reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh moj brzdac juz sie wyspal:szok:spal raptem 15min:szok:
ale mam nadzieje ze na spacerze bedzie spal bo chce do lumpka wyskoczyc,tak przy okazji ze kolezanka bedzie ze mna chodzic:-D
annes czekamy na zdjecie:-D:-D

reklama
wiecie co mi w banku zrbili loguje sie na swoje konto patrzezadna operacja nie wykonana a tu 1000 zł brakuje w wolnych srodkach:szok: masakra juz mysle haker jakis sie wlamal albo cos. dzwonie do nich a oni ze przed nowym rokiem debety rozliczaja a ja sie tak juz przerazilam czubki mogli choc zostawic jakis slad

Hello :-):-)

marzenka gratulujemy zabka !!!:-):-)

annes w jakim masz banku konto?? zebym czasem sie ja nie zdziwila :-D:-D

kasiu a co u ciebie z kompem cos nie tak??
jak iza co porabia??:-):-)

W pko bp oni wogle jaja sobie robia jak miałam konto studenckie to kiedys ide do bankomatu a tu mi karte wypluwa patrze skontaktuj sie z bankiem. Wnerw bo kasa na kacie ale mowie przeleje na konto meza wchodze na stronke i tez zalogowac sie nie moge. okazalo sie ze przestalam byc studentem i bez zadnego ostrzezenia zablokowali mi dostep do konta oczywiscie nikt przez tel mi tego nie potrafil wytlumaczyc znalazlam w necie.

Madzia....długa historia z kompem, ale ogólnie cos mu odbiło i dużo rzeczy waznych dla mnie jak np. filmy Izki jak była Maleńka przepadły. i wiele innych rzeczy.
Izka ogląda wlasnie dobranocny ogród. Broi ja trza;) Ale taka fajna sie zrobila. chodzi i mów mama, mamu,mama.

hej asienka co tam dzieciaczki porabiaja??:-)

kasia no szkoda tych pamiatek...a wy kiedy jedziecie do rodzicow??

dobra ide kotlety robic i na patelnie wrzucic narazie !!!
:-):-)

reklama
Do góry