reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tez jestem ciekawa, wydaje mi sie ze juz najgorsze za nimi:tak: jak wczoraj szly do szpitala to dzis rano na czczo i zabieg a jutro pewnie do domku!!

do wrzesnia juz niedaleko wiec sie nie zalamuj;-)a co do prasowania to u mnie zawsze tona:-)

lece jeszcze zerknac na nasza klase i chyba sie poloze bo padam;-)

reklama
ledwo zyje.., ale skwar :dry:
nie mam na nic sil i ochoty....
eeeee... w weekend moglaby byc taka pogoda a nie teraz
nad jeziorko bym pojechala jakies czy cuś..., kurde ja od 2 lat nie bylam nawet nigdzie nog pomoczyc :-( buuu

ale ja nazekam ostatnio...:sorry2: mam nadzieje ze nie masz mnie dosc martaa

hehe nie no cos ty!! zawsze gadaj co ci tam na sercu lezy bedzie lzej:-);-) ja tez tak mam, choc narazie jestem pozytywnie nastawiona do zycia i do wszystkiego ale jeszcze niedawno bylo fatalnie:no:

my dzis bylismy na spacerku a pozniej Niko sie kapal na fontannie, ale szalal:szok: i najgorsze ze oczywiscie nie chcial wyjsc z wody:dry:ale bylo super i CHLODNO BO JA OCZYWISCIE Z NIM W TEJ WODZIE:cool2:

Hej dziewczyny! Jestesmy juz w domu, w koncu po wszystkim... Pozno juz wiec nie bede sie rozpisywac, bo na maxa jestem zmeczona, ale powiem jedynie tyle ze nie bylo zbyt fajnie, ojj nie bylo...:-( Wczoraj to mialam ochote caly personel oddzialu wytluc co do jednego, tak mnie wkkkk..........:wściekła/y: No nic, najwazniejsze ze juz w domciu i moja Ala ma sie w miare dobrze. A reszta szczegolow jutro w wolnej chwili . dobranoc Wam papa​

LILIann no to jestem w szoku:szok: dobrze ze juz wszystko za wami, opisz koniecznie jak bylo no i najwazniejsze ze mala juz ok:tak:

larvunia jak samopoczucie dzis? no i umawiamy sie na jutro?

heeeeeeeeeeeeej
LILI no wszpolczuje takich "atrakcji". Najwaznijsze ze juz wsio oki. Napisz cos wiecej. No i fajnie ze juz jestes z nami.
martuchaa a moze byc niedziela? Moj mezus ma jutro wolne a to zadkosc ostatnimi czasy. To juz 2ga sobota jak ma wolne ale chyba znowu ostatnia. Pozniej nie wiadomo kiedy dostanie wolne. Wiec jesli mozemy na niedziele sie umowic to byloby super. Wiesz, wszyscy na okolo mowia ze to za szybko by isc na te hip hop, ze chociaz moglby maly raczkowac ale moj jakos nie kwapi sie do raczkowania woli chodzic (oczywiscie trzymany za raczki). Wiec juz sama nie wiem czy moze gdzie indziej sie umowic czy tam??

larvunia no mi tez sie wydaje zeby jeszcze poczekac, tym bardziej ze w weekend jest wiecej dzieci i wiesz jak to jest z dziecmi;-) takze pojdziemy na spacerek albo jakies lody:-p
w niedziele wstepnie mamy gosci w planach ale nie na 100% wiec jakby co to bardzo chetnie:tak:
my jedziemy do Wojcieszyc bo sie umowilismy z kumpela takze milego popoludnia;-)

reklama
Do góry