reklama
a wiec w pupie trzeba odjac 5 kresek? to dobrze bo moja ma prawie nonstop 37.5 a czasami nawet troche wiecej. czyli ogolnie jest dobrze.
a jesli chodzi o cos na goraczke to ja w domu nicnie mam ale chyba kupie niech lezy przeciez 'jesc nie wola' a dobrze miec cos pod reka nie? to co polecacie?
a jesli chodzi o cos na goraczke to ja w domu nicnie mam ale chyba kupie niech lezy przeciez 'jesc nie wola' a dobrze miec cos pod reka nie? to co polecacie?
Farzinka
Wdrożona(y)
mÓJ SYNEK JUTRO KOŃCZY 7 MIESIĘCY! Gorączkuje od wczoraj! Nie ma katarku , kaszlu wysypki. Dalismy do zbadania mocz jutro wyniki! Myślę ze to ząbkowanie, bo w buźce ma stale ciepło i gryzie wszystko. Gorączka dochodzi do 38 st . Ma apetyt, je pije duzo , podaje mu środki na zbicie gorączki co jeszcze mogę zrobic ? Może któraś z was miała pododbny problem? Jeszcze dodam że w zeszłym tygodniu wyszły mu dzień po dniu 2 ząbki na dole! Bez żadnych kłopotów. Nie płakał był usmiechnięty. Teraz tez nie placze duzo czasem tylko pokwili. Uśmiecha się , nie rozumiem tej gorączki?
Pewnie ząbki.
Obserwuj qupe - bardzo rozwodniona, to źle, dziecko może się odwodnić.
38 stopni u niemowlaka to nie jest bardzo źle.
Najważniejsze to nawadniać. Duuuzo pić.
Moja ma za sobą rota i przeziębienie - obyło się bez antybiotyków.
Jak cos cię niepokoi, to idź do lekarza, albo skonsultuj przez telefon.
Obserwuj qupe - bardzo rozwodniona, to źle, dziecko może się odwodnić.
38 stopni u niemowlaka to nie jest bardzo źle.
Najważniejsze to nawadniać. Duuuzo pić.
Moja ma za sobą rota i przeziębienie - obyło się bez antybiotyków.
Jak cos cię niepokoi, to idź do lekarza, albo skonsultuj przez telefon.
reklama