reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Styczniówek - BEZ KOMENTARZY !!!

reklama
Smsy od kashyaa

24.12.2010 - 00:59
Przy przyjęciu rozwarcie 3cm, ale brak skurczy. Na razie miałam ze 3 lekkie. Teraz dostałam do wypicia olejek rycynowy i czekam aż mnie ruszy

- 1:16
Chociaż jak o tym myślę, to było to coś innego do picia

-8:44

o 6:20 urodził się Jaś, najwspanialszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć.
mierzy 51 cm i waży 2450 . Jesteśmy już po pierwszym karmieniu, teraz odpoczywamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja, pisze z tel jestem dalej na ip odechcialo mi sie rodzic. Usłyszałam ze panikuje. Usg zaraz bedzie ale gin poszedł na poród. Czop odszedł i odchodzi w formie płynnej pewnie wczoraj też... Rozwarcia brak. Ja tu bez skurczy 5min nie przyjade. Nie ma szans..

reklama
dziewczynki dzwonilam na IP od 23 mam skurcze od ok 1 w nocy mam co 5minut ale krzyzowo- podbrzuszne..
polozna powiedziala ze mam przyjechac na 8. zatem jesli nie bedzie mnie na forum tzn ze jestem w szpitalu.
skurczybyki bola jak jasna cholera- az sie oddychac nie da, do tego wiecej krwi.. hmm teraz jak pisze nie nadszedl po 5minutach ciekawe.. trzymajcie sie..postaram informowac gdyby co..

Do góry