reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny
wczesniej czasu brakowalo, ja tez juz mam wszystkie prezenty i najwazniejsze udalo mi sie kupic cos fajnego dla mojego M i fortuny nie wydalam:-):-)
Asienka powiadasz "czort" ja to nieraz mam 2 czorty jak sie pogodzic nie potrafia
porazka na maksa:tak:
My to chyba tak z tydzien przed kupimy choinke i pewnie 3 dni przed ubierzemy
bo tak to zawsze w wigilie ubieralismy

reklama
mała wstała godzinke temu i troche marudna jest chyba na pogode bo juz zdrowa:tak:
Asienka- ja tez juz chce dzidzie w lozeczku.
jakos nie przepadam za "stanem błogosławionym" bo ciagle źle sie czuje ani jesc ani pic ani spac: najpierw wymioty teraz zgaga. jeszcze 3 miesiace:szok:

czesc dziewczyny :-)
ja to chyba tutaj dzisiaj pierwsza jak nigdy:-D:-D
Annes szybko ci mina te 3 miesciace a wiesz ze ja mialam zgage jak za duzo napilam sie mleka w zyciu nie mialam po tym zgagi ale ciaza jest specyficzna:-D
ja z moim M dzisiaj jedziemy po jakies wieksze zakupy bo wszystko w domu sie skonczylo a rece juz bola od noszenia:tak:

ostatnio to pustki titaj takie :eek:

Czesc to ja druga hihi :-):-)
na wieczor komp znow padl i nie dalo sie wlaczyc to nie zagladalam...
nie wyspalam sie dzis bo szymek zrobil w nocy 4 kupy rzadkie jak by biegunke mial,nie wiem czemu hmm...juz sie odzwyczailam od takiego wstawania w nocy czlowiek taki zakrecony heh :tak::tak:jak mi sie dobrze przysnelo to juz budzik dzwoil...
ide zaraz pranko rozwiesic i mloda zaraz wychodzi z kolezanka :tak:..
my dzis po poludniu do krawcowej idziemy niech jej szyje ta peleryne...:tak:

no nic ide kawe zrobie powiesze i przyjde....

ciasteczko udanych zakupow nie szalej zbytnio hihi :-D:-D

hej laski
madzia witaj w klubie ja tez mega nie wyspana jestem,spalam moze z 5godz:-(
dawid dal w nocy popalic nie spal 3 godz z czego 2 przeplakal,zeby mecza,masakra,a mi sie dzis nic nie chce

wlasnie mama moja byla u mnie na chwile i przyniosla mi mandarynki bo w intermarche sa tanie po 1,50 za kg :tak::tak:
pomyslala o corci i kupila hiih :-):-)

marzenka witaj tak to bywa z dziecmi hehe...jak nie urok to sraczka w naszym przypadku :-D:-D

o to tanio:tak:sama bym kupila ale u nas nie ma intermarche zlikwidowali
za to pomarancze w biedronce sa po 2.50 i bardzo dobre slodziutkie mniam mniam:-D
no widzisz madzinka jak nie urok to sraczka,tylko ze ja czasem niewiem jak mu pomoc,bo nic nie dziala....takze wtakim momentach jetsem bezradna:-(

reklama
nie tylko ty kochana to chyba kazda z nas tak ma jak dziecko sie meczy a my nie mozemy pomoc :-:)tak:
ja pamietam jak szymek sie urodzil w szpitalu to pierwsza noc prawie cala przeplakal nie umial ssac cyca denerwowal sie a ja razem z nim i siedzialam i beczalam z bezradnosci na lozku a pielegniarki tylko przychodzily pokazaly i szly dalej :tak::tak:
az wkoncu dostal butle i wtedy usnal..ale bylam wymeczona swiezo po porodzie takie meki ech....:tak::tak:

Do góry