reklama
C
ciasteczko
Gość
oj marzenka marzy mi sie wlasna kawiarenka ale coz kasy brak na bisnes ale moze kiedys kto wie :-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
C
ciasteczko
Gość
czesc larvunia:-)
C
ciasteczko
Gość
noge juz dalyscie? nunu
ja tez ide musze kuchnie posprzatac po rannym buszowaniu
ja tez ide musze kuchnie posprzatac po rannym buszowaniu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
asienka.k1
Fanka BB :)
Moja młodsza śpi od 6 a mi już mleczarnie rozrywa;-). Pewnie już się osikała po same pachy. Co za dziecko może mieć nawalone w pieluchę i wcale jej tonie przeszkadza.
Co do pieluch kupiłam paczkę tych nowych pampersów i są bez porównania. Chyba się na nie przestawię chociaż na noc, bo cena nie jest zachęcająca 49 zł/opk.
Idę kroić pieczarki.
Postaram sie zaglądać
Co do pieluch kupiłam paczkę tych nowych pampersów i są bez porównania. Chyba się na nie przestawię chociaż na noc, bo cena nie jest zachęcająca 49 zł/opk.
Idę kroić pieczarki.
Postaram sie zaglądać
Ostatnia edycja:
marzenka21
larvunia zyc nie umierac
a ja wlasnie zjadlam salatke ze slonecznikiemach naszla mnie ochota a za niedlugo wybywamy na spacer do parku
a ja wlasnie zjadlam salatke ze slonecznikiemach naszla mnie ochota a za niedlugo wybywamy na spacer do parku
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
helo
bratanek juz po tomografie. juz wybudzil sie z narkozy wstepnie jest dobrze ale czekaja jeszcze na opis...
bratanek juz po tomografie. juz wybudzil sie z narkozy wstepnie jest dobrze ale czekaja jeszcze na opis...
asienka.k1
helo
Biedactwo:--(
reklama
Moja młodsza śpi od 6 a mi już mleczarnie rozrywa;-). Pewnie już się osikała po same pachy. Co za dziecko może mieć nawalone w pieluchę i wcale jej tonie przeszkadza.
Idę kroić pieczarki.
Postaram sie zaglądać
widze ze natalia nie sprawia klopotow i bardzo ladnie ci spi ..
bo moj to budzil sie dosc czesto....
helo
no to super wiesci trzymamy kciuki za maluszka
Podziel się: