reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Styczniówek - BEZ KOMENTARZY !!!

reklama
sms od marisax z 16:16
(przepraszam, że tak późno)

Cześć Dziewczynki! Dziękuję za trzymanie kciukasów :) Gratuluje nowym mamusiom bo pewnie jest już więcej dzieciaczków styczniowych na świecie?! Ja nadal z Maya w szpitalu. Niestety po porodzie wystąpiły komplikacje. Mam niedowład prawej stopy :( Jutro ma mnie obejrzeć specjalista neurolog. Mam nadzieję, ze wszystko wróci do normy. Na szczęście malutka zdrowa i pięknie je. Pozdrawiam was wszystkie kochane! Buziaki!

i sms od Carri z 18:26

Jestem po kolejnym badaniu, niestety nic się nie dzieje. Skurczy brak, jedynie co wody mi się sączą. Póki co nie dadzą mi kroplówki bo nie chcą tego niepotrzebnie przyspieszać bo jeszcze jestem przed terminem. Także leżę i czekam ale jest nadzieja że jutro od rana będą dawać mi oxy.

Fogia przesyła pozdrowienia i podziękowania za wsparcie. Antoś ma wyniki krwi dobre z oddychaniem też już lepiej. Spadł mu poziom cukru i popołudnie był pod kroplówką z glukozą. Mają dobrą opiekę i dzielna mama jest spokojna o zdrowie synka :)

Życzymy więc zdrówka i czekamy na wypis :)

Widzę, że mój sms nie dotarł (może źle spisałam numer do joasiab) dlatego donoszę sama, że 16.01 o godz. 12.00 przez cc przyszedł na świat Dominik. Waga 3700, 57 cm, 9 pkt Apgar. Dziś już jesteśmy w domu i na razie jest istny baby blues ale mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej. Jak się trochę unormuje to się odezwę więcej.

reklama
Do góry