reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja żyje. ale tez ledwo. @......

P.S Ciasteczko śniłas mi sie;)

A co tez mialas ciezko noc?
moja mlodsza jak nie przychodzi w nocy do nas to wola w nocy mamo mamo i musze isc i polozyc sie kolo nie i tak wkolko juz mam dosyc takiego porozrywanego snu bo spie po 6-7godz i do tego w kawalkach:wściekła/y::wściekła/y:
tlumacze i jest dobrze 1-2noce i pozniej to samo:wściekła/y:
Katgen ale chyba jakos pozytywnie ci sie snialam a nie jak jakis koszmar?:-D:-D:-D

reklama
Hello
A mi mlody zrobil znowu niespodzianke i wstalismy o 9.15!!!:tak:oby mu tak zostalo bo to co bylo ostatnio ze po 5 sie budzil to masakra byla:sorry:
Mlodemu kilka zebow wylazlo ostatnio naraz az w szoku bylam i pewnie dlatego tak beznadziejnie spal
ja wlasnie pieke papryke faszerowana na obiad bo Rafal bardzo lubi
oj moj w szpitalu w nocy nie spal, spal w dzien troche ale wogole pierwszy miesiac wspominam strasznie.lepiej wogole.tylko to mnie odstrasza od kolejnego dziecka.bo porod juz wiem ze cc bedzie nastepny bo jak sie okazalo inaczej sie u mnie nie da.

Blond to sobie pospalas az ci zazdroszcze:-D
wiem cos o marudzeniu na zeby mloda strasznie przechodzila po 2 tyg meki na kazdego no ale mleczaki ma wszystkie teraz tylko czekac na stale:-)

no nie wiem wlasnie nikt nic nie pisze....hmm...

szymnek znow zrobil taka wielka rzadka kupe bee az po same plecy :szok::szok:
musialam recznik podlozyc jak go przewijalam :szok:
czemu go tak nieraz czysci hmm....
dobrze ze mial pampersa hihi i zalozylam dalej pampka bo boje sie ze znow zrobi a jak w majtki to dopiero bylaby powodz...wiec wole przeczekac
:tak::tak:

reklama
czesc laski
co cicho juz jestem hehe:-D
Magda a szymkowi wszyly wszystkie zeby? bo wiesz nieraz na zeby maja dzieci biegunki a moze cos zjadl i mu zaszkodzilo?
Gratulacje dla wszystkich malych szczerboli:-):-) a wiecie ze niby pojutrze ma byc -1 w dzien no narescie troche mrozu jejeje:-):-):-)

Do góry