reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aneteczka my tez sami w domu sylwestra spedzilismy, bo okazuje sie ze jak czlowiek sobie kupi cos lepszego(czytac auto) to znajomi jakby ich nie bylo raptem:baffled:

a w ogole dziewczyny jak wam minela ta noc sylwestrowa?? my przed 24 poszlismy na gorke za wierzowcami jakis 1 km od domu co by sobie fajerwerki poogladac i cudny widok byl :tak::-):-)

hehe was nie i mnie tez nie ale mojego M to juz bym tak nie powiedziala :-D:-D
moze my jutro pojdziemy do innych znajomych na kawke mieszkaja obok a i sa normalni:-):-)

a wiecie co fajnie byloby jakbysmy sobie takiego kiedys slywka zrobili wszyscy razem ale bylaby zabawa

dobra ide bo po 20 jest Ratatuj no i musze pranie poukladac beee jak mi sie nie chce:zawstydzona/y:
noi wczoraj moj M powiedzial ze mam niektore ciuchy jak dla starej baby to mnie pocieszyla no ale ja nic nie poradze ze bardzo lubie latm nosic dlugie spodnice po kochy i do tego takie z duza iloscia materialu:-):-) no ale remament i tak zrobie

a wiecie co fajnie byloby jakbysmy sobie takiego kiedys slywka zrobili wszyscy razem ale bylaby zabawa

Miło byłoby, szkoda ze wcześniej nie pomyślałyśmy.
My wyszliśmy o 24 na balkon, oglądać sztuczne ognie,mały sie obudził i nam też towarzyszył, myślałam ze bedzie sie bać, ale gdzie tam, patrzył i robił coraz to więsze oczy.

Dziś sobie siedzimy w domku i odpoczywamy, oglądneliśmy filmik na kompie Teraz dziecku dałam butle i sobie już usnął wiec wieczór mamy dla siebie:-D
Ciastaczko szkoda ze juz poszłaś:tak:miłego wieczoru.

malo pisze? jakos brak weny...

no moi chlopcy sie kapia.. pewnie znowu bede musiala wycierac podloge bo zawsze zachlapia... moje kaczory dwa heheh ;-) Burze na morzu robia niby :dry: hehehe czuje sie jakbym 2ke miala dzieci w domu czasami :-D:-D:-D

ja tez czekam na Ratatuj ;-) Widzialam juz te bajke 2 razy, ale fajna jest.
Jutro jade do Pozniania (tak troche sie pochwale) do kina Imax mezus mnie zaprosil w ramach prezentu gwiazdkowego :tak:;-) Jedziemy na Avatara na te efekty specjalnie :tak:
Mlodego u moich rodzicow zostawiamy i jedziemy szalec :-D

to sie napisalam hehehe... milego wieczorka!

acha u nas znajomi byli wczoraj do ok 2 siedzieli w nocy. Katgen zaluj ze nie przyjechalas!!! Moze nastepnym razem...

ciasteczko ciasto robilam wg przepisu na opakowaniu od kremu karpatki:tak:.no w sumie masz racje,ciasto jest pyszne i napewno bedzie goscic u nas czesciej:tak::-D
aneteczka kobieto kupe lat cie nie bylo,oj oj milo ze zajrzalas:tak:
moj maly to sie nawet nie obudzil:szok:
ogolnie sylwek do bani, pare min przed polnoca sie obudzilismy i patzrelismy na fajerwerki bo akurat tak mieszkam ze widze wszytsko bez wychodzenia z domu:tak:hehe a szampana to dopiero dzis rano sie napilismy bo wczoraj to nie bylismy wstanie:-D:-D:-D
i jakos mnie fajerwerki nie zachecily,poszlimsy wkimono,w tamtym roku efekt byl o wiele ladniejszy,takze moje miasteczko sie nie postaralo:wściekła/y:
larvunia no no no:-Dzazdroszcze wypadu.piekna a jaki mozna spytac to jak sprawy z mieszkaniem?

reklama
hey hey ja zyje;) odezwe sie jutro. nie mialam neta caly dzien.
wczoraj bylo fajnie bylismy u sasiadów pietro wyzej. kamil odleciał o 12 a ja nie miałam z kim pic ogolnie ok. dzisiaj juz poprawiny byly. Bylismy na sankach. a teraz usypia....ale cos jej ciezko to idzie.
do juterka!

Do góry