reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SMS od E-lony

Hej! Tu Ilona.Miałam dziś rano iść do szpitala to wylądowałam o 2:00 w nocy. o 23 zaczęły sączyć sie wody, potem pojawiła sie krew(jak sie okazało czop odchodził). Trochę skurczy. Nie spałam całą noc.Cały czas miałam ktg przypięte. Po 7:30 miałam zabieg.na razie wiem, ze wazy 3100 i ma tylko 51cm. Pozdr.

sms od joanny sei:
coreczka Lilianna, ur. 30/09/2010, 2770 g, 49 cm, Apgar- 10 ;)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich serdecznie.My już rozpakowani:) 08.10.2010r przyszedł na świat Jasiu:)waga 4060g i 57cm.Poród trwał 3godz i 15 min :D więc dało się przeżyć.A co najważniejsze wbrew wszystkim obawom o naszego syneczka, urodził się z 10 pkt i wady układu moczowego nie potwierdziły się. Także zostaliśmy wypisani do domu cali zdrowi i szczęśliwi.Pozdrawiam i gratuluję innym rozpakowanym mamusiom:)

Cześć dziewczynki, gratulacje dla noworozpakowanych.
Nasza córeczka Maja przyszła na świat 10.10.2010 o godzinie 8.50, dł 56 cm, waga: 3560, poród SN, 10 pkt. Jest cudowna, jesteśmy już w domu. Pozdrawiamy

sms od E-lona
:
hej! na razie nie jest zle. Nudzi mi się, plecy od leżenia bolą. Dostałam teraz 4 ostatnią kroplówkę. Laura dostała same 10 w skali apgar. Dopiero jutro będę mogla wstać.

napisałam,ze ją całujemy i pozdrawiamy

sms od Natolin:

Ja juz jestem w domu, ale jak na złość internet nie działa :( Nie będe ukrywać, że jest ciężkio... Pozdrawiam wszystkie październikóweczki.

Sms od Dorisday:

"U mnie poród pomalutku rusza. Miałam test oct i zaskoczyło. Mam mocne skurcze i dziś na pewno urodzę. Trzymajcie za mnie oby poszło sprawnie."

Odpisałam żeby się trzymała i że trzymamy kciuki żeby dzisiaj miała już maleństwo w ramionach.

Sms od Ewelina 09065
Mamy córkę waży 3200 i ma 52cm mój poród trwał 20min od odejścia wód.

Pogratulowałam oczywiście:)

reklama
Witam i ja z Marysia w ramionach :)
Urodzila sie 10.10.2010 o godz. 13.08; waga 3980 i dlugosc 54 cm. Porod -SN
Ma sie dobrze i ciagnie cycusie jak smok.
Pozdrowienia!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.