93kora
Fanka BB :)
A przepisał Ci lekarz antybiotyk tak ? No jak przepisał to podaj dziecku.Czyli dać ten antybiotyk mimo takiego crp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przepisał Ci lekarz antybiotyk tak ? No jak przepisał to podaj dziecku.Czyli dać ten antybiotyk mimo takiego crp?
Tak przepisała. Ale nie dała skierowania bo stwierdziła że osłuchowo jest czysto i nie potrzeba.A przepisał Ci lekarz antybiotyk tak ? No jak przepisał to podaj dziecku.
NO bo osłuchowo jest czysto i nie potrzeba. Daj antybiotyk. Nie każda taka sytuacja będzie bezobjawowym zapaleniem płuc, serio.Tak przepisała. Ale nie dała skierowania bo stwierdziła że osłuchowo jest czysto i nie potrzeba.
Jasne ale trochę się tym przejęłam że to zapalenie płuc bezobjawowe dobra to podam mam nadzieję że pomożeNo to podaj dziecku ten antybiotyk bo będzie się męczyło.
I tak jak wyżej to nie musi być to co mój syn przechodzi. Nawiązałam tylko do gorączki , która nie przechodzi.
Właśnie robiłam wczoraj i gdy spojrzałam po 2 min nic nie było. A później się zajęłam córeczka bo płakała po tym teście i dopiero spojrzałam po kilku godzinach gdzie to już nie powinno się sprawdzać i była blada kreska przy covid. No ale nie powtarzalam bo jedna z Pań na forum mówiła że jak ma wyjść to wychodzi szybciej. W przychodni nie zrobili...@ibag0311 Czasem tak się zdarza, ale to nie oznacza, że tak jest i u Was.
A robiłaś test potrójny (lub w przychodni robili), gdzie jego covid, rsv i grypa?
jak wraca gorączka jest marudna i płaczliwa. A jak gorączka ustąpi to się bawi jak zawsze i jest radosna. I strasznie w nosie jej charczy teraz zasnęła to słychać jak jej furczy. Lekarka przepisała nam coś do nosa ale przeczytałam na ulotce że jest od 4 roku życia. Nazywa się fanipos. Na razie zrobiłam jej inhalację z nebudose baby i psikam wodą morską hipertoniczna i odciągam ale mało co wylatuje.To prawda - jak ma wyjść, to wychodzi od razu. Po czasie już się nie sprawdza.
A jak dzisiaj córka się czuje?