reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc Befatka
jak sie czuje jak w domu to ok ale jak wyjde to kaszle i tak jakbym miala zapalenie pluc mio grzezi ale to tak jest po chorobie ale jest juz ok:-):-)
a tym tez jezdzimy naszym ale jak gosciu kupuje to juz niech sobie stoi
a nowy to BMW ale mlodszy nie nowy bo na takiego nie stac

aha no to super fura BMW hoho :-):-):-)..
a to jakies kombi??

to daleko facet przyjezdza po wasze autko az tyle km..no wiec chyba warto :-):-)

aha no to super fura BMW hoho :-):-):-)..
a to jakies kombi??

to daleko facet przyjezdza po wasze autko az tyle km..no wiec chyba warto :-):-)

tak kombo 3,0 diselek ale silnik jak mruczy fajnie no autko super
a to nasze przez 3 lata wydalismy na czesc takie np. pompa wspomagania, EGR itp.6tys ale to bylo dla nas i nie oszczedzalismy a lakier ma metalik perelke i powiem ci ze zajebi..sie prezentuje z wierzchu bylo kilku chetnych

Cześć

j
u nas pada, wieje i jest zimno :-(
!
potwierdzam, u mnie na podwórku są już wielkie kałuże i zaraz kilka samochodów przejedzie i będzie mega błoto

treaz u mnie sloneczko wychodzi to mam wielka nadzieje ze do 13 sie rozpogodzi:tak:

prześlij nam trochę tego słoneczka,bo u nas go :no: ma

no super przez przypadek podarlam rachunek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to co ona zabiera,kurde i co ja mam z tym fantem zrobic,cholera:wściekła/y:

a nie możesz wypełnic takiego druczku bankowego??

Aa miałysmy isc dzis na PG bo nie byłysmy 2 tyg ale chyba nie pózjdziemy ojciec nam sie zepsuł

Ale się uśmiałam z tego stwierdzenia

a mi sie dzis nic niechce, wlasnie wode leje do wanny z piana i bede sobie flaki moczyc, mezus neich sie mlodym zajmuje :tak: aco :rofl2:
befatka naucz tak swojego tez a nie udaje ze go cos boli! ;-)

powiedzice czy jak wy jestescie np chore to mozecie liczyc na waszych "panow"?? no w domowych obowiazkach? czy chata "zarasta" przez czas choroby?? :sorry:

a mi sie dzis nic niechce, wlasnie wode leje do wanny z piana i bede sobie flaki moczyc, mezus neich sie mlodym zajmuje :tak: aco :rofl2:
befatka naucz tak swojego tez a nie udaje ze go cos boli! ;-)

powiedzice czy jak wy jestescie np chore to mozecie liczyc na waszych "panow"?? no w domowych obowiazkach? czy chata "zarasta" przez czas choroby?? :sorry:

ja jak jestem chora ze leze w lozku to moj jak jest w domu to zasuwa bez zadnego ale i dzieciaki dopilnuje:-) ale jak tylko zaobaczy ze juz sie lepiej czuje to wracam do kieratu

reklama
larvunia ja raczej moge liczyc sama na siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:choc na szczescie zdarza mi sie rzadko chorowac...:-):-)odpukac....
chociaz nie narzekam jak mu sie chce to pomyje naczynia,zakupy robi czesto z kartka w reku ale robi heh...smiecie w domu to tylko on wynosi nikt inny...wiec nie jest tak zle...

idz sie relaksuj :-):-)

ciasteczko no to fajnie,ze auto super !!! a jaki rocznik jak mozna spytac?? oby sie spisalo dobrze...:tak::tak:

dobra to lece do kuchni :-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry