reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
magda najlepeij- zaparz mu jagody one najlepsze na biegunke sa....
a nie znow jakis kaszle lapie i katar. przemarzlam w srode na pogrzebie taty mojej najlepszej przyjaciolki (szkoda czlowieka mlody 47 lat ) 3 godziny sie wymarzlam i jeszcze wczoraj w pracy i wieczorem jzu zaczynalo mnie dusisc i zczelam hurchac... no i pewnie sie zimnym piwem wczoraj doprawialam jeszcze...
a nie znow jakis kaszle lapie i katar. przemarzlam w srode na pogrzebie taty mojej najlepszej przyjaciolki (szkoda czlowieka mlody 47 lat ) 3 godziny sie wymarzlam i jeszcze wczoraj w pracy i wieczorem jzu zaczynalo mnie dusisc i zczelam hurchac... no i pewnie sie zimnym piwem wczoraj doprawialam jeszcze...
o w koncu jakis tlok hihi
ciasteczko on ma zebow chyba 18 sztuk cos tam mu jeszcze brakuje za bardzo to nie wiem bo nie pokazuje
PR no szkoda czlowieka u nas ostatnio zmarla dziewczyna 19 lat ale sama winna bo otrula sie tabletkami
a ja tylko w kolo za oknem widze jak ludzie okna myja hiih
ja widzialam ze snieg u nas zapowiadaja na wekend
ciasteczko on ma zebow chyba 18 sztuk cos tam mu jeszcze brakuje za bardzo to nie wiem bo nie pokazuje
PR no szkoda czlowieka u nas ostatnio zmarla dziewczyna 19 lat ale sama winna bo otrula sie tabletkami
a ja tylko w kolo za oknem widze jak ludzie okna myja hiih
ja widzialam ze snieg u nas zapowiadaja na wekend
C
ciasteczko
Gość
anula to to zimne pifko cie tak zalatwilo to dzisiaj wez sobie z 15 rutinskorbinow na raz to taki studnecki sposob :-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
wlasnie lyklam febrisan... mam nadziej ze przez weekend przejdzie....
byc moze ze to przez piwo bo bylam wczoraj u kolezanki i najpierw wypilam goraca kawe a potem zapilam na szybkiego zimnym piwem bo musialam zaraz uciekac do domku....oby to nie nagina bo tak sie mozna jej najszybciej nabawic
byc moze ze to przez piwo bo bylam wczoraj u kolezanki i najpierw wypilam goraca kawe a potem zapilam na szybkiego zimnym piwem bo musialam zaraz uciekac do domku....oby to nie nagina bo tak sie mozna jej najszybciej nabawic
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
annes- mi tam cola nie pomogla jak mnie przez 1,5 tygodnia meczylo;p;p pwoiem tak pilam a 2 strona wylatywala;p
dawaj magda ta nalewke
dawaj magda ta nalewke
C
ciasteczko
Gość
Magdzia to brakuje mu jeszcze 2 zebalow pewnie piatek
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
to pewnie na zeby bidulek...
Podziel się: