C
ciasteczko
Gość
teraz to tylko w dresy sie ubrac fura skora i komora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc Befatka
jak sie czuje jak w domu to ok ale jak wyjde to kaszle i tak jakbym miala zapalenie pluc mio grzezi ale to tak jest po chorobie ale jest juz ok:-):-)
a tym tez jezdzimy naszym ale jak gosciu kupuje to juz niech sobie stoi
a nowy to BMW ale mlodszy nie nowy bo na takiego nie stac
aha no to super fura BMW hoho :-):-):-)..
a to jakies kombi??
to daleko facet przyjezdza po wasze autko az tyle km..no wiec chyba warto :-):-)
potwierdzam, u mnie na podwórku są już wielkie kałuże i zaraz kilka samochodów przejedzie i będzie mega błotoj
u nas pada, wieje i jest zimno :-(
!
treaz u mnie sloneczko wychodzi to mam wielka nadzieje ze do 13 sie rozpogodzi
no super przez przypadek podarlam rachunek
to co ona zabiera,kurde i co ja mam z tym fantem zrobic,cholera
Aa miałysmy isc dzis na PG bo nie byłysmy 2 tyg ale chyba nie pózjdziemy ojciec nam sie zepsuł
a mi sie dzis nic niechce, wlasnie wode leje do wanny z piana i bede sobie flaki moczyc, mezus neich sie mlodym zajmuje aco
befatka naucz tak swojego tez a nie udaje ze go cos boli! ;-)
powiedzice czy jak wy jestescie np chore to mozecie liczyc na waszych "panow"?? no w domowych obowiazkach? czy chata "zarasta" przez czas choroby??