reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Styczniówek - BEZ KOMENTARZY !!!

i tym razem to TA Wiadomość od marisax z 9:26

O 7:15 czasu brytyjskiego na świat przyszła Maya :) 3910g szczęścia i 55cm miłości! O tej cudownej wiadomości zawiadamiają dumni rodzice!

Odpisałam:
Gratulacje od wszystkich dumnych cioć z BB :) Życzymy dużo zdrowia!

reklama
Sms od Fogii z 11:42

"Nerwy zrobiły swoje. Skurczyki piękne, nawet do 90%. Obserwują mnie czy się rozwinie czy przejdzie. Czekam aż gin przyjdzie z zabiegu, zbada szyjkę i podejmie decyzję."

Napisałam jej, że trzymamy kciuki za pomyślność akcji i przesyłamy buziaki.

Wieści od Fogii:

"Jednak chyba jeszcze nie dziś Antosia dzień. Gin od rana na zabiegach ginekologicznych, a moje mega skurcze zmalały. Z pięknych 90 zrobiło się ledwo 40-50. A jeszcze leżeć mi każą, nawet nie mam jak pobiegać po schodach @"

Napisałam, że ma od nas pozdrowienia i trzymamy za nich kciuki. A to odpowiedź:

"Dziękuję kochana. Pozdrów je ode mnie. Dziś w szpitalu zwariowany dzień, a nasi ginekolodzy działają i na oddziale położniczym i na ginekologii gdzie też leżą ciężarówki. Czuję, że u mnie coś się dzieje, ale słabiej niż rano, a Antoś bardzo szaleje."

17.01.2011
godz. 14.14

sms od Giovanessa

"........jestem w szpitalu, ale nic się nie dzieje, tylko po zdjęciu szwu 2cm rozwarcia...czekamy.....pozdrów ode mnie wszystkie styczniówki i pogratuluj rozpakowanym, bo tyle mi się udało z telefonu zobaczyć, że jakieś są .."

reklama
Do góry