reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
i zycze wszystkim najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
wszystkie pewnie kaca lecza:-pja sie probuje zebrac w sobie bo po malego musze jechac do mamy a czuje ze troche mi szumi jeszcze:baffled:
a mi sie stary rok super zakonczyl.wczoraj dostalam wreszcie prace. w PEPCO:-p:cool2:hihi moj ulubiony sklep.na 1/2 etatu wiec baaardzo sie ciesze:tak:jutro ide umowe podpisywac:tak:
baj baj

reklama
Witam w Nowym Roku oby był rokiem sukcesów i samych dobrych zdzarzen.
My mielismy isc do znajomych ,pózniej oni do nas ale jakos nie wyszło i zostalismy sami.Wypilismy wino ,szampanka i przysypialismy na sofach hihi.A dzis mam kaca:confused::shocked2:
Miłego 1 szego stycznia 2010 :D

Blond gratuluje pracy kochana

blondi to gratulacje:tak:super ci sie rok zaczyna:tak:
piekna ty mi powiedz lepiej jak wyglada spotkanie pierwsze w zlobku?bo wiem ze od marca jest pobor na wrzesien,musze isc do pracy.....
hehe to mam nadzieje ze bedziesz na na bierzaco informowac o promocjach w pepco:-)
mam zamiar isc w lutym zobaczyc jak tam jest.
hehe a ja juz komara przycielam o 21 i sie obudzilam 3 min przed polnoca:tak::tak::tak:
a dzis dopijam reszte szampana:tak:
zaraz wskocze do wanny z lampka szampana i bedzie super:-D

mnie bardzo ciekawi nowa kolezakno z klad sie wziol Twoj nick :confused:;-):-D

Kiedyś za czasów gdy uczyłam się włoskiego przyszło mi założyć pocztę, elektroniczną, a że miałam akurat na lekcjach cechy osobowości i brak pomysłu na nick, to wybrałam dźwięcznie brzmiący wyraz sospettosa i już tak zostało. Także jak gdzieś w sieci natkniecie się na taki nick to pewnie będę ja :tak:.

Napisała Katgen - Sospettosa (kurde trudny ten nick) ja mam jedna sukienke i zakiet do tego.Sukienka elegancka(chyba z 300zl kosztowała). Sukienke mialam raz na poprawinacha wtedy tez byłam w ciąży a żakiet jeszcze z metkami. Czarna z bialym żakiet bialy. ale ja nosze 42 rozmiar, nie wiem jak Ty wygladasz. jak coś to moge fotki wrzucic.
Ja noszę ciążowy rozmiar 34-36, a jak usiłuję coś nieciążowego na siebie założyć to czasem 36-38.
Ogólnie po wczorajszym maratonie po sklepach ogarnęła mnie czarna rozpacz i uznałam że do ślubu pójdę w spodniach i koszuli :sorry2:...o ile rzecz jasna nie uda mi sie nic kupić innego. Co jest bardzo prawdopodobne, bo nie mam ani chęci latać po sklepach ani czasu na to :sorry2:.... ehhhh...tak to jest jak się do USC idzie istalać termin na za dwa tygodnie :sorry2:.

czesc sospettosa
tos ty chudzia jestes jak nosisz takie rozmiary, kupisz sobie cos na pewno
jezeli zalezy ci na jakiejs sukience to musisz szukac czegos co sie naciaga z domieszka elastanu, nieraz mozna dostac sliczne sukienki dzianinowe albo bawelniane tylko trzeba poszukac no ale chyba dostac cos w bialym kolorze to ciezko - ale kto powiedziala ze to musi byc cale biale:-)

Ja noszę ciążowy rozmiar 34-36, a jak usiłuję coś nieciążowego na siebie założyć to czasem 36-38.

ojej ale ty szczuplutka jestes:-D:-Dpatyczek:-D
kurcze ale ja zaluje ze nie kupilismy sanek,teraz to swietnie by sie nadawaly bo wozkiem no jedna wielka pomyslka:baffled:teraz to moj pcha wozek ale jak przyjdzie mi w tygodniu isc do miasta to ja niewiem co to bedzie:confused:
ciasteczko ostatnio robilam karpatke wyszla pyszna ale ciasto mi opadlo nie jest takie falowane,mam nadzieje ze rozwiejesz moje watpliwosci:baffled:

marzenka a robilas takiego gotowca z paczki czy z jakiegos przepisu?
no generalie powinna byc takia pofalowana ale co to za roznica jak w smaku jest pyszna to i fale moga zniknac:-):-)

ja nie robie karpatki moze 2 razy w zyciu zrobila i to taka z paczki jakos moge obejsc sie bez tego ciasta

reklama
Witam,

Wszystkiego najlepszego w nowym 2010 roku:-)

Blondi- gratuluje pracy, miło Ci się tenrok zaczął. Czasami tam jestem, to jak bedzie sie do Ciebie uśmiechać jakaś bondynka to ja!!!:-p

sospettosa- witam,mam nadzieje ze bedziesz sie czesto u nas udzielać.
Odnośne ubrania ciążowego, to jak nic Ci sie w sklepie nie podoba to moze coś sobie uszyj.Moja siostra tak zrobiła, była chyba w 4 m-cu i narawde fajnie wyglądała.

marzenka- to do lampki szampana w wannie zapal sobie jeszcze świeczki bedziez miała niezły klimaci:tak:

Larvunia - o ty tak skromnie piszesz, tylko przywitanie:-pnapisz co ta u Ciebie.

My sylwestra spędziliśmy w domu, niestety sami. Znajomy nas zapraszał ale nie mieliśmy co zrobić z Małym i zostaliśmy.Szkoda troche,ale cóż zrobić:baffled:chciałam zeby ktoś do nas przyszedł, ale nie było chętnych:sorry2:

Do góry