reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
i zycze wszystkim najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
wszystkie pewnie kaca lecza:-pja sie probuje zebrac w sobie bo po malego musze jechac do mamy a czuje ze troche mi szumi jeszcze:baffled:
a mi sie stary rok super zakonczyl.wczoraj dostalam wreszcie prace. w PEPCO:-p:cool2:hihi moj ulubiony sklep.na 1/2 etatu wiec baaardzo sie ciesze:tak:jutro ide umowe podpisywac:tak:
baj baj

reklama
Witam w Nowym Roku oby był rokiem sukcesów i samych dobrych zdzarzen.
My mielismy isc do znajomych ,pózniej oni do nas ale jakos nie wyszło i zostalismy sami.Wypilismy wino ,szampanka i przysypialismy na sofach hihi.A dzis mam kaca:confused::shocked2:
Miłego 1 szego stycznia 2010 :D

Blond gratuluje pracy kochana

blondi to gratulacje:tak:super ci sie rok zaczyna:tak:
piekna ty mi powiedz lepiej jak wyglada spotkanie pierwsze w zlobku?bo wiem ze od marca jest pobor na wrzesien,musze isc do pracy.....
hehe to mam nadzieje ze bedziesz na na bierzaco informowac o promocjach w pepco:-)
mam zamiar isc w lutym zobaczyc jak tam jest.
hehe a ja juz komara przycielam o 21 i sie obudzilam 3 min przed polnoca:tak::tak::tak:
a dzis dopijam reszte szampana:tak:
zaraz wskocze do wanny z lampka szampana i bedzie super:-D

mnie bardzo ciekawi nowa kolezakno z klad sie wziol Twoj nick :confused:;-):-D

Kiedyś za czasów gdy uczyłam się włoskiego przyszło mi założyć pocztę, elektroniczną, a że miałam akurat na lekcjach cechy osobowości i brak pomysłu na nick, to wybrałam dźwięcznie brzmiący wyraz sospettosa i już tak zostało. Także jak gdzieś w sieci natkniecie się na taki nick to pewnie będę ja :tak:.

Napisała Katgen - Sospettosa (kurde trudny ten nick) ja mam jedna sukienke i zakiet do tego.Sukienka elegancka(chyba z 300zl kosztowała). Sukienke mialam raz na poprawinacha wtedy tez byłam w ciąży a żakiet jeszcze z metkami. Czarna z bialym żakiet bialy. ale ja nosze 42 rozmiar, nie wiem jak Ty wygladasz. jak coś to moge fotki wrzucic.
Ja noszę ciążowy rozmiar 34-36, a jak usiłuję coś nieciążowego na siebie założyć to czasem 36-38.
Ogólnie po wczorajszym maratonie po sklepach ogarnęła mnie czarna rozpacz i uznałam że do ślubu pójdę w spodniach i koszuli :sorry2:...o ile rzecz jasna nie uda mi sie nic kupić innego. Co jest bardzo prawdopodobne, bo nie mam ani chęci latać po sklepach ani czasu na to :sorry2:.... ehhhh...tak to jest jak się do USC idzie istalać termin na za dwa tygodnie :sorry2:.

czesc sospettosa
tos ty chudzia jestes jak nosisz takie rozmiary, kupisz sobie cos na pewno
jezeli zalezy ci na jakiejs sukience to musisz szukac czegos co sie naciaga z domieszka elastanu, nieraz mozna dostac sliczne sukienki dzianinowe albo bawelniane tylko trzeba poszukac no ale chyba dostac cos w bialym kolorze to ciezko - ale kto powiedziala ze to musi byc cale biale:-)

Ja noszę ciążowy rozmiar 34-36, a jak usiłuję coś nieciążowego na siebie założyć to czasem 36-38.

ojej ale ty szczuplutka jestes:-D:-Dpatyczek:-D
kurcze ale ja zaluje ze nie kupilismy sanek,teraz to swietnie by sie nadawaly bo wozkiem no jedna wielka pomyslka:baffled:teraz to moj pcha wozek ale jak przyjdzie mi w tygodniu isc do miasta to ja niewiem co to bedzie:confused:
ciasteczko ostatnio robilam karpatke wyszla pyszna ale ciasto mi opadlo nie jest takie falowane,mam nadzieje ze rozwiejesz moje watpliwosci:baffled:

marzenka a robilas takiego gotowca z paczki czy z jakiegos przepisu?
no generalie powinna byc takia pofalowana ale co to za roznica jak w smaku jest pyszna to i fale moga zniknac:-):-)

ja nie robie karpatki moze 2 razy w zyciu zrobila i to taka z paczki jakos moge obejsc sie bez tego ciasta

reklama
Witam,

Wszystkiego najlepszego w nowym 2010 roku:-)

Blondi- gratuluje pracy, miło Ci się tenrok zaczął. Czasami tam jestem, to jak bedzie sie do Ciebie uśmiechać jakaś bondynka to ja!!!:-p

sospettosa- witam,mam nadzieje ze bedziesz sie czesto u nas udzielać.
Odnośne ubrania ciążowego, to jak nic Ci sie w sklepie nie podoba to moze coś sobie uszyj.Moja siostra tak zrobiła, była chyba w 4 m-cu i narawde fajnie wyglądała.

marzenka- to do lampki szampana w wannie zapal sobie jeszcze świeczki bedziez miała niezły klimaci:tak:

Larvunia - o ty tak skromnie piszesz, tylko przywitanie:-pnapisz co ta u Ciebie.

My sylwestra spędziliśmy w domu, niestety sami. Znajomy nas zapraszał ale nie mieliśmy co zrobić z Małym i zostaliśmy.Szkoda troche,ale cóż zrobić:baffled:chciałam zeby ktoś do nas przyszedł, ale nie było chętnych:sorry2:

Do góry