dry:
ale to my mamy dzisiaj gosci znajomi przychodza do nas a nie my do nich czasem trzeba tez u siebie kogos pogoscic i wsumie na kawe ale z wlasniej roboty winkiem przyjda:-) a ja mam wisniowke hehe bedzie sie dzialo:-D
upieklam makowca i pizze zrobilam pozniej tylko do piekarnika wrzucic o gotowe
bo tak przy kawie to tylko obcych mozna goscic:tak::-D

ja tu nikogo nie ma to milego wieczoru:-)

Hej :-)

I ja sie witam :-) u nas swieta minely spokojnie, pierwszy raz z Martusia wiec w pewnym sensie tez byly to wyjatkowe swieta :-) bardzo podoba sie jej choinka, pelno swiatelek wiec ma sie na co patrzec :-) my sylwestra spedzilismy w domu, siostra mojego meza co ma 16 lat robila imprezke wiec posiedzielismy troche z nimi, Marta usnac nie mogla do polnocy wiec tez przywitala Nowy Rok :-) moj maz nie pije, ale ja za to troszke wypilam :zawstydzona/y: rano glowa bolala ale nie bylo az tak zle :tak:
Marta juz coraz wieksza, cale 2 worki ciuchow juz odlozylam bo za male sa :shocked2: ostatnio pajaca jej zalozylam ktory ma rozmiar 68 i byly akurat dobre :-)
teraz sobie lezy na macie i kopie nozkami w paląk zeby zabawki jej sie ruszaly :-) smiesznie to wylada :-D

reklama
z tego co wiem to 9 stycznia jej brat ma i tez chcialaby zebs zrobila, a jej 18 jest jaks 24 czy 25 stycznia bynajmiej wiem ze pod koniec stycznia :-)

zdjecia z chrzcin mam, musialabym powklejac :-) mam na nk fotki ale nie mam Ciebie w znajomych niestety :-(

Do góry