reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eh madzinka mialam to samo w szpitalu:tak:
no nic milego co nie
ide gary umyc i podlogi bo znow cholera brudne a wczoraj myte:wściekła/y:widze po dawida spodniach:wściekła/y:

reklama
hej
ja tez padam moje dziecko od 4 co 30 min pic chciało chyba z litr wypiła jak nie wiecej. moze mroz jakis przyjdzie :-)bo kaca to raczej nie miała. Do tego o 8 mnie obudziła ze am chce;-) chiałam jeszcze polezec ale sie nie da mama am mama pic mama si i w koło.

nie tylko ty kochana to chyba kazda z nas tak ma jak dziecko sie meczy a my nie mozemy pomoc :-:)tak:
ja pamietam jak szymek sie urodzil w szpitalu to pierwsza noc prawie cala przeplakal nie umial ssac cyca denerwowal sie a ja razem z nim i siedzialam i beczalam z bezradnosci na lozku a pielegniarki tylko przychodzily pokazaly i szly dalej :tak::tak:
az wkoncu dostal butle i wtedy usnal..ale bylam wymeczona swiezo po porodzie takie meki ech....:tak::tak:

w szpitalu to takie nocki przerabia chyba większość z nas ja z Oliwką też ryczłam pierwszą noc a z Natalką do płaczu dużo mi nie brakowalo. Na sali byłam z dziewczyną,której synek całą noc ładnie spał za to ona ryczała w dzień, bo moja niunka wtedy ładnie spała a jej smyk ryczal

dzisiaj mialam pobudke o 5, oliwka obudzila sie wyspana i padla dopiero chwile temu

teraz to sie dopiero boje bo Natalka spała mi w szpitalu 4 h przebrałam ja nakarmiłam i dalej 4 h snu. jadła bardzo ładnie że przy wypisie nawet jej sie troche przybrało po spadku po porodzie. mam nadzieje ze z 2 bedzie tak samo

reklama
ale was wywialo:-D
moj spi,jak sie obudzi idziemy do miasta na jakies 2 godz i spowrotem do domku,bo za dlugo to on mi nie wysiedzi w wozku juz.
o o wilku mowa:-D

Do góry