reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aneteczka my tez sami w domu sylwestra spedzilismy, bo okazuje sie ze jak czlowiek sobie kupi cos lepszego(czytac auto) to znajomi jakby ich nie bylo raptem:baffled:

a w ogole dziewczyny jak wam minela ta noc sylwestrowa?? my przed 24 poszlismy na gorke za wierzowcami jakis 1 km od domu co by sobie fajerwerki poogladac i cudny widok byl :tak::-):-)

hehe was nie i mnie tez nie ale mojego M to juz bym tak nie powiedziala :-D:-D
moze my jutro pojdziemy do innych znajomych na kawke mieszkaja obok a i sa normalni:-):-)

a wiecie co fajnie byloby jakbysmy sobie takiego kiedys slywka zrobili wszyscy razem ale bylaby zabawa

dobra ide bo po 20 jest Ratatuj no i musze pranie poukladac beee jak mi sie nie chce:zawstydzona/y:
noi wczoraj moj M powiedzial ze mam niektore ciuchy jak dla starej baby to mnie pocieszyla no ale ja nic nie poradze ze bardzo lubie latm nosic dlugie spodnice po kochy i do tego takie z duza iloscia materialu:-):-) no ale remament i tak zrobie

a wiecie co fajnie byloby jakbysmy sobie takiego kiedys slywka zrobili wszyscy razem ale bylaby zabawa

Miło byłoby, szkoda ze wcześniej nie pomyślałyśmy.
My wyszliśmy o 24 na balkon, oglądać sztuczne ognie,mały sie obudził i nam też towarzyszył, myślałam ze bedzie sie bać, ale gdzie tam, patrzył i robił coraz to więsze oczy.

Dziś sobie siedzimy w domku i odpoczywamy, oglądneliśmy filmik na kompie Teraz dziecku dałam butle i sobie już usnął wiec wieczór mamy dla siebie:-D
Ciastaczko szkoda ze juz poszłaś:tak:miłego wieczoru.

malo pisze? jakos brak weny...

no moi chlopcy sie kapia.. pewnie znowu bede musiala wycierac podloge bo zawsze zachlapia... moje kaczory dwa heheh ;-) Burze na morzu robia niby :dry: hehehe czuje sie jakbym 2ke miala dzieci w domu czasami :-D:-D:-D

ja tez czekam na Ratatuj ;-) Widzialam juz te bajke 2 razy, ale fajna jest.
Jutro jade do Pozniania (tak troche sie pochwale) do kina Imax mezus mnie zaprosil w ramach prezentu gwiazdkowego :tak:;-) Jedziemy na Avatara na te efekty specjalnie :tak:
Mlodego u moich rodzicow zostawiamy i jedziemy szalec :-D

to sie napisalam hehehe... milego wieczorka!

acha u nas znajomi byli wczoraj do ok 2 siedzieli w nocy. Katgen zaluj ze nie przyjechalas!!! Moze nastepnym razem...

ciasteczko ciasto robilam wg przepisu na opakowaniu od kremu karpatki:tak:.no w sumie masz racje,ciasto jest pyszne i napewno bedzie goscic u nas czesciej:tak::-D
aneteczka kobieto kupe lat cie nie bylo,oj oj milo ze zajrzalas:tak:
moj maly to sie nawet nie obudzil:szok:
ogolnie sylwek do bani, pare min przed polnoca sie obudzilismy i patzrelismy na fajerwerki bo akurat tak mieszkam ze widze wszytsko bez wychodzenia z domu:tak:hehe a szampana to dopiero dzis rano sie napilismy bo wczoraj to nie bylismy wstanie:-D:-D:-D
i jakos mnie fajerwerki nie zachecily,poszlimsy wkimono,w tamtym roku efekt byl o wiele ladniejszy,takze moje miasteczko sie nie postaralo:wściekła/y:
larvunia no no no:-Dzazdroszcze wypadu.piekna a jaki mozna spytac to jak sprawy z mieszkaniem?

reklama
hey hey ja zyje;) odezwe sie jutro. nie mialam neta caly dzien.
wczoraj bylo fajnie bylismy u sasiadów pietro wyzej. kamil odleciał o 12 a ja nie miałam z kim pic ogolnie ok. dzisiaj juz poprawiny byly. Bylismy na sankach. a teraz usypia....ale cos jej ciezko to idzie.
do juterka!

Do góry