reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobranoc ciotki !!!
my tez bylismy w domu tez kumpel zapraszal ale nie mial kto nam zostac z dziecmi...
i podobnie jak marzenka spalam juz przed 23 :-D:-D ale o 23:50 obudzilam sie i dzieciaki tez i patrzelismy na fajerwerki ale tez nie bylo szalu :no::no:
no a przed 1 myk do wyrka hihi...

blondi gratuluje pracy !! super obys sie teraz tam utrzymala...

larvunia to wam fajnie maz sie szarpnal hehe...

a tak pozatym znow problemy mamy z kompem wrr...:wściekła/y::wściekła/y:

dobranoc zmykam spac:tak::tak:

reklama
hej hej
a ja myslalam z bede miec duzo czytania:baffled:
wpadlam tylko sie przywitac bo wlasnie idzie do nas kolezanka a potem na spacer idziemy.a tak od rana pozadki jak to sobota:tak:
buziaczki papa

hej hej
ja tak pozno bo ciagle zajeta bylam jak to przy sobocie:-D no ale poczytac to tu nie ma zbytnio co:-(kazda gdzies wybyla:dry:
ale to my mamy dzisiaj gosci znajomi przychodza do nas a nie my do nich czasem trzeba tez u siebie kogos pogoscic i wsumie na kawe ale z wlasniej roboty winkiem przyjda:-) a ja mam wisniowke hehe bedzie sie dzialo:-D
upieklam makowca i pizze zrobilam pozniej tylko do piekarnika wrzucic o gotowe
bo tak przy kawie to tylko obcych mozna goscic:tak::-D

ja tu nikogo nie ma to milego wieczoru:-)

Hej :-)

I ja sie witam :-) u nas swieta minely spokojnie, pierwszy raz z Martusia wiec w pewnym sensie tez byly to wyjatkowe swieta :-) bardzo podoba sie jej choinka, pelno swiatelek wiec ma sie na co patrzec :-) my sylwestra spedzilismy w domu, siostra mojego meza co ma 16 lat robila imprezke wiec posiedzielismy troche z nimi, Marta usnac nie mogla do polnocy wiec tez przywitala Nowy Rok :-) moj maz nie pije, ale ja za to troszke wypilam :zawstydzona/y: rano glowa bolala ale nie bylo az tak zle :tak:
Marta juz coraz wieksza, cale 2 worki ciuchow juz odlozylam bo za male sa :shocked2: ostatnio pajaca jej zalozylam ktory ma rozmiar 68 i byly akurat dobre :-)
teraz sobie lezy na macie i kopie nozkami w paląk zeby zabawki jej sie ruszaly :-) smiesznie to wylada :-D

reklama
z tego co wiem to 9 stycznia jej brat ma i tez chcialaby zebs zrobila, a jej 18 jest jaks 24 czy 25 stycznia bynajmiej wiem ze pod koniec stycznia :-)

zdjecia z chrzcin mam, musialabym powklejac :-) mam na nk fotki ale nie mam Ciebie w znajomych niestety :-(

Do góry