reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorączka bez objawów

reklama
No to podaj dziecku ten antybiotyk bo będzie się męczyło.
I tak jak wyżej to nie musi być to co mój syn przechodzi. Nawiązałam tylko do gorączki , która nie przechodzi.

No to podaj dziecku ten antybiotyk bo będzie się męczyło.
I tak jak wyżej to nie musi być to co mój syn przechodzi. Nawiązałam tylko do gorączki , która nie przechodzi.
Jasne ale trochę się tym przejęłam że to zapalenie płuc bezobjawowe🫣 dobra to podam mam nadzieję że pomoże

@ibag0311 Czasem tak się zdarza, ale to nie oznacza, że tak jest i u Was.
A robiłaś test potrójny (lub w przychodni robili), gdzie jego covid, rsv i grypa?

@ibag0311 Czasem tak się zdarza, ale to nie oznacza, że tak jest i u Was.
A robiłaś test potrójny (lub w przychodni robili), gdzie jego covid, rsv i grypa?
Właśnie robiłam wczoraj i gdy spojrzałam po 2 min nic nie było. A później się zajęłam córeczka bo płakała po tym teście i dopiero spojrzałam po kilku godzinach gdzie to już nie powinno się sprawdzać i była blada kreska przy covid. No ale nie powtarzalam bo jedna z Pań na forum mówiła że jak ma wyjść to wychodzi szybciej. W przychodni nie zrobili...

To prawda - jak ma wyjść, to wychodzi od razu. Po czasie już się nie sprawdza.
A jak dzisiaj córka się czuje?

To prawda - jak ma wyjść, to wychodzi od razu. Po czasie już się nie sprawdza.
A jak dzisiaj córka się czuje?
jak wraca gorączka jest marudna i płaczliwa. A jak gorączka ustąpi to się bawi jak zawsze i jest radosna. I strasznie w nosie jej charczy teraz zasnęła to słychać jak jej furczy. Lekarka przepisała nam coś do nosa ale przeczytałam na ulotce że jest od 4 roku życia. Nazywa się fanipos. Na razie zrobiłam jej inhalację z nebudose baby i psikam wodą morską hipertoniczna i odciągam ale mało co wylatuje.

reklama
Do góry