reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Styczniówek - BEZ KOMENTARZY !!!

reklama
DZWONILA damqelle:

lezy w szpitalu z goraczka, dostala antybiotyk i co jakis czas ma ktg. z mala wszystko w porzadku tylko z powodu jej goraczki ma podwyzszone tempo, damqelle musi narazie lezec w szpitalu bo zle z nia az tak bardzo chora jest. mala musi jednak jeszcze troche posiedziec u mamy w brzuchu bo mala. a i rozwarcie na 1 palec

powiedzialam jej, ze trzymamy za nia kciuki

dziewczyny, pisałam sobie eski z damqelle i ona bardzo Wam dziękuje za życzenia zdrowia. U niej bez zmian, bierze leki, słaba jest ale u malutkiej ok, fika jak trzeba. Jest pod dobrą opieką, warunki ma dobre bo dostała pokój z łazienką no i ma tylko nadzieję, że odzyska siły do porodu.

Czego jej wszystkie życzymy.:tak:

Napisałam do Tysi i odpisała mi takie szczęsliwe nowiny:
Hej przyjęli mnie o w pół do drugiej, o 16.55 Ula sie urodziła, waga 2900g, 54cm, 10pkt Apgar. Wiecej napisze później, aha m nie zdążył bo wszystko poszło szybko, rodziłam na krzesełku bo tak jest fajnie, z lekka mnie nacieli, ale niepotrzebnie, a jak tam dziewczyny? pozdrawiam

Zaraz jej odpisze, że na razie żadna nie rodzi i wstawie zdjęcie jeśli Tysia pozwoli na odpowiedni wątek

02.01.2011 godz: 2:05
sms odAniwar

"Bartuś urodził się o 00:30
waży 3150, długi 51 , dostał 9 punktów
"

gratulacje :-)

10:22 - ja zapyatałam czy to był poród naturalny odpisała

"Bartusia jeszcze nie widziałam tylko na zdjęciu u Mariuszka w tel.
miałam poród z zzo dwa parte a potem coś podali i obudziłam się jak Bartuś już był ur łożysko tez i lekarz mnie zszywał.
Bo cc nie miałam , Aha i poród był zabiegowy z użyciem kleszczy . Byłam się już sama podmyć i teraz leżę szycie boli, dobrze że już po i teraz będzie tylko lepiej ..."

sms od Nulini

03.01.2011 - 6:57

"o 5:50 przyjeli mnie na oddział, o 6:15 miałam 4cm rozwarcia. Olejek rycynowy zadziałał "

03.01.2011 - 10:09

"Antosia przyszła na świat o 9;35 siłami natury , ma 55 cm , waży 3470 kg i jest najpiękniejszą królewną na świecie"

reklama
Do góry