reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Styczniówek - BEZ KOMENTARZY !!!

Sms od Dominika81 12.01.2011 godz. 22:48

"Bartuś urodził się o 21. Siłami natury. Waży 3590 i ma 58 cm :) pozdrawiamy :)"

Bardzo Was proszę - podpisujcie smsy, które wysyłacie bo ja nie mam wszystkich numerów wpisanych w kom i często muszę mocno szukać od kogo dostaję smsa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
14.01.2011
godz13:53

Sms od Julka05091985

"jestem w szpitalu szyjka wygładzona, rozwarcie na palec ale mały jest jeszcze wysoko - nie będę mieć wywoływanego porodu. Mam leżeć na oddziale i czekać aż coś się zacznie dziać:(
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny"

Witam!

Żona właśnie prosiła, żebym przekazał Wam informację:

Skurcze od 1 w nocy. O 5 rana przyjęli mnie na patologię. Po rannym obchodzie lekarz zdecydował, że przenoszą mnie na salę przedporodową. Mam rozwarcie 3 cm. Dzisiaj muszę urodzić.

Pozdrawiam

Ja doppiero wstałam i spóźniony sms od monci (mąż widzę już coś napisał)

Jestem w szpitalu. Od 1 w nocy walczę z bolesnymi skurczami co 4 minuty. Slurcze 120% ale średnio regularne bo krzyżowe więc leżę w sali obserwacyjnej i oddycham.Bolą strasznie! Czekam na obchód co ze mną zrobią. TRZYMAJCIE KCIUKI żeby Szymuś się nie rozmyślił. Monciaa

więc trzymamy kciuki:)

Wiadomość od marisax z 23:27

Cześć dziewczyny! Jestem na porodówce. Rozwarcie na około 3cm. Na razie skurcze nieregularne i mało bolesne ale ponieważ mam grupę krwi ujemną i krwawię to muszą mnie zostawić na oddziale. Pozdrawiam! Trzymajcie za mnie kciuki!

....................
odpisałam, żeby trzymała się dzielnie. Mają ją na oku więc wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki. I żeby pisała spokojnie, bo nie śpię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry