reklama
DZWONILA damqelle:
lezy w szpitalu z goraczka, dostala antybiotyk i co jakis czas ma ktg. z mala wszystko w porzadku tylko z powodu jej goraczki ma podwyzszone tempo, damqelle musi narazie lezec w szpitalu bo zle z nia az tak bardzo chora jest. mala musi jednak jeszcze troche posiedziec u mamy w brzuchu bo mala. a i rozwarcie na 1 palec
powiedzialam jej, ze trzymamy za nia kciuki
lezy w szpitalu z goraczka, dostala antybiotyk i co jakis czas ma ktg. z mala wszystko w porzadku tylko z powodu jej goraczki ma podwyzszone tempo, damqelle musi narazie lezec w szpitalu bo zle z nia az tak bardzo chora jest. mala musi jednak jeszcze troche posiedziec u mamy w brzuchu bo mala. a i rozwarcie na 1 palec
powiedzialam jej, ze trzymamy za nia kciuki
F
fogia
Gość
dziewczyny, pisałam sobie eski z damqelle i ona bardzo Wam dziękuje za życzenia zdrowia. U niej bez zmian, bierze leki, słaba jest ale u malutkiej ok, fika jak trzeba. Jest pod dobrą opieką, warunki ma dobre bo dostała pokój z łazienką no i ma tylko nadzieję, że odzyska siły do porodu.
Czego jej wszystkie życzymy.
Czego jej wszystkie życzymy.
szarcia
06.2009/01.2011
Napisałam do Tysi i odpisała mi takie szczęsliwe nowiny:
Hej przyjęli mnie o w pół do drugiej, o 16.55 Ula sie urodziła, waga 2900g, 54cm, 10pkt Apgar. Wiecej napisze później, aha m nie zdążył bo wszystko poszło szybko, rodziłam na krzesełku bo tak jest fajnie, z lekka mnie nacieli, ale niepotrzebnie, a jak tam dziewczyny? pozdrawiam
Zaraz jej odpisze, że na razie żadna nie rodzi i wstawie zdjęcie jeśli Tysia pozwoli na odpowiedni wątek
Hej przyjęli mnie o w pół do drugiej, o 16.55 Ula sie urodziła, waga 2900g, 54cm, 10pkt Apgar. Wiecej napisze później, aha m nie zdążył bo wszystko poszło szybko, rodziłam na krzesełku bo tak jest fajnie, z lekka mnie nacieli, ale niepotrzebnie, a jak tam dziewczyny? pozdrawiam
Zaraz jej odpisze, że na razie żadna nie rodzi i wstawie zdjęcie jeśli Tysia pozwoli na odpowiedni wątek
C
claudia4you
Gość
Uwaga
Aniwar napisała do Blondi , ze odeszły jej wody i czeka na przedporodowej...
napisze do Aniwar i zapytam co u niej , jak się coś dowiem to dam znać
Aniwar napisała do Blondi , ze odeszły jej wody i czeka na przedporodowej...
napisze do Aniwar i zapytam co u niej , jak się coś dowiem to dam znać
C
claudia4you
Gość
02.01.2011 godz: 2:05
sms odAniwar
"Bartuś urodził się o 00:30
waży 3150, długi 51 , dostał 9 punktów "
gratulacje :-)
10:22 - ja zapyatałam czy to był poród naturalny odpisała
"Bartusia jeszcze nie widziałam tylko na zdjęciu u Mariuszka w tel.
miałam poród z zzo dwa parte a potem coś podali i obudziłam się jak Bartuś już był ur łożysko tez i lekarz mnie zszywał.
Bo cc nie miałam , Aha i poród był zabiegowy z użyciem kleszczy . Byłam się już sama podmyć i teraz leżę szycie boli, dobrze że już po i teraz będzie tylko lepiej ..."
sms odAniwar
"Bartuś urodził się o 00:30
waży 3150, długi 51 , dostał 9 punktów "
gratulacje :-)
10:22 - ja zapyatałam czy to był poród naturalny odpisała
"Bartusia jeszcze nie widziałam tylko na zdjęciu u Mariuszka w tel.
miałam poród z zzo dwa parte a potem coś podali i obudziłam się jak Bartuś już był ur łożysko tez i lekarz mnie zszywał.
Bo cc nie miałam , Aha i poród był zabiegowy z użyciem kleszczy . Byłam się już sama podmyć i teraz leżę szycie boli, dobrze że już po i teraz będzie tylko lepiej ..."
C
claudia4you
Gość
sms od Nulini
03.01.2011 - 6:57
"o 5:50 przyjeli mnie na oddział, o 6:15 miałam 4cm rozwarcia. Olejek rycynowy zadziałał "
03.01.2011 - 10:09
"Antosia przyszła na świat o 9;35 siłami natury , ma 55 cm , waży 3470 kg i jest najpiękniejszą królewną na świecie"
03.01.2011 - 6:57
"o 5:50 przyjeli mnie na oddział, o 6:15 miałam 4cm rozwarcia. Olejek rycynowy zadziałał "
03.01.2011 - 10:09
"Antosia przyszła na świat o 9;35 siłami natury , ma 55 cm , waży 3470 kg i jest najpiękniejszą królewną na świecie"
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
sms od Joasib, godz. 10:38:
Jestem na oddziale. Już po badaniach. Czekam na decyzje czy cięcie będzie dzisiaj czy jutro. Pozdrów dziewczyny.
Jestem na oddziale. Już po badaniach. Czekam na decyzje czy cięcie będzie dzisiaj czy jutro. Pozdrów dziewczyny.
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
sms drugi od joasib, godz.12.50:
Cesarka jednak jutro. Czekam na anestozjologa.
Cesarka jednak jutro. Czekam na anestozjologa.